Şimdi Ara

Üniversite Seçimi Hakkında Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite tercih etmek hiç kolay bir iş değil. Sonuç itibariyle yıllarını vereceğin bir şeye adım atıyorsun. Kimse dönüp düşündüğü zaman mutsuz olmak istemiyor. Fakat bazen ne yapacağını da bilemiyor insan. Akademisyenlerle görüşmekte neredeyse imkansız. İnternette gezinirken Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi lansmanı haberini gördüm. Sözel bölüm okuduğum için bu beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Haberden sonra hemen google dan arattım. Zirve çok sağlama benziyor. Akademisyenlerle ve alanındaki uzman kişilerle üniversite adaylarını birleştirmesi açıkçası benim için çok önemli bir şeydi. Üniversite hayatımı güzel geçirmek adına. Son başvuru 20 Temmuzmuş. Başvurumu yapıp bekliyorum. Daha önce katılan var mı ?

• Geçen sene katılmıştım.İbni Haldun üniversitesi düzenliyor ilk gün biraz İbni Haldun Üniversitesi güzellemesi yapılıyor.2. Gün meslek tanıtımı için bölümlere gidiyorsun ben çok beğenmiştim onu.Ben uluslararası ilişkiler odasına gitmiştim güzel bir konsept oluşturmuşlardı.Bir konu belirliyolar o konu hakkında fikirlerini söyleyerek ilerleyen bir konseptti.Ücretsiz ve sınırsız kahve seçeneği her ne kadar 3 makinenin 2 si bozuk olsaydı da güzeldi ama ne istediğini bilirsen istediğini alabileceğin bir etkinlik.Arada standlardaki abilerle konuşmakta fayda var istediğin bölümde ve istediğin üniversitede okuyan bir öğrencinin o standlarda durma ihtimali var benim başıma geldi orda biliyorum.Okul hakkında,bölüm hakkında bilgi alabilirsin ayrıca büyük ihtimalle son sınıfa geçmiştir mezuniyet sonrasında be iş yapmak istediğini felan sorup kendince bir fikir edinebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.