Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Utkuhan trollünü beslemeyin, çok biliyor kendisi. İtü evimin dibinde, daha çarşamba günü oradan bir doçentle konuştum halamın okul arkadaşı kendisi. O bile açık açık ODTÜ'deki eğitim bizden daha iyi dedi.
  • Ankara hakkında sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Doğma büyüme ankaralıyım, ama antalya da okuyoz üniversiteyi. :D

Odtü ayrı bir şehir gibidir arkadaşlar, ankarayı kötüleyenlere bakmayın. Seviyesi yüksek bir üniversite olduğu sincanlılar ya da mamaklılar giremezler. Bence üniversitenin kıymetini bilin harika bir yer.
  • ODTÜ yü kazanamayanlar bok atmaya baslamis. Heralde oraya girememis olmak cok batmis sizlere. ODTÜ dünya capinda üne sahip, Almanyadaki saygin üniversitelerin denk gördügü sayili üniversitelerdendir. Böyle bir üniversiteye sahip cikacaginiza gelmis birde iftiralar atiyorsunuz. Gercekten cok yazik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?

Öncelikle yedi krallık o.... targaryen kızını bırakarak başlayabilirsin.Sonra efendim kuzey muhafızı lord stark olsun gayet adil bir adam olan ve meşru kral olan stannis baratheon olsun hiç olmadı kuzeye türlü entrikalar düzenleyen lannisterlar olsun onları destekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Temmuz 2013; 14:26:52 >
  •  Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!)

Adam ağzına Türkiye nin sayılı üniversitelerinin isimlerini alıyor. Sonra 2 tanesini cici diyip birine tü kaka diyor. Hayırdır üçüne de girip mezun olup çıktın herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 15 Temmuz 2013; 14:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

Hocam kusura bakma da her üniversite kendi alanında iyidir. İTÜ ve BOUN'u bu kadar göklere çıkarıp ODTÜ'yü yerin dibine sokman hiç hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?

Öncelikle yedi krallık o.... targaryen kızını bırakarak başlayabilirsin.Sonra efendim kuzey muhafızı lord stark olsun gayet adil bir adam olan ve meşru kral olan stannis baratheon olsun hiç olmadı kuzeye türlü entrikalar düzenleyen lannisterlar olsun onları destekleyebilirsin.

kadınımla düzgün konuş

• Gidebiliyorsanız İtü'ye Boğaziçi'ne falan gidin. Hiç değilse siyasetle uğraşmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurtlar çok pis aklin ve paran varsa özel yurtlarda kal, ayrica okul cidden zor calismazsan çok pis toslarsin, sinirsiz eğlence vs niyetiyle gelme bence

• Ya işte İTU, ODTÜ, Boğaziçi git birine.Onların dışındakilerde iş imkanın biraz daha düşer.Eğitim olarak bir fark görmüyorum 3 ündede.%100 olayı var sadece ki İTU dede biz zaten %50 gibi birşey oluyor.Derslere verilen kaynaklar hep ingilizce olduğundan
    Makinada sadece İtuyü tavsiye ederim.Gerisinde nereye gidersen git
  • quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Bak net sacmalamamissin. Siyasi olaylar ben de savunmuyorum ama oradaki insanlar çok net seçilerek aliniyor. Bi endustri, elektrik ele. , makine, bilgisayar mühendisliği öğrencileri gayet caliskan zeki insanlar. Ben çok insan gördüm orda calismadan gayet kendi zekasiyla bazi dersleri gecen. Senin o dediğin vur kir parçala isini her üniversitede olup sosyal bolum okuyan ders calismasi pek gerekmeyen insanlar yapiyor. Dikkatli konusalim lütfen.

Not: Odtulu değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Hahahahhahahahahahahah

utkuhan ne komik adammışsın la valla..

ODTÜ diye geberip duran yok, itü boğaziçi diye geberip duran biri var, ve kalkmış odtüyü kötülüyor, özenti diyor vs diyor.. gaziyi de kötülesen ben aynı şeyleri söylerdim. ODTÜ dediğimiz kadar iyi olsa ülkeyi geliştirirmiş? İTÜ ile Boğaziçi napıyor o zaman hoca? Nolur bu kadar kötüleme artık şu okulu. İnsan kendini bildikten sonra gerisi fasa fiso, neredeyse 25000 öğrencisi mi ne vardı odtünün, ve hepsini aynı kefeye koyman o kadar sinir bozucu ki..

Sinirlendiysen bana tokat at ciddiyim duruyorum karşında hocam affetme

Ver kardeşe kovasını, bidaha getirmiycem seni parka

Sizin bölüm ne hocam?

• Business Administration (Çoğ havalı yav. )

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

2 yıl sonra tıpa geliyorum beni bekleyin

Şaka bir yana ortam güzel mi abilerim bize de ipucu verin de ileride lazım olur

Sen simdiden çalışmaya başla benden söylemesi eğer düzenli bir program istiyorsan pm atabilirsin

Programı buraya yazsan da biz de faydalansak olur mu?

• quote:

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

İTÜ, Boğaziçi > Oxford ile yarışacak üniversiteler mi ?

Arkadaş uçmuş beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Arkadaş uçmuş beyler.

TR de hiç bi üni yarışamaz.Seviyeleri 3 üniversitenin Amerikanın orta seviye ünilerine denk.Ne odtü ne itu ne boğaziçi yüksek profilli bir üniyle yarışamaz zaten uçmuş o arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Arkadaş uçmuş beyler.

TR de hiç bi üni yarışamaz.Seviyeleri 3 üniversitenin Amerikanın orta seviye ünilerine denk.Ne odtü ne itu ne boğaziçi yüksek profilli bir üniyle yarışamaz zaten uçmuş o arkadaş

Amerika'daki orta bile değil.. Community College seviyesindeki üniversitelere denk.

Bizim ülkemizde fanus içinde yaşayan insanlar öss zımbırtısıyla iyi puanlar istediği için, diğer üniversitelerden daha iyi olduğu için bu üniversiteleri göklere sığdıramıyorlar.

Amerika'da gidip üniversite okumasam tamam da... En kötü 2 yıllık üniversitenin bile kampüsü bizim bir boğaziçi kampüsü kadar gelişmiş.. Eğitim olanakları vs. bahsetmiyorum bile..

Bu üniversitelerin tek avantajı zilyon tane Türkiye'de olan üniversitelerin top kısmında bulunuyor. Yani kötünün en iyisiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Kütüphaneye girdiğim ilk gün.

- Laptopumu açtım ve Instagramda ilk günümün fotoğrafını çekme gibi çaylakça fanteziler düşündüm.

- Hevesimi aldıktan sonra bir kaç görüntülü chat ardından speedtest'de 255 Mbps gibi bir değerle karşı karşıya gelmemle bayıldım, gözümü revirde açtım.

Mükemmel bir ortam, mükemmel altyapı, sınırsız eğlence, uçsuz bir kampüs, ODTÜ'de okumak, çok çok ayrıcalıklı bir şey. Spoiler bile vermek istemiyorum çünkü ilk gününün heyecanını kaçırmak istemem.

Bana bilgisayar mühendisliği yüksek ihtimal.
    @MertKok5533

o internetten torrent çekebiliyor muyuz ya da deep webe giriş yapabiliyor muyuz

Normal şartlar altında torrent kullanımı kesinlikle yasak.

Ancak trafik kontrol edilemediğinden tüm torrent ağlarında bant genişliğini minimuma indiriyorlar. Bu da normal hızının 5 MB/s olması demek.

Ama mal gibi daha yeni keşfettiğim "port açma" yöntemiyle kampüs ağının bant genişliğini sonuna kadar kullanabiliyorsun.

Bu da hard disk yazma hızın ne kadarsa indirme hızın o kadar olacak demektir.

Saniyede ortalama 20 MB. Bu, Full HD bir filmin yarım saatten az bir sürede inmesi demek.

Saniyede 20 mb ne demek la iç geçirdim tuhaf oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Şu Utkuhan trollünü beslemeyin, çok biliyor kendisi. İtü evimin dibinde, daha çarşamba günü oradan bir doçentle konuştum halamın okul arkadaşı kendisi. O bile açık açık ODTÜ'deki eğitim bizden daha iyi dedi.

Nickinden ne olduğun belli senin zaten. Cevap bile verilmez.

Git LoL oyna sen, bu işlere karışma
  • Kampüsünü görünce Gazinin kampüsü çocuk bahçesi gibi dedim Kıskanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.