Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

İTÜ, Boğaziçi > Oxford ile yarışacak üniversiteler mi ?

Arkadaş uçmuş beyler.

TR de hiç bi üni yarışamaz.Seviyeleri 3 üniversitenin Amerikanın orta seviye ünilerine denk.Ne odtü ne itu ne boğaziçi yüksek profilli bir üniyle yarışamaz zaten uçmuş o arkadaş

Amerika'daki orta bile değil.. Community College seviyesindeki üniversitelere denk.

Bizim ülkemizde fanus içinde yaşayan insanlar öss zımbırtısıyla iyi puanlar istediği için, diğer üniversitelerden daha iyi olduğu için bu üniversiteleri göklere sığdıramıyorlar.

Amerika'da gidip üniversite okumasam tamam da... En kötü 2 yıllık üniversitenin bile kampüsü bizim bir boğaziçi kampüsü kadar gelişmiş.. Eğitim olanakları vs. bahsetmiyorum bile..

Bu üniversitelerin tek avantajı zilyon tane Türkiye'de olan üniversitelerin top kısmında bulunuyor. Yani kötünün en iyisiler.

O kadarda abartmayın derim.
    Benimde Doktora yapan bir hocam Amerikada Yüksek yapıp geldi.Dediği şuydu,-Tabi Makinanın eğitimi çok ekstra İtüde onunda etkisi var-
    "3.2 ortalama ile mezun oldum ve ordakileri bilgimle çok rahat ezebilecek düzeydeydim."
    Pekte ahım şahım eğitimleri yok ancak pratik uygulamada Türkiyeyi ezdikleri için zaten Türkiyedeki Üniversiteleri geçerler sıralamalarda.Eğitim olarak Ben şahsen İtu makina Türkiye seviyesi üzerinde diyebilirim.Ne yerelim nede göklere çıkaralım.Olanak olarak bilemem gidip görmedim ama bilgi,eğitim kısmında çokta yerlerde değil kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Odtürürler sizi orada.

Ya Odtülüsünüz ya da?

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Şu Utkuhan trollünü beslemeyin, çok biliyor kendisi. İtü evimin dibinde, daha çarşamba günü oradan bir doçentle konuştum halamın okul arkadaşı kendisi. O bile açık açık ODTÜ'deki eğitim bizden daha iyi dedi.

Nickinden ne olduğun belli senin zaten. Cevap bile verilmez.

Git LoL oyna sen, bu işlere karışma

Savunduğun üniversitede bu oyunla ilgili turnuvalar bile düzenleniyor.

Kimseyi savunduğum ettiğim yok, bana göre çok dandik bir oyun neyse oraları geçelim. Tercih listem de her iki üniversiteden de mühendislikler var. Ve araştırmadığım özellikleri kalmadı, boşa konuşmuyorum. Araya tanıdıklarım sayesinde üniversitelerin içinden gayet bilgili insanlarla da yüz yüze konuştum. ODTÜ gerek verdiği İngilizce eğitim kalitesiyle, mühendislik eğitimiyle, ortamıyla ve kampüs yaşamıyla İTÜ'den bir tık önde. İTÜ'nün ise kampüs dışındaki konumu paha biçilemez. 2 yıldır bir fiil ziyaret ediyorum zaten İTÜ'yü, evimin hemen yanında, amcam ve halam da mezunlar oradan. Gerek spor yapmak için, gerek araba kullanmak için ziyaret ediyorum. O yüzden bir *ok bilmeden yok nickinden belli bıdı bıdı yapacağına, nickimdeki insanın nasıl bir lider ve bir insan olduğunu araştırmadan bana maval okuma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cal Lightman

Hocam yurtlar çok pis aklin ve paran varsa özel yurtlarda kal, ayrica okul cidden zor calismazsan çok pis toslarsin, sinirsiz eğlence vs niyetiyle gelme bence

özel yurtlarda kalmak için şartlar neler? siz nerede kalıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

İTÜ, Boğaziçi > Oxford ile yarışacak üniversiteler mi ?

Arkadaş uçmuş beyler.

TR de hiç bi üni yarışamaz.Seviyeleri 3 üniversitenin Amerikanın orta seviye ünilerine denk.Ne odtü ne itu ne boğaziçi yüksek profilli bir üniyle yarışamaz zaten uçmuş o arkadaş

Amerika'daki orta bile değil.. Community College seviyesindeki üniversitelere denk.

Bizim ülkemizde fanus içinde yaşayan insanlar öss zımbırtısıyla iyi puanlar istediği için, diğer üniversitelerden daha iyi olduğu için bu üniversiteleri göklere sığdıramıyorlar.

Amerika'da gidip üniversite okumasam tamam da... En kötü 2 yıllık üniversitenin bile kampüsü bizim bir boğaziçi kampüsü kadar gelişmiş.. Eğitim olanakları vs. bahsetmiyorum bile..

Bu üniversitelerin tek avantajı zilyon tane Türkiye'de olan üniversitelerin top kısmında bulunuyor. Yani kötünün en iyisiler.

O kadarda abartmayın derim.
    Benimde Doktora yapan bir hocam Amerikada Yüksek yapıp geldi.Dediği şuydu,-Tabi Makinanın eğitimi çok ekstra İtüde onunda etkisi var-
    "3.2 ortalama ile mezun oldum ve ordakileri bilgimle çok rahat ezebilecek düzeydeydim."
    Pekte ahım şahım eğitimleri yok ancak pratik uygulamada Türkiyeyi ezdikleri için zaten Türkiyedeki Üniversiteleri geçerler sıralamalarda.Eğitim olarak Ben şahsen İtu makina Türkiye seviyesi üzerinde diyebilirim.Ne yerelim nede göklere çıkaralım.Olanak olarak bilemem gidip görmedim ama bilgi,eğitim kısmında çokta yerlerde değil kusura bakmayın.

Ben yazdıklarımın arkasındayım. Türkiye'deki üniversiteler gidip de dünya üniversiteleri ile yarışamazlar bile.. Arkadaş oxford ile yarışır demiş de..

Türkiye 3. dünya gelişmekte olan saçma sapan bir ülke..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

ODTU ODTU diyorlar cok modern bir yer sanmistim kampusu o kadar ovulunce ama binalar sınıflar falan dökülüyor. LYSye girdiğim gun buyuk hayal kirikligina ugramistim. :(

Yani? Tavsiye etmez misiniz?

ortanca kuzenim bu sene hacettepede istediği bölüm tutmasına rağmen ODTU de o kadar istemediği bir bölümü okuyacak, sırf ortamını beğendiği için...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Az genellemişsin, biraz daha genelle. Herkes aynı orada zaten değil mi? Mesela, okula siyaset hiçbir şekilde girmemeli diyen, yere bile çöp atmayan ben de dahil bütün ama bütün ODTÜ'lüler okulun duvarlarını yıkıyor değil mi?

Geçen bizim bölüm dekanıyla buluştuk, rektörün arabasını yaktık. (!)

Zeki insanların olmadığı demiş bir de

İstanbul fanboyu seni..

he he çok güldüm kardeşim ya oruç oruç odtü şu an Dünyanın en kötü üniversteleri arasında bunu araştırmalarda söylüyor.

dünyada en iyi 65. üniversite

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Az genellemişsin, biraz daha genelle. Herkes aynı orada zaten değil mi? Mesela, okula siyaset hiçbir şekilde girmemeli diyen, yere bile çöp atmayan ben de dahil bütün ama bütün ODTÜ'lüler okulun duvarlarını yıkıyor değil mi?

Geçen bizim bölüm dekanıyla buluştuk, rektörün arabasını yaktık. (!)

Zeki insanların olmadığı demiş bir de

İstanbul fanboyu seni..

he he çok güldüm kardeşim ya oruç oruç odtü şu an Dünyanın en kötü üniversteleri arasında bunu araştırmalarda söylüyor.

ODTÜ Dünyanın En Saygın Üniversiteleri'nde 60. sırada ve ilk 100'de hiç Türkiye'den üniversite yok.

Yetmedi mi?

ODTÜ World Reputation Rankings tarafından Dünya'nın ilk 100 üniversitesi arasına girebilmiş tek TÜRKİYE üniversitesi.

Dur daha ölmedin galiba.

Times Higher Education sonuçlarına mütakip "Dünya'nın En Ünlü Üniversiteleri" listesinde ilk 100'de. Aaa ne tesadüf, yine ilk 100'de olan tek TÜRK üniversitesi ODTÜ.

"Yav he he" diyorum.

siz neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamıyorum ki. neyse ne kime neyi ispatlamaya çalışıyosunuz? şöyle adamlar ondan sonra yok itüye gidiyorum yok odtüye gidiyorum diyo

• Konu içi Odtü gibi savaş alanına dönmüş zaten. Tebrik ederim.
  • quote:

Utkuhan, sen tam bir angutsun. O kadar saçmalamışsın ki, tayyipçi olduğun ,için odtüyü sevmemen çok rahat anlaşılıyor.
    Sen gelme zaten odtüye, gelmediğin gibi karalamaya da hakkın yok.
    Arkadaşlar bu eziği kale almayın, Odtü gerçekten özgürlüğün olduğu bir okul. Pişman olmazsınız. Hacettepeyi de öneririm. Ben Gazide okuyorum, ana kampüs dışındaysa tercih ettiğiniz bölüm, gelmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolagulucan -- 15 Temmuz 2013; 15:50:36 >
  • Odtü üniversite olarak hiç ama hiç yeterli gelmiyor. (eğitim açısından). Asıl odtüyü odtü yapan çok çalışan ne yaptığını bilen bi 10-15 öğrencisi. onun dışında ne zaman gitsem hayal kırıklığı benim için. Bilkent de aynı şekilde. Üniversiteye eğlenmeye gelmiş düşünmeden hareket eden daha çok da "hepsi birbirine benzeyen" insanlarla dolu oluyor. Sanırım ankara'nın kaderi bu. Bizim okulda da çok var.

Walla odtüyü kötülemiyorum bilkenti de. ama şunu söylemek istiyorum. Ne odtü ne itü ne de boğaziçi ne de bilkent ne de tobb hiç birisi sana bu hayatta destek olmaz. çıkıp da ben odtülüyüm diyip milletin önüne geçme devri çoktan bitti. Tek yapacağın iyi çalışıp okulun sana verebileceği ne varsa alabilmek. çalışmak derken sadece dersleri değil projeleri, spor faaliyetleri vb kast ediyorum
  • Bende bu yıl girdim sınava, arkadaş ODTU fizik demiş. Başarı SIrasına bakayım dedim 107bin miş, baktım benimde tutuyor , ama niye okuyayım ki Fizik Bölümü ? ODTU'de okumak için neden Fizik'e gideyim ? Yazık etme kendine bence .

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!)
  • sorularınız varsa yardımcı olabilirim
  • Odtü ve hacettepenin kampüsüne diyecek bişey yok. Bazı troller çıkmış konuda.. Oraya giden teröristmiş.. Ulan onların zekası senin zekana kaç basar haberin yok. Bu öğrencilerin hepsi salak mı da seçiyor madem o terörist yuvasını.. Neymiş zamanında yahudiler kurmuşmuş şimdi bilime katkısı var mıymış.. En basitinden O almanyadan gelen bilim adamları olmasaydı senin şuan kullandığın internet, girdiğin siteler, 2000lerin neti gibi olacaktı.. Daha yazardım buraya ama mobildeyim şarj bittiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurkan sosyalist ama mezun olunca emparyalistlerin onde gidenlerin yetistigi bi yer!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar tercihimi yaptım ilk sırada ODTÜ var büyük ihtimalle de gelecek. Normal bir üniversiteden farkı var mıdır çünkü lise ortamında ODTÜ ulaşılması zor biryer gibi gözüküyordu. Orada okuyan arkadaşlar varsa goruslerini alabilir miyim?
    ODTÜ iyi okuldur, hoş okuldur da orada okuyanlara bir haller oluyor nedense?

Okul bittikten sonra ODTÜ'lüyüm ODTÜ'lü diye Deli Cevat gibi geziyorlar ortalıkta.

Önemli olan, kafatasınızın içindekini nasıl doldurduğunuz ve nasıl kullandığınızdır gençler sakın unutmayın.

Bitirdiğiniz okul, namıyla sizi bir işe sokabilir ama o okul işinizde devamlılık garantisi sağlayamaz sizlere. Onun için boşverin nereden mezun olacağınızı, hangi donanımla mezun olacağınıza bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Okurkan sosyalist ama mezun olunca emparyalistlerin onde gidenlerin yetistigi bi yer!!

hee yav hee
  • Tamam Odtu iyi universitedir de 50.000-100.000-150.000 olup odtuye gidip ben zekiyim havalarinda olanlarina gicik oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

2 yıl sonra tıpa geliyorum beni bekleyin

Şaka bir yana ortam güzel mi abilerim bize de ipucu verin de ileride lazım olur

Odtü de tıp

Sen bu akılla gidersen çok yaşamazsın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.