Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • odtü ye gidenlerin hepsi fen lisesinden mi mezun oldu hiç ortalama bir liseden giden yok mu odtü ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

2 yıl sonra tıpa geliyorum beni bekleyin

Şaka bir yana ortam güzel mi abilerim bize de ipucu verin de ileride lazım olur

Odtü de tıp

Sen bu akılla gidersen çok yaşamazsın :)

İyi benden kalan mirasla devam edersin trollemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Odtü ve hacettepenin kampüsüne diyecek bişey yok. Bazı troller çıkmış konuda.. Oraya giden teröristmiş.. Ulan onların zekası senin zekana kaç basar haberin yok. Bu öğrencilerin hepsi salak mı da seçiyor madem o terörist yuvasını.. Neymiş zamanında yahudiler kurmuşmuş şimdi bilime katkısı var mıymış.. En basitinden O almanyadan gelen bilim adamları olmasaydı senin şuan kullandığın internet, girdiğin siteler, 2000lerin neti gibi olacaktı.. Daha yazardım buraya ama mobildeyim şarj bittiyor..

Onlarin zekasi size bin basar diyorsunda 50.000. Ya da 100.000 olup odtuye giden binlerce insan var. onlar da mi bize bin basiyor? Acikcasi ben odtu'nun 4-5 bolumu haric digerlerinin oyle ultra zeki olduguna inanmiyorum. Ee-makina-bilgisayar-insaat muhendisligi disindaki bolumlerinin puanlari normal hatta bazilarinin dusuk. Bu saydigim bolumler disindakiler de kendilerini bu bolumdekilerden dolayi zeki sayiyor. Yani oyle abartilacak bir zeka duzeyi yok. Hadi bogazici desen anlarim da odtu'ye 120.000. adam da giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin
  • Şenlik zamanı iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

Arkadaşlar tercihimi yaptım ilk sırada ODTÜ var büyük ihtimalle de gelecek. Normal bir üniversiteden farkı var mıdır çünkü lise ortamında ODTÜ ulaşılması zor biryer gibi gözüküyordu. Orada okuyan arkadaşlar varsa goruslerini alabilir miyim?

tabiki var odtü boru mu adamlar ağır zeki hemde ağır siyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

odtü ye gidenlerin hepsi fen lisesinden mi mezun oldu hiç ortalama bir liseden giden yok mu odtü ye?

Var tabi ki, iş öğrencide biter genelde, bir de bölümüne göre değişir tabi yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Odtü ve hacettepenin kampüsüne diyecek bişey yok. Bazı troller çıkmış konuda.. Oraya giden teröristmiş.. Ulan onların zekası senin zekana kaç basar haberin yok. Bu öğrencilerin hepsi salak mı da seçiyor madem o terörist yuvasını.. Neymiş zamanında yahudiler kurmuşmuş şimdi bilime katkısı var mıymış.. En basitinden O almanyadan gelen bilim adamları olmasaydı senin şuan kullandığın internet, girdiğin siteler, 2000lerin neti gibi olacaktı.. Daha yazardım buraya ama mobildeyim şarj bittiyor..

Onlarin zekasi size bin basar diyorsunda 50.000. Ya da 100.000 olup odtuye giden binlerce insan var. onlar da mi bize bin basiyor? Acikcasi ben odtu'nun 4-5 bolumu haric digerlerinin oyle ultra zeki olduguna inanmiyorum. Ee-makina-bilgisayar-insaat muhendisligi disindaki bolumlerinin puanlari normal hatta bazilarinin dusuk. Bu saydigim bolumler disindakiler de kendilerini bu bolumdekilerden dolayi zeki sayiyor. Yani oyle abartilacak bir zeka duzeyi yok. Hadi bogazici desen anlarim da odtu'ye 120.000. adam da giriyor.

Havacilik uzay da var hocam lutfen

Haklısın, oranın sıralaması da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kominist mekanı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin

verilen fiyatlar aylık herhalde, şartları en iyi olan yurt hangisidir?

edit: mesela ben havacılık uzay düşünüyorum, tam karşısında refika aksoy yurdu var. nasıldır orası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae2096 -- 15 Temmuz 2013; 17:09:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

senin kadar boş gereksiz saçma konuşan bir insan daha görmedim.cevapların ilkokul düzeyinde

• olm odtülü değilim ama odtüye her gidişimde keşke burda okusaydım diyorum. kampüsü, ortamı 10 numara.

yok terörist yuvasıymış bilmem ne. bulaşmazsan siyasi işlere kimse de sana bulaşmaz. istanbul'da bir yer yazmayacaksan ankara'da en iyi seçenek odtü.

tabi hangi bölümü yazacan bilmiyorum.
  • bu arada aman aman bi kampüsü yok odtünün.çoğu devlet ünisi gibi dökülüyo iyi okul ona bişey diyemem.ama bilkent her yönden daha iyi
  • odtü fizik dediğin 5 katlı, kantiniyle meşhur, 6-7 yılda bir mezun veren 50 yıllık bir bina. fizikteki öğrencilerin bütün notları elimde yani ordan biliyorum. şöyle bir göz attığımda 4 yılda AA ile mezun olan tek kişi gördüm, belki daha vardır da dikkat etmedim. kalırsan haberim olur yani mert kök
  • odtü ve itüde okumak farklı şeyler. bu sene birini yaşarım umarım :D
  • asosyal olduğun kadar sosyalde olabileceğin bi yer.biraz karışık yani.ders çalışmaktan geberirsin arkadaşlarınla takılmaya zaman bulamayabilrsin,bunun yanında okul içi sosyaldir.gruplar,topluluklar var onlara katılıp sosyal hayatla bağlarını güçlendirir çevreni genişletirsin.ayrıca şuanki siyasi görüşünün tamamen değişeceğinede emin ol.ha benim çocuğum olsa otdü'yü seçtirmem o ayrı çünkü gerçek hayattan bi kopukluk görüyorum her otdülüde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Kütüphaneye girdiğim ilk gün.

- Laptopumu açtım ve Instagramda ilk günümün fotoğrafını çekme gibi çaylakça fanteziler düşündüm.

- Hevesimi aldıktan sonra bir kaç görüntülü chat ardından speedtest'de 255 Mbps gibi bir değerle karşı karşıya gelmemle bayıldım, gözümü revirde açtım.

Mükemmel bir ortam, mükemmel altyapı, sınırsız eğlence, uçsuz bir kampüs, ODTÜ'de okumak, çok çok ayrıcalıklı bir şey. Spoiler bile vermek istemiyorum çünkü ilk gününün heyecanını kaçırmak istemem.

Bana bilgisayar mühendisliği yüksek ihtimal.
    @MertKok5533

o internetten torrent çekebiliyor muyuz ya da deep webe giriş yapabiliyor muyuz

Normal şartlar altında torrent kullanımı kesinlikle yasak.

Ancak trafik kontrol edilemediğinden tüm torrent ağlarında bant genişliğini minimuma indiriyorlar. Bu da normal hızının 5 MB/s olması demek.

Ama mal gibi daha yeni keşfettiğim "port açma" yöntemiyle kampüs ağının bant genişliğini sonuna kadar kullanabiliyorsun.

Bu da hard disk yazma hızın ne kadarsa indirme hızın o kadar olacak demektir.

Saniyede ortalama 20 MB. Bu, Full HD bir filmin yarım saatten az bir sürede inmesi demek.

Eğer ortam böyleyse şahane :D peki insanların yaklaşımı nasıl oluyor?

@KorsaN01 Kısmet olur da tutarsa görüşelim dostum

Bölümlerinizin işleyişi nasıl olacak bilmediğimden kampüs yaşamından bahsediyorum.

Herkes kendi halindedir, ama eğer bir direniş , festival, şenlik vs varsa herkes bir olur. Yani zaten topluluklar dolayısıyla üst sınıf alt sınıfı ezer tipinde lise kuşak çatışmalarını unutun. Böyle bir şey yok.

Mesela Burger King'in ilk açıldığı gün, girmeye bile korkarsınız, neden? Kapitalizm simgelerinden biri ODTÜ'de mi? Aman Allah'ım her kes eline selo bantları yığar sloganları asar camlara. Matraktır da.

Hiç mi kapitalist ya da canı steakhouse falan çeken olmuyor, bizim okula gelmişti odtü temsilcileri dedik dolu olay oluyor ormanınız yanıyor içerde kavgalar oluyor dedikleri şey şu: biz fikirlerin özgürlüğüne inanırız cart curt bir şeyler dedi.Şimdi madem bu kadar özgürlük meraklıları var canı oraya girmek isteyen adamı mahalle baskısıyla caydırmak olmuyor mu bu?

yalan, sadece amaç direniş olsun, muhalefet olsun, anarşizm olsun.
    burger ilk açıldığında camları çerçeveleri indi ee sonra noldu, hepsi gidip yedi.

kapitalizm karşıtı diye sağda solda bildiri dağıtır bu denyolar, yüksel caddesine bi gidersin, ayağında converse, altında levis pantolon, elinde marlboro sigarası, diğer elinde aydınlık dergisi yada bilmem ne zart zurt bildirisi, emperyalist abd defol tarzında sloganlar.

bre deyyus, önce bi kendine bak.

sonuç: muhalefet olsun, marjinallik olsun diye böyleler, okul biterken bi çok insan paranın kölesi olarak çıkar. bu tüm dünyada böyledir, kapitalin karşısında herkes gün gelir eğilir.

• quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Ak partiliyiz Ak partili hüloğğ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Ak partiliyiz Ak partili hüloğğ.

Akpartiyle bunun alakası yok karşınızdaki adam başbakan chp de gelse böyle başka bi partide gelse böyle,akpartiden başka bi alternatif sunabilirmisin bana,chp'nin kendine hayrı yok,mhp allaha emanet şu an en iyisi akp,sanırım anaokul mezunusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

senin kadar boş gereksiz saçma konuşan bir insan daha görmedim.cevapların ilkokul düzeyinde

İlkokul mezunları bilime katkıı oranını ve yahudilerin neler çevirdiğini bilmiyor daha neye dayanarak böyle konuşuyorsun laf bulamayınca cevapların illkokul düzeyinde diyip kaçıyorsunuz görende bu konuya mesaj yazanlar bilim adına çalışıyor sanacak.Artık cevap yazmayacam.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.