Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

quote:

quote:

quote:

quote:

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin

verilen fiyatlar aylık herhalde, şartları en iyi olan yurt hangisidir?

edit: mesela ben havacılık uzay düşünüyorum, tam karşısında refika aksoy yurdu var. nasıldır orası?

oralar numaralı yurtlara göre daha güzel. ama yurdunu sen seçmiyorsun zaten.

o kötüymüş ya, paralı girişte falan da mı aynı?
    bir de ücretsiz yurt için nasıl bir derece gerekiyor sayısalda?

ücretsiz olayını bilmiyorum da ilk 4000 muhabbetini biliyorum ama

• Arkadaşlar ulaşamayanlar bok atmaya başlamış ODTÜ'ye.4 yıldır öğrencisiyim.Kimse terörist yuvası falan diye başbakanın ağzından konuşmasın.Öğrencisinden ve içinde bulunan insanların dışında kimseden yorum beklemeyin odtü hakkında , bilmezler çünkü.Tek yaptıkları kötülemektir.Bir kere şu konuda anlaşalım , ODTÜ Türkiye'nin en iyi üniversitedir.Bu bizim gaza gelip söylediğimiz birşey değil.Her araştırmada bu böyle çıkar.En son dünyanın en saygın 60 üniversitesi içine girdi bu okul.Ha bir arkadaş demiş dünyayla yarışamıyoruz diye evet ne yazıkki haklı.Ama sana sorarlar sen hangi konuda dünyayla yarışıyorsun ki bu konuda yarışacaksın.Kaldiki ODTÜ dünya üniversitelerinin verdiği eğitm düzeyinde eğitim verir.Bir arkadaş yazmış ne zaman girsem , sevişen insanlardan başka birşey görmüyorum , biri demiş odtü diyince aklıma seks geliyor.Bu kadar hazımsız olmayalım beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta v -- 16 Temmuz 2013; 0:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Üniversite ortamı denen şeye inanmıyorum ben itü 4. sınıf öğrencisiyim. Üni ortamı yoktur kendi ortamın vardır arkadaş. Benim alkol kullanmayan sigara içmeyen bi tipsen arkadaşlık edinmen biraz zor olacaktır millet içmeye gider sen genelde yanlız takılırsın. İkisi de varsa bazı arkadaşların deyimiyle "güzel" ortamlar seni bekler.

Yalniz

haklısın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin

verilen fiyatlar aylık herhalde, şartları en iyi olan yurt hangisidir?

edit: mesela ben havacılık uzay düşünüyorum, tam karşısında refika aksoy yurdu var. nasıldır orası?

oralar numaralı yurtlara göre daha güzel. ama yurdunu sen seçmiyorsun zaten.

o kötüymüş ya, paralı girişte falan da mı aynı?
    bir de ücretsiz yurt için nasıl bir derece gerekiyor sayısalda?

ücretsiz olayını bilmiyorum da ilk 4000 muhabbetini biliyorum ama

neyse bi yerden öğrenirim artık, çok teşekkürler

• ODTÜ' ye atıp tutarlar ama alsalar bir saniye düşünmezler bile gelirler hemen. Yok terörist yuvasıymış, yok bilmem neymiş.

Yurtlarda kalıyorum 4 yıldır. Kimse kimseye ODTÜ'de zorla birşey yaptıramaz ! Bunu kafaanıza sokun önce. Başka üniversitede de okudum, burdaki kadar birbirine, görüşlerine, ......, saygılı olan insan görmedim ben. O sevdiğiniz diğer yerlerdeki gibi kendi aralarında gruplar grup , oraya buraya kendi aralarında başkan atayan , sonra saçma sapan bir sebepten ötürü bir kişiye 20 kişi kavga edilen yer değil burası ! Ara sıra fikir ayrılıklarından dolayı ( eğer büyük bir olay olmuşşsa ) kavga cıkar. Ben geleli 4 sene oldu 2 kavga olayı duydum o kadar. Burdaki insanlar başkalarına zorla birşey yaptırıcak kadar yada eften püften sebeplerle kavga edecek kadar cahil değiller merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Bizim insanımız cidden cahil burda çoğu kişiylede tartıştım hatta birinede özel mesaj attım adam bana sen hükmünü vermişsin dedi bnede şunu açıklayayım bu gerçek bi olaydır tamamen şimdi sorduğum sorulara cevap verin.

1-) Odtüde o eski asansörler olur ya onlardan biri bozuldu çağrılmadık mühendis kalmadı ama Almanyadan çağrılan bi mühendis asansörü tamir ett ve gitti hani odtünün zeki gençliği ?

2-)Bilime katkı yok dediğimde bana kızıyorsunuz bu adamlar bilim yapmayacaksa neden odtüye gidiyor,ha yapmayacaksada ben odtülüyüm diye gezmiyecek odtü mezunu bi kız arkadaşım şu an 1.5 milyara bi şirkette çalışuyor hiç kimsede öyle para saçmıyor bilginiz olsun ben odtülüyüm demekle bu iş olmaz.Hindistanın bile dünyada bilime katkısı %5 civarlarında,İngilterenin %42 ve japonyanın %22 civarlarında peki Türkiyenin ?

3-) Melih Gökçek bey ve başbakanımızda dahil odtüyü savunan seven bitane yönetici görmedim,daha geçen bi matematik öğretmenini başı kapalıydı diye otobüsten indirdiler böyle bi rezalet olamaz.

Odtüde işte son koministler var ama onlarda bitmek üzere odtü kapanırsa ülke refaha kavuşur odtü odtü dediler odtü mezunu bir eleman gördüm hiçbişey yaptıkları yok odtü farkını ben çözemedim,odtü bilgisayar mühendislerinden kaçtanesi açık kaynaklı kod yazabiliyor ve kaçı linüxü biliyor :) bana Söylermisiniz,şu an Hindistan açık kaynaklı kod yazmada bir numara ülkelerden biri.

Cevaplarınızı bekliyorum.

melih gökçek bey dediğin adam zaytung haberini gerçek sanıp gezi parkında atom bombası yapıldığını sanan bi adam hemen ağlayın başı kapalı diye otobüsten indirdiler diye bende önlisans bitirdim ordan dgs fakülteye geçiş yaptım okuldan gelen puan yerlerde nedeni kayserili bi adamla karısının alan derslerimize girip 5 tane türbanlı kızceğizin öküz gibi kopya çekmesine göz yumup çan eğrisinde onları uçurması
    linüx ne lan cahil onun adı linux
    açık kaynak kod diye bi kavram yok bir programın kaynak kodları gizli değilse o programı isteyenler geliştirebilir yeni özellik ekleyebilir açık kaynak kod yazma diye bişey yok naylon çoraplı cılız sivilceli şakirt her cahil gibi sağdan soldan duyduğun iki kelamla ben biliyorum yea havalarına giriyosun ama olmamış niteliksiz 70 tane üniversite açıldı 9 senede ilçelere köyden bozma yerlere önceden fakülte okuyamıycak adamlar üniversite rezilliğinden mühendis oluyolar şimdi hepsi senin hüloooooğ diye desteklediğin adamların zamanında oldu
    sen şu sınava gir odtüde bi mühendislik kazan ben serçe parmağımı canlı canlı kesip yiycem stream yapıcam senin gibi cahil insanlarla aynı havayı solumaktan utanıyorum hülooooğ kardeşim

• quote:

Bizim insanımız cidden cahil burda çoğu kişiylede tartıştım hatta birinede özel mesaj attım adam bana sen hükmünü vermişsin dedi bnede şunu açıklayayım bu gerçek bi olaydır tamamen şimdi sorduğum sorulara cevap verin.

1-) Odtüde o eski asansörler olur ya onlardan biri bozuldu çağrılmadık mühendis kalmadı ama Almanyadan çağrılan bi mühendis asansörü tamir ett ve gitti hani odtünün zeki gençliği ?

2-)Bilime katkı yok dediğimde bana kızıyorsunuz bu adamlar bilim yapmayacaksa neden odtüye gidiyor,ha yapmayacaksada ben odtülüyüm diye gezmiyecek odtü mezunu bi kız arkadaşım şu an 1.5 milyara bi şirkette çalışuyor hiç kimsede öyle para saçmıyor bilginiz olsun ben odtülüyüm demekle bu iş olmaz.Hindistanın bile dünyada bilime katkısı %5 civarlarında,İngilterenin %42 ve japonyanın %22 civarlarında peki Türkiyenin ?

3-) Melih Gökçek bey ve başbakanımızda dahil odtüyü savunan seven bitane yönetici görmedim,daha geçen bi matematik öğretmenini başı kapalıydı diye otobüsten indirdiler böyle bi rezalet olamaz.

Odtüde işte son koministler var ama onlarda bitmek üzere odtü kapanırsa ülke refaha kavuşur odtü odtü dediler odtü mezunu bir eleman gördüm hiçbişey yaptıkları yok odtü farkını ben çözemedim,odtü bilgisayar mühendislerinden kaçtanesi açık kaynaklı kod yazabiliyor ve kaçı linüxü biliyor :) bana Söylermisiniz,şu an Hindistan açık kaynaklı kod yazmada bir numara ülkelerden biri.

Senin başbakanının katıldığı göktürk2 yi fırlatanlarda odtü mezunuydu hatırlatırım

Fişkiye başkanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

melih gökçek bey dediğin adam zaytung haberini gerçek sanıp gezi parkında atom bombası yapıldığını sanan bi adam hemen ağlayın başı kapalı diye otobüsten indirdiler diye bende önlisans bitirdim ordan dgs fakülteye geçiş yaptım okuldan gelen puan yerlerde nedeni kayserili bi adamla karısının alan derslerimize girip 5 tane türbanlı kızceğizin öküz gibi kopya çekmesine göz yumup çan eğrisinde onları uçurması
    linüx ne lan cahil onun adı linux
    açık kaynak kod diye bi kavram yok bir programın kaynak kodları gizli değilse o programı isteyenler geliştirebilir yeni özellik ekleyebilir açık kaynak kod yazma diye bişey yok naylon çoraplı cılız sivilceli şakirt her cahil gibi sağdan soldan duyduğun iki kelamla ben biliyorum yea havalarına giriyosun ama olmamış niteliksiz 70 tane üniversite açıldı 9 senede ilçelere köyden bozma yerlere önceden fakülte okuyamıycak adamlar üniversite rezilliğinden mühendis oluyolar şimdi hepsi senin hüloooooğ diye desteklediğin adamların zamanında oldu
    sen şu sınava gir odtüde bi mühendislik kazan ben serçe parmağımı canlı canlı kesip yiycem stream yapıcam senin gibi cahil insanlarla aynı havayı solumaktan utanıyorum hülooooğ kardeşim

Klavyeden iki yazım hatamı gösterip üste çıkma kardeşim o adam bana odtülüyüm diyiyorsa,bunu kanıtlaması lazım odtü ülkeye ne katıyor bana bunu söyle kardeşim,inek gibi çalışıp odtüde mühendisliği kazanmanın zeka ile alakasını ben kuramadım zeki adma kime denir biliyormusun sıfırdan yükselerek iş hayatına atılıp iyi yerlere gelen insan zeki insandır 30 matematik yaptım yuhuu odtü geliyor diyen adam zeki değildir :) Sonuçta 5.sınıf bi ülkeyiz ve siz odtüyü dünya üniversteleri arasına koyuyorsun odtülü dolu mühendis gördüm,akrabamın şirketinde çalışanda var ama sıradan anadolu üniverstesinde mühendislik okuyan bi adamdan farkı yok işte adı var odtü.

Her doktor zeki olmadığı gibi her odtülüde zeki değildir canım benim.Bana bu sorunun cevabını ver o asansörü neden odtülü mühendisler yapamadıda bi alman gelip yaptı bana bunu söyle sen hele.Kapalı giyinenlere laf söyleyenlerin medeni olarak kabul edildiği bi ülkeden ne beklenirki.Öyle bi arabtıyorsunuzki görende odtüde okuyanlar zıçmıyor sanar.

Sen bu hayatta benim gördüklerimin çeyreğini bile görmedin kardeşim iki gazete en iyi üniverste odtü diyiyor diye,havanızdan geçilmiyor googleda odtü hakkında bilgi bulup bana yazma,itü dersin anlarım ama odtü ne.

En iyi mühendislik itüde var en iyi hukuk Ankarada var peki odtüde ne var,eskidendi o odtülüler üniv bitirir 10 milyarla işe başlar benim ticaretle uğraşan çok zengin tanıdıklarım var burda Alacakaya Mermerin sahibi benim yakınım adam trilyoner,Amerikaya bile yolladığı özel vişne rengi mermeri var onun firmasındada çalışan bi odtülü var 1 milyar alıyor,adam 1 milyardan fazla maaş vermem diyiyor,millet gerçekleri gördü hacı siz ODTÜ ODTÜ ODTÜ diyip ağlamaya devam edin.

Oksijen almaktan başka bi ..ka yaradığın yok gelmiş ahkem kesiyorsun ne gördün ne yaşadın ula kerkeneze bak haddini bileceksin.

• Boğaziçiliyiz

bir tek internetimiz kötü ( 5mbit öğrenci başına)

rektör duy sesimi
  • @gangsta5959 gereksiz buldum seni tartışmaya değmessin kendimi yormaya değmez bu arada blockladım seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cal Lightman

Hocam yurtlar çok pis aklin ve paran varsa özel yurtlarda kal, ayrica okul cidden zor calismazsan çok pis toslarsin, sinirsiz eğlence vs niyetiyle gelme bence

özel yurtlarda kalmak için şartlar neler? siz nerede kalıyorsunuz?

Daha çok para kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Boğaziçiliyiz

bir tek internetimiz kötü ( 5mbit öğrenci başına)

rektör duy sesimi

Harika bi ünidesin kardeşim kıymetini bil.
  • odtüye girmeyi bırak yanından bile geçemeyecek adamlar odtüye .ok atıyor.İlginç adamlarsınız vesselam..
  • bunları miden kalıracaksa bence git oku güzel okul

• polis üniversiteyi özgürleştirmez, olsaydı böyle bişey harward da swatlar geziniyor olurdu, malum adamlar cernde çalışıyor abisi.dünyayı patlatırlar olm.

sivil polisler zaten her üniversitelerde var, rektörlüğe karşı çalıştırdığınız yemekhane protestosu olsun, harç zamları protestosu olsun federaller hemen oraya damlar, yaka paça almalar ve gözaltılar başlar.hayatınıza toz pembe pencereden bakıyorsunuz, peh sivil polisler üniversiteleri özgürleştirecekmiş, peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67 impala -- 16 Temmuz 2013; 3:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ankara allahın dağı yalnız. Bozkır direk ağaç falan yok hiç, denizde yok insanın canı sıkılır.

Liseyi antalya fende okudum 1yil mezuna kalip ankarada hazirlandim. dedigin gibi oyle bozkir koy degil yani korkutma adamlari simdi :D ogrenci icin guzel bir sehir cok guzel kampusler var. yerlilerinin %99u hanzodur magara adamidir. gidilmemesi gereken yerlerin basinda sincan gelir. bahsettigin tarih oncesi hayat buradadir cunku.

ozetle ankara guzel sehir olum. denizi yok ama golu var. akmasada damliyor

Hocam sincanda ne var?

sincanda oturuşuyla nam salmış insanlar var herkesi kastetmiyorum ama cidden apaçi ve barzoların merkezi

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bunları miden kalıracaksa bence git oku güzel okul

anlamadığım başbakanınız (benım değil), öcalanla görüşüyor, kalekolları kapattırıyor, askerini kışlaya çektiriyor(birbakıma askerler ölmüyor), ama verdiği taviz ne, kürdistan'imiş? Sorun odtülü de değil, sorun bizzat kendinizde, yeterince objektif değilsiniz, karabük üniversitesinde bunları allahı var .bir medya çıkıp karabükte bulunan el bombalarıyla ilgili bir haber yapmadı, yapmıyor .ilginçtir odtü olunca pkk paçavralarını gösterip koca bir çınarı lekelemeniz sizce yeterli oluyor...

• quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Temiz bir bloğu hak ettin, cevap bile vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bunları miden kalıracaksa bence git oku güzel okul

anlamadığım başbakanınız (benım değil), öcalanla görüşüyor, kalekolları kapattırıyor, askerini kışlaya çektiriyor(birbakıma askerler ölmüyor), ama verdiği taviz ne, kürdistan'imiş? Sorun odtülü de değil, sorun bizzat kendinizde, yeterince objektif değilsiniz, karabük üniversitesinde bunları allahı var .bir medya çıkıp karabükte bulunan el bombalarıyla ilgili bir haber yapmadı, yapmıyor .ilginçtir odtü olunca pkk paçavralarını gösterip koca bir çınarı lekelemeniz sizce yeterli oluyor...

size katılıyorum elbet yazdıklarınız doğru ama bu da sonuçta ispatlı bariz bir durum, yandaş medya bunu da gizledi fotomontaj dedi ama yandaş olmayan basın doğrula.. size paylaşarak biz mi yoksa buna izin verek odtü mü kaybediyor?

her ünversitede varlar ama hiç birinde bu kadar rahat değiller..

• Gerçek nedir bilemeyiz ancak şu bir gerçektir ki ODTU dediğin zaman en zeki kişilerin orada okuduğu izlenimi uyanıyor herkeste ve diğerleride bu ünden biraz rahatsız oluyorlar..yani ODTU deyince akla bilim ve zeka geliyor, Boğaziçi keza üst düzey insanlar imajı veriyor......
    Bunlar kabul etmek lazım arkadaşlar, ben odtülü birini gördüm maldı demekle olmaz o kişiyi bağlar, Odtüde mal yok mu bir sürü vardır elbet ancak oran olarak bakarsak bunda 10 varsa diğerinde 100 vadır...iyi sabahlar :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.