Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

quote:

Okurkan sosyalist ama mezun olunca emparyalistlerin onde gidenlerin yetistigi bi yer!!

hee yav hee

gittinmi okudun mu yaşın kaç?

okuyorum hocam sen okudun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Sen çok hayal kuruyorsun öyle.

Okumayı isterdim bi Odtüde bizde kafa yok, git hayatını yaşa.

" Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz "

Her tarafı minicik çocuk! Önce biraz ODTÜ tarihini öğren bakiim;
    1980 öncesi Milliyetçi Cephenin ODTÜ'yü kapatmak için atadığı meşhur Rektör Heyzınn Tenn ı bir araştırıver, bilgisini internetten bulamazsın ama o dönemi yaşayanlara soruver artık. ( asıl adı Hasan Tan, ama kendisine bu adı takmıştı o zamanların ODTÜ'lüleri, ABD ye fena hayrandı adam anlıyacağınız )
    Ne polisler ne askerler ne generaller ne devlet atamalı ODTÜ'yü adam etmeye geldim diyen rektörler geldi geçti, düşük zekalarınca nah bu terör yuvasını tarla yapsam vatana-millete iyi olacak diyen, ODTÜ eski rektörlerinin demeçlerini oku bunun bilgisini onlarda bulursun hatıralarını anlatırlarken.
    Ne yapacakmış başbakan, ODTÜ'yü mezun olduğu okul gibi 2 yıllık Yüksek Okul statüsüne mi alacakmış yani?
    Bakmayın asıp kesmesine bu da gelir geçer adını anan bile bulunmaz!
    Bunların adlarını şimdi bilen bile yok ama ODTÜ ülkenin en iyi Üniversitelerinden biri olarak hala yerinde.

Türbanlı okumuyo diye de uydurmuşun, bi zahmet ODTÜ 2013 mezuniyet törenindeki türbanlılara bir bakıver!

Star tv de gördüm hocam türbanlı bi öğretim görevlisi hatta öğrenci bile değil otobüsten aşağı indirmişlerdi kız röportajda söylüyordu.

• Bir mezun olarak birşeyler yazmak isterdim ama yazılanlara bakınca konuyu farklı yönlere çekmeye çalışan önyargılı çocuklar olduğunu gördüm. şimdi üç kuruşluk akıllarıyla sağdan soldan duyduklarıyla cevap yetiştirmeye çalışacaklar ondan bulaşmayım dedim size kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 15 Temmuz 2013; 19:17:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Bir mezun olarak birşeyler yazmak isterdim ama yazılanlara bakınca konuyu farklı yönlere çekmeye çalışan önyargılı çocuklar olduğunu gördüm. şimdi üç kuruşluk akıllarıyla sağdan soldan duyduklarıyla cevap yetiştirmeye çalışacaklar ondan bulaşmayım dedim size kolay gelsin

Hocam mumkunse bana tavsiye verseniz? Cunku konu amacindan cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Okurkan sosyalist ama mezun olunca emparyalistlerin onde gidenlerin yetistigi bi yer!!

hee yav hee

gittinmi okudun mu yaşın kaç?

okuyorum hocam sen okudun mu?

okudumgördüm okurken sosyalist mezun olunca diplomasını alan emperyalist şirketlerde bolca parayla iş ararlar

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

o bir odtü

Nick mesaj uyumu
  • Ne yapıp edip bir yolunu bulup oraya geleceğim.

• odtülüleri herkes kıskanır bizim insanımızın genel özelliğidir taşra üniversitesinde okudukdan sonra bi odtülü nün başına geçmesi iş yerinde ona emir vermesi zoruna gider odtülü değilim ama liseye yeniden başlasam bi imkanım olsa yani 2000 yılına dönsem eşek gibi çalışıp odtüyü kazanırdım bu arada şakirt yobazlar yorum yazmasın şu konulara arkadaş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77905292&p=1#77919559

Arkadaslar hedefi odtu olanlar icin bir konu actim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Üniversite ortamı denen şeye inanmıyorum ben itü 4. sınıf öğrencisiyim. Üni ortamı yoktur kendi ortamın vardır arkadaş. Benim alkol kullanmayan sigara içmeyen bi tipsen arkadaşlık edinmen biraz zor olacaktır millet içmeye gider sen genelde yanlız takılırsın. İkisi de varsa bazı arkadaşların deyimiyle "güzel" ortamlar seni bekler.

Yalniz

• Ankara gibi güzel bir yerdesin.
  • quote:

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

quote:

@oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

şu cümleyi okuyana kadar cevap vermeyi düşünüyordum da vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Bir mezun olarak birşeyler yazmak isterdim ama yazılanlara bakınca konuyu farklı yönlere çekmeye çalışan önyargılı çocuklar olduğunu gördüm. şimdi üç kuruşluk akıllarıyla sağdan soldan duyduklarıyla cevap yetiştirmeye çalışacaklar ondan bulaşmayım dedim size kolay gelsin

Hocam mumkunse bana tavsiye verseniz? Cunku konu amacindan cikti

sorularınız varsa pm den sorabilirsiniz bu konuya girmek istemiyorum. yalnız öğrenci işleri,yurt vs gibi sorularınızı öğrenci arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilirler. pek hatırlamıyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

quote:

he he çok güldüm kardeşim ya oruç oruç odtü şu an Dünyanın en kötü üniversteleri arasında bunu araştırmalarda söylüyor.

Utkuhan, sen tam bir angutsun. O kadar saçmalamışsın ki, tayyipçi olduğun ,için odtüyü sevmemen çok rahat anlaşılıyor.
    Sen gelme zaten odtüye, gelmediğin gibi karalamaya da hakkın yok.
    Arkadaşlar bu eziği kale almayın, Odtü gerçekten özgürlüğün olduğu bir okul. Pişman olmazsınız. Hacettepeyi de öneririm. Ben Gazide okuyorum, ana kampüs dışındaysa tercih ettiğiniz bölüm, gelmeyin derim.

Gelmek istese gelebilecek sanki, o kapasiteyle kapısından içeri sokmazlar zaten.

Ayrıca konuyu açan arkadaş, puanın yetiyorsa ve fizik okuyacaksan bilkent'e git, odtü'ye değil. odtü fizik dersane öğretmenleriyle ünlüdür, bir de bildiğim kadarıyla ilk sınıf sonunda sınıflar ayrılıyor, alt seviye sınıfta kalırsan geleceğin olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

sorularınız varsa yardımcı olabilirim

yurt imkanı nasıldır?

http://yurtlar.metu.edu.tr/ buradan bakabilirsin

verilen fiyatlar aylık herhalde, şartları en iyi olan yurt hangisidir?

edit: mesela ben havacılık uzay düşünüyorum, tam karşısında refika aksoy yurdu var. nasıldır orası?

oralar numaralı yurtlara göre daha güzel. ama yurdunu sen seçmiyorsun zaten.

o kötüymüş ya, paralı girişte falan da mı aynı?
    bir de ücretsiz yurt için nasıl bir derece gerekiyor sayısalda?

• İsteyen arkadaşlar her konuda pm atabilir. Yurt olanaklarından bölümlere sosyal aktivitelere konuya cevap yazmaktansa sizin merakınız gidermek daha önemli.
  • quote:

Arkadaşlar tercihimi yaptım ilk sırada ODTÜ var büyük ihtimalle de gelecek. Normal bir üniversiteden farkı var mıdır çünkü lise ortamında ODTÜ ulaşılması zor biryer gibi gözüküyordu. Orada okuyan arkadaşlar varsa goruslerini alabilir miyim?

Bogaz ici seceydin

• quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

terörist yuvası boş ver orayı

Neden böyle düşünüyorsun?

her hafta haberlerde görüyorum hep devletle polisle çatışıyorlar. küçük kuzenimi 2 yıllık polisken yaraladılar

Afedersin de, ne işi varmış polisin üniversite kampüsünde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Kütüphaneye girdiğim ilk gün.

- Laptopumu açtım ve Instagramda ilk günümün fotoğrafını çekme gibi çaylakça fanteziler düşündüm.

- Hevesimi aldıktan sonra bir kaç görüntülü chat ardından speedtest'de 255 Mbps gibi bir değerle karşı karşıya gelmemle bayıldım, gözümü revirde açtım.

Mükemmel bir ortam, mükemmel altyapı, sınırsız eğlence, uçsuz bir kampüs, ODTÜ'de okumak, çok çok ayrıcalıklı bir şey. Spoiler bile vermek istemiyorum çünkü ilk gününün heyecanını kaçırmak istemem.

Odtü mü Bilkent mi peki?

• Bizim insanımız cidden cahil burda çoğu kişiylede tartıştım hatta birinede özel mesaj attım adam bana sen hükmünü vermişsin dedi bnede şunu açıklayayım bu gerçek bi olaydır tamamen şimdi sorduğum sorulara cevap verin.

1-) Odtüde o eski asansörler olur ya onlardan biri bozuldu çağrılmadık mühendis kalmadı ama Almanyadan çağrılan bi mühendis asansörü tamir ett ve gitti hani odtünün zeki gençliği ?

2-)Bilime katkı yok dediğimde bana kızıyorsunuz bu adamlar bilim yapmayacaksa neden odtüye gidiyor,ha yapmayacaksada ben odtülüyüm diye gezmiyecek odtü mezunu bi kız arkadaşım şu an 1.5 milyara bi şirkette çalışuyor hiç kimsede öyle para saçmıyor bilginiz olsun ben odtülüyüm demekle bu iş olmaz.Hindistanın bile dünyada bilime katkısı %5 civarlarında,İngilterenin %42 ve japonyanın %22 civarlarında peki Türkiyenin ?

3-) Melih Gökçek bey ve başbakanımızda dahil odtüyü savunan seven bitane yönetici görmedim,daha geçen bi matematik öğretmenini başı kapalıydı diye otobüsten indirdiler böyle bi rezalet olamaz.

Odtüde işte son koministler var ama onlarda bitmek üzere odtü kapanırsa ülke refaha kavuşur odtü odtü dediler odtü mezunu bir eleman gördüm hiçbişey yaptıkları yok odtü farkını ben çözemedim,odtü bilgisayar mühendislerinden kaçtanesi açık kaynaklı kod yazabiliyor ve kaçı linüxü biliyor :) bana Söylermisiniz,şu an Hindistan açık kaynaklı kod yazmada bir numara ülkelerden biri.

Cevaplarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.