Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulla beraber ODTÜ'yü gezmiştik.Öncelikle Ankara'da okumayı düşünüyorsan ODTÜ en iyi tercih olur.Kampüsü gerçekten çok güzel.80'in üzerinde öğrenci topluluğu var (http://www.metu.edu.tr/tr/ogrenci-topluluklari) Sosyal ortam harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ankara allahın dağı yalnız. Bozkır direk ağaç falan yok hiç, denizde yok insanın canı sıkılır.

Liseyi antalya fende okudum 1yil mezuna kalip ankarada hazirlandim. dedigin gibi oyle bozkir koy degil yani korkutma adamlari simdi :D ogrenci icin guzel bir sehir cok guzel kampusler var. yerlilerinin %99u hanzodur magara adamidir. gidilmemesi gereken yerlerin basinda sincan gelir. bahsettigin tarih oncesi hayat buradadir cunku.

ozetle ankara guzel sehir olum. denizi yok ama golu var. akmasada damliyor

Hocam sincanda ne var?

Sincanda geneli memur olan ankaranin yerlileri var. hepsi icin demiyorum ama %99 dur yani doganlarla sahinlerle sabahlara kadar son ses ankara havasi dinlerler. carsisinda insanlar arabalari bildigin ezerler. sen yolda gidersin arabanla adam gozune baka baka yola iner sallana sallana gecer. kaldirim pek kullanilmaz. apaci populasyonu tasima kapasitesini asmis baskin tur olmustur. demem o ki kotu yerdir yani. odtude okursan zaten yolun dusmez merak etme :D ailem 6 senedir eryamanda oturuyor toplasan 5 kere falan gittim sincana

Eğer doğan Şahin popülasyonu fazlaysa sık sık uğrabilirim oraya şaka bir yana katil olmamak içten bile değil yolda giderken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O buton herkeste var . Sende yok kardesim ya.
    Bi zahmet msj atsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

terörist yuvası boş ver orayı

Çık dışarı burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Kütüphaneye girdiğim ilk gün.

- Laptopumu açtım ve Instagramda ilk günümün fotoğrafını çekme gibi çaylakça fanteziler düşündüm.

- Hevesimi aldıktan sonra bir kaç görüntülü chat ardından speedtest'de 255 Mbps gibi bir değerle karşı karşıya gelmemle bayıldım, gözümü revirde açtım.

Mükemmel bir ortam, mükemmel altyapı, sınırsız eğlence, uçsuz bir kampüs, ODTÜ'de okumak, çok çok ayrıcalıklı bir şey. Spoiler bile vermek istemiyorum çünkü ilk gününün heyecanını kaçırmak istemem.

Bana bilgisayar mühendisliği yüksek ihtimal.
    @MertKok5533

o internetten torrent çekebiliyor muyuz ya da deep webe giriş yapabiliyor muyuz

Normal şartlar altında torrent kullanımı kesinlikle yasak.

Ancak trafik kontrol edilemediğinden tüm torrent ağlarında bant genişliğini minimuma indiriyorlar. Bu da normal hızının 5 MB/s olması demek.

Ama mal gibi daha yeni keşfettiğim "port açma" yöntemiyle kampüs ağının bant genişliğini sonuna kadar kullanabiliyorsun.

Bu da hard disk yazma hızın ne kadarsa indirme hızın o kadar olacak demektir.

Saniyede ortalama 20 MB. Bu, Full HD bir filmin yarım saatten az bir sürede inmesi demek.

port açma nedir bende bizim orada deneyim önceden allem edip kallem edip indiriyordukta şimdi inmiyor saniyede 8kb çekerse şükür ediyoruz

• Yonto123 kullanıcısına yanıt
    Arkadas biraz yanlış girmiş konuya ama dogruluk payı var.

Daga çıkmayı ciddi teklif edenler var.Bir tanıdıgım söylemişti.
    İyi bir arkadası.Bir süre arkadaslık yaptıktan sonra bu teklifi sunmuş kendine.
    Tabi bizimki arkadasligi bitirmiş.

Nadir bu olaylar o kadar abartmaya gerek yok. Heryerde olabilir
  • ODTU ODTU diyorlar cok modern bir yer sanmistim kampusu o kadar ovulunce ama binalar sınıflar falan dökülüyor. LYSye girdiğim gun buyuk hayal kirikligina ugramistim. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

ODTU ODTU diyorlar cok modern bir yer sanmistim kampusu o kadar ovulunce ama binalar sınıflar falan dökülüyor. LYSye girdiğim gun buyuk hayal kirikligina ugramistim. :(

Yani? Tavsiye etmez misiniz?
  • quote:

quote:

ODTU ODTU diyorlar cok modern bir yer sanmistim kampusu o kadar ovulunce ama binalar sınıflar falan dökülüyor. LYSye girdiğim gun buyuk hayal kirikligina ugramistim. :(

Kendi fikrimi söyledim, diger devlet üniversitelerinin de farki olduğunu sanmiyorum.

• Odtü Fizik taban 320
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) yazılı tişört görmekten bıkmıştım bi ara odtüyü kazanacak zekada olup bu tişörtü giyenleri geçtim özenip odtülü olmayanlar bile giyiyordu vallahi illahlah etti bütün ankara neyseki atlattık.

ben de ODTÜ' de yüksek lisans yapıyorum şu anda ama doğru söylüyorsun. Sanırım yeni başlayan arkadaşlar hevesle sergilemek istiyorlar hangi okulda okuduklarını

• quote:

quote:

quote:

Kendi fikrimi söyledim, diger devlet üniversitelerinin de farki olduğunu sanmiyorum.

Anlıyorum yorumunuz için teşekkürler

• chem107 finalinde kim dürttü beni
  • quote:

• ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?
  • Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.
  • quote:

Haklisin ama artık devlet polisi çalışacak unilerde o yüzden 2 güne pırıl pırıl yaparlar orayı

• quote:

Orijinalden alıntı: kbb_mf

quote:

Haklisin ama artık devlet polisi çalışacak unilerde o yüzden 2 güne pırıl pırıl yaparlar orayı

inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Az genellemişsin, biraz daha genelle. Herkes aynı orada zaten değil mi? Mesela, okula siyaset hiçbir şekilde girmemeli diyen, yere bile çöp atmayan ben de dahil bütün ama bütün ODTÜ'lüler okulun duvarlarını yıkıyor değil mi?

Geçen bizim bölüm dekanıyla buluştuk, rektörün arabasını yaktık. (!)

Zeki insanların olmadığı demiş bir de

İstanbul fanboyu seni..

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?

mesela burda bizim gibi takılıyorlarmıydı son yıl falan?
    lysden önceki 1 ay ne yapmalıyız?

12'ye geçtim.Dershaneden yeni geldim.2 de derse geçicem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.