Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Akpartiyle bunun alakası yok karşınızdaki adam başbakan chp de gelse böyle başka bi partide gelse böyle,akpartiden başka bi alternatif sunabilirmisin bana,chp'nin kendine hayrı yok,mhp allaha emanet şu an en iyisi akp,sanırım anaokul mezunusun.

HÜLOĞĞĞĞ .
  • marmarali olarak gitmeyip namini cok duymus biriyim.kampus alani kendi icinde ayri il gibi demislerdi.ortam zaten herkes gibi tahmin edebilirsin.hocalar ogrencileri cok zorluyorlar diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı gençlerin beynini uyuşturuyo odtü :DDDD itü boğaziçin de çok iyi ama şu bilime katkı olayı ne ya attığın yorumları bi oku.başarılı çıkması politika filan ne uyduruyosun sen ne politikasıymış kendin gibi 2-3 yobazdan yalan yanlış saçma sapan hikayeler duymuşsun gelmiş burda söylüyosun hayatında kaç kere odtüye girdin sanki.sende atıp duruyosun bi tane kanıt gösterebilir misin odtünün kötü olduğuna dair.ayrıca itü ve boğaziçi diyosun senin koç bilkentten filan haberin yok heralde.sığ görüşlü yobaz seni
  • quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Sen çok hayal kuruyorsun öyle.

Okumayı isterdim bi Odtüde bizde kafa yok, git hayatını yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 15 Temmuz 2013; 17:59:01 >

• benim siyasetle hiç işim olmadı kampüste, çoğu arkadaşımın da olmadı, olanlar da uzattı zaten okulu. kimse zorla siyasete sokmaz sizi, bizim bölümde milletin calısmaktan başka bişeye vakti yoktu zaten

yazılacak çok şey var da kim uğraşacak, senin bilgin karşındaki adamın anlayabilme kapasitesi kadardır, burada liseye giden çocukla odtüyü tartışmaya tenezzül bile etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin

verilen fiyatlar aylık herhalde, şartları en iyi olan yurt hangisidir?

edit: mesela ben havacılık uzay düşünüyorum, tam karşısında refika aksoy yurdu var. nasıldır orası?

oralar numaralı yurtlara göre daha güzel. ama yurdunu sen seçmiyorsun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

bu arada aman aman bi kampüsü yok odtünün.çoğu devlet ünisi gibi dökülüyo iyi okul ona bişey diyemem.ama bilkent her yönden daha iyi

nasıl aman aman bi kampüsü yok ya

• quote:

başarılı gençlerin beynini uyuşturuyo odtü :DDDD itü boğaziçin de çok iyi ama şu bilime katkı olayı ne ya attığın yorumları bi oku.başarılı çıkması politika filan ne uyduruyosun sen ne politikasıymış kendin gibi 2-3 yobazdan yalan yanlış saçma sapan hikayeler duymuşsun gelmiş burda söylüyosun hayatında kaç kere odtüye girdin sanki.sende atıp duruyosun bi tane kanıt gösterebilir misin odtünün kötü olduğuna dair.ayrıca itü ve boğaziçi diyosun senin koç bilkentten filan haberin yok heralde.sığ görüşlü yobaz seni

Kardeşim benim çevrem çok geniştir elim kolum çok uzundur,uzayda yaşamıyorum ben kız arkadaşım vardı odtüde okuyan,kampüsü on numara ona buna lafım yok gerçekten güzel üniverste ama çok abartıyorlar yok odtü mezunu 10 milyarla işe başlar yok harika çocuktur gittim en zekisinide gördüm emin ol:) ve 1999 odtü birincisi 7 yıl boş gezdi iş bulamadı bunuda belirteyim 28 yaşındayım 81 ili gezdim,her üniversteye girdim çıktım her kızla oldum hakkarisinden istanbul bebeğine kadar her yere ayak bastım kardeşim.

Ben batıyı gördüm sende gel doğuyu görki ordan öyle herkese yobaz diyip durmayın odtüye bi oruçlu olarak git bak neler oluyor,başörtülü kızları bile okula almayan cehalet bi okuldur odtü unutma Dünyadaki diğer ülkelerin hepsinde başörtülü kızlar rahatca üniversteye girip çıkabilir ben çok şey gördüm kardeşim sen rahat ol.Medeniyiz diyip devletin malına zarar veren bi okula ben okul demem.

• quote:

quote:

bu arada aman aman bi kampüsü yok odtünün.çoğu devlet ünisi gibi dökülüyo iyi okul ona bişey diyemem.ama bilkent her yönden daha iyi

çoğu üniden iyidir belki ama ankara için mesela bilkent benim daha çok hoşuma gidiyor.boğaz içini fotoğraflarda görmüştüm orası da daha güzeldi bana göre.kişisel görüşlerim bunlar

• quote:

quote:

quote:

çoğu üniden iyidir belki ama ankara için mesela bilkent benim daha çok hoşuma gidiyor.boğaz içini fotoğraflarda görmüştüm orası da daha güzeldi bana göre.kişisel görüşlerim bunlar

Çoğu devlet ünisi gibi dökülüyor falan deme bari kişisel görüşlerinse ki galiba odtüde okumuyorsun. Ama sana göre pek tabii ki diğerleri daha iyi olabilir ona bir şey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

terörist yuvası boş ver orayı

Neden böyle düşünüyorsun?

allahsız gomanis dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

benim siyasetle hiç işim olmadı kampüste, çoğu arkadaşımın da olmadı, olanlar da uzattı zaten okulu. kimse zorla siyasete sokmaz sizi, bizim bölümde milletin calısmaktan başka bişeye vakti yoktu zaten

yazılacak çok şey var da kim uğraşacak, senin bilgin karşındaki adamın anlayabilme kapasitesi kadardır, burada liseye giden çocukla odtüyü tartışmaya tenezzül bile etmem

ODTU bilgisayar mühendisliğinde var bir keramet ama anlayamadım. Mezun olan yurtdışına gidiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

terörist yuvası boş ver orayı

Neden böyle düşünüyorsun?

her hafta haberlerde görüyorum hep devletle polisle çatışıyorlar. küçük kuzenimi 2 yıllık polisken yaraladılar

İki yıllık polisin işşiz kalıp polis olduysa o once onun sorunudur..Üniveriste bir özgürlüktür.Kısıtlanmalıdır.Bu konu uzar gider o yuzden başka yazmıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Ak partiliyiz Ak partili hüloğğ.

http://www.youtube.com/watch?v=l_jZpaVuI3Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalminds -- 15 Temmuz 2013; 18:19:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çoğu devlet ünisi gibi dökülüyor falan deme bari kişisel görüşlerinse ki galiba odtüde okumuyorsun. Ama sana göre pek tabii ki diğerleri daha iyi olabilir ona bir şey diyemem.

okumuyorum da çok gittim.sınava zaten orda girdim fizik bölümüydü girdğim yer.diğer bölümleri de önceden biliyorum gidip görmüşlüğüm var.odtüyü fotoğraflardan görmedim yani.çoğu devlet ünisi derken de genelleme yaptıklarımın içindeki ankaradakiler var.hacettepe beytepe kampüsü mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Okurkan sosyalist ama mezun olunca emparyalistlerin onde gidenlerin yetistigi bi yer!!

hee yav hee

gittinmi okudun mu yaşın kaç?
  • Abi nolmus bu konuya?

• Üniversite ortamı denen şeye inanmıyorum ben itü 4. sınıf öğrencisiyim. Üni ortamı yoktur kendi ortamın vardır arkadaş. Benim alkol kullanmayan sigara içmeyen bi tipsen arkadaşlık edinmen biraz zor olacaktır millet içmeye gider sen genelde yanlız takılırsın. İkisi de varsa bazı arkadaşların deyimiyle "güzel" ortamlar seni bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

quote:

Sen çok hayal kuruyorsun öyle.

Okumayı isterdim bi Odtüde bizde kafa yok, git hayatını yaşa.

" Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz "

Her tarafı minicik çocuk! Önce biraz ODTÜ tarihini öğren bakiim;
    1980 öncesi Milliyetçi Cephenin ODTÜ'yü kapatmak için atadığı meşhur Rektör Heyzınn Tenn ı bir araştırıver, bilgisini internetten bulamazsın ama o dönemi yaşayanlara soruver artık. ( asıl adı Hasan Tan, ama kendisine bu adı takmıştı o zamanların ODTÜ'lüleri, ABD ye fena hayrandı adam anlıyacağınız )
    Ne polisler ne askerler ne generaller ne devlet atamalı ODTÜ'yü adam etmeye geldim diyen rektörler geldi geçti, düşük zekalarınca nah bu terör yuvasını tarla yapsam vatana-millete iyi olacak diyen, ODTÜ eski rektörlerinin demeçlerini oku bunun bilgisini onlarda bulursun hatıralarını anlatırlarken.
    Ne yapacakmış başbakan, ODTÜ'yü mezun olduğu okul gibi 2 yıllık Yüksek Okul statüsüne mi alacakmış yani?
    Bakmayın asıp kesmesine bu da gelir geçer adını anan bile bulunmaz!
    Bunların adlarını şimdi bilen bile yok ama ODTÜ ülkenin en iyi Üniversitelerinden biri olarak hala yerinde.

Türbanlı okumuyo diye de uydurmuşun, bi zahmet ODTÜ 2013 mezuniyet törenindeki türbanlılara bir bakıver!

• Odtü hayalim ile konuya girip ilk sayfalarda hayalim daha da buyudu ancak siyasetmis oymus buymus derken sogumaya basladim. oraya giden siyaset icin gidiyorsa zaten siyaset yapar adam gibi okumaya gideni nasil siyasete karistirabilirsiniz ki?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.