Şimdi Ara

Üniversite okuyup uzun dönem askerlik yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ev arkadaşım öyle yaptı askerliği. Üstelik onu sınırda bir karakola komutan olarak atmışlar. Aldığı para sınırda olduğu için normalden fazla idi aylık beş bin lira falan alıyormuş. Ona soruyorum hiç tavsiye etmem diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Asteğmenlik Çıkma ihtimali yok o bölüme neredeyse.

Teşekkür ederim hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır olay sadece mesleki değil arkadaşım hemşire ve karakol komutanı oldu. Yeri geldi çatışmaya bile girdi.

• ckm kullanıcısına yanıt
    Bende halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu olucam,hangi görevde yapıyorsun?

• bölüm bazında eleştirim yok şimdiden yanlış anlamayın. sadece sorduğun soruya açıklama getirecek olursam, ben inşaat mühendisiyim. devrelerimden de elektrik-elektronik mh. makine mh. hemşire, vs. vardı. bende yedek subay ve komando olmak istiyorum diye işaretlemiştim. diğer arkadaşlardan da bu şekilde isteyenler vardı ama sonuca bakarsak hepimiz kısa dönem yaptık. başımıza 3 ay sonra gelen asteğmen 1.70 boyunda yedek subaylık istemeyen 2. öğretim kamu yönetimi mezunu bi arkadaştı. insan gerçekten hayret ediyor.

• Natoya danış önce olmadı istersen İncirlikten adam ayarlarız uzun dönem yaparsın

• işletme mezunuyum asteğmen olarak yaptım istemediğim halde ama iyiki asteğmen olarak yapmışım
  • Asteğmenlik yerine göre kolay yerine göre zordur. İş sadece paraya yada mevkiye bağlı olmuyor. Tamamıyla şans işi ve kıta görevi yaptığın yere bağlı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.