Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıl öss girdim puan: say2: 340.455 sıra: 17092
Aklımda 3 bölüm var. Bunlar: itü elektrik müh. fizik tedawi rehabilitasyon we wakıf üniversitelerinin tıpları.
Sizlerin fizik tedavi rehabilitasyon (FTR) hakkında yorumlarınız nedir? yani maaş olarak falan. ya da itü elektrik müh. ü mü iyi dersiniz? bu arada wakıf üniversitelerinde alttan we üstten ders alma falan yoq duydum, pek inandırıcı gelmedi bana. sizin bu konu hakkında bilginiz war mı?
Yorumlarsanız minnettar kalırım..
kardeşim o puana fizik tedaviye gidilir mi zaten doktor değil uzmanlar Allah aşkına oku elektirik elrktronik mühendisliği falan çiz hayatını
quote:
Orijinalden alıntı: mic check
kardeşim o puana fizik tedaviye gidilir mi zaten doktor değil uzmanlar Allah aşkına oku elektirik elrktronik mühendisliği falan çiz hayatını
İşte bilgi olmadan yapılan bir yorum
Fizik tedavi oku derim kesinlikle. İş sıkıntısı yok kpss yerleştirmelerine bakarsan bütün Fizik tedavi kontenjanları boş çok rahat iş bulursun. İhtiyaç olduğu için bir kaç yerde daha açıldı. Tanıdığım insanlar 3000+ maaş alıyorlar ve öğrenciykende çalışanlar var. Ayrıca bu puana yazılırmı diyen arkadaşım hacettepe 11binle kapamış
Fizyoterapistler hastanelerde ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel sağlık kurumlarında, özel eğitim merkezleri, spor/sağlık merkezleri, profesyonel ve amatör spor klüpleri, huzur evleri, kaplıca/termal tesislerinde vs. görev yaparlar. gördüğün gibi her yerde çalışabilirsin hem de dolgun maaşla ancak bir çok özellikğin kendinde var olması lazım özellikle sabır , göz el mimikleri çok iyi kullanabilen biri olmalısın hastaların seni kimi zaman çileden bile çıkarabilir.. ben ce türkiye de ayakta kalan ve iş garantisi olan meslektir. düşünme yaz
hacettepe 11 bin ama yeditepe burslu 15 binlerde we ayrıca 4 üniversitede say2 den ftr açıldı. ayrıca kontenjanlar falan baya arttı. yani olma şansı war.
Teyzem Fizyoterapist.. Devlette calisior tmm iş sorunu yok ama aldıgı para 1.5milyar Fizyoterapist olucaksan özel sektörde calisacaksin Yoksa sıradan bir memurdan farkın yok
İşte bilgi olmadan yapılan bir yorum
Fizik tedavi oku derim kesinlikle. İş sıkıntısı yok kpss yerleştirmelerine bakarsan bütün Fizik tedavi kontenjanları boş çok rahat iş bulursun. İhtiyaç olduğu için bir kaç yerde daha açıldı. Tanıdığım insanlar 3000+ maaş alıyorlar ve öğrenciykende çalışanlar var. Ayrıca bu puana yazılırmı diyen arkadaşım hacettepe 11binle kapamış
Another die arkadaşımın soylediklerine tamamen katılıyorum
Benim de sıralamam 14.110 ben de tıptan sonra ftr yazdım.Diş hekimliği ve eczacılıkları alta koydum. İş ortamı geniş gördüğüm kadarıyla,para sıkıntısı yok,talep çok fazla,geleceği çok parlak.Ama tek sıkıntısı yasalar tarafından Türkiye de çok konuranamaması.Detaylarını tam bilmiyorum ama,fzt. ler bundan çok şikayetçi.Sonuçta doktor olarak değil de yardımcı sağlık personeli olarak çalışılıyor.Doktora yapmanın ülkemizde şimdilik pek bir önemi yok gördüğüm kadarıyla. Valla benden bu kadar,ben de yazdım,sonum ne olur bilemiyorum...
Mekatronik düşündün mü hiç?
Abi ne varsa sağlık da var , yaz fizyoterapiyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme