Şimdi Ara

Üniversite Okurken Ygs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse öncelikle sevinirim.Şuan okuduğum bölümden memnunum ama okuduğum üniversitenin sınav sisteminden ve şehirden memnun değilim bu nedenle tekrar ygs girmeyi düşünüyorum bu sene.Merak ettiğim şey ise şu,kazanmak istediğim bölümü kazandığımı varsayarsak ben şu okuduğum üniversitede aldığım dersleri tekrar bu üniversitede de almak zorunda kalacakmıyım.Yoksa o üniversitede aldığım dersleri almama gerek yok mu?Eğer almama gerek yoksa ciddi ciddi ygs çalışıcam ona göre cevaplarınız benim için önemli.

• Bilgisi olan hiç bir arkadaş yokmu ?
  • Direkt muaf olursun diye bir şey yok.Kabul olduğun uniye eski uninden genellikle CC yle geçtiğin derslerin onaylı içeriğiyle onaylı resmi transkriptini kayit zamani goturcen ilgili birime vericen.Onlarda komisyona vericek.Eğer içeriği ayniysa ve komisyon onay verirse muaf olucan.Komisyon tüm derslerinede onay verebilir yarisinada verebilir küçük ihtimal hiç birinede vermeye bilir.Yani yeni kazanacağın okulundaki komisyonun bi nevi elinde bu iş.Prosedür genel olarak böyle.Ünilere göre farkliliklar ola bilir.
  • Üniversiteyi kazanmadan git konuş iyice bunları diyorsun yani.Teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.