Şimdi Ara

Üniversite Sınavında Skandallar Bitmiyor! Bu Sefer Sınavdan Telefonla Görüntü Paylaşan Olmuş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sınav artık kesinlikle iptal edilmelidir.. Oha Diyorum...

x (formerly twitter)
    Daily Türkist (@dailyturkist_) on X
    https://x.com/dailyturkist_/status/1799838950368104872

• Böyle anonim hesapla konu açıyorsunuz ya sanki devlet görevlileri forum yönetimine kim bu diye sorduğunda bilmiyoruz mu diyecekler?  Böyle olacağını sanmıyorsunuz değil mi?

Paşa paşa kimsin nesin söyleyecekler. Yani bu anonim hesap falan kurtarmaz.

• Adam olan haberi paylaşmış, Neden ne oldu ki bu niye suç olsun bilmedigim için soruyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Konu sadece bu konu değil her konuda böyle. Ayrıca ösym sınav hakkında dezenformasyon yapanların peşine düşecekmiş.

• Chatgpt sınavda serbest değil mi ?

• Küpesi kerpetenle çıkarılan kız bunu görmesin. Türkiye Yüzyılı dedikleri bu olsa gerek :))

x (formerly twitter)
    DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on X
    https://x.com/Darkwebhaber/status/1799749018135990622
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Hala takı ile sınav girilemediğini öğrenemedi isen sen o sınava girme zaten.

2 gündür sınav için okul kapısındaydım. Neler gördüm yahu. Sınavdan önce kuyumcuya uğramışçasına takılarla gelenler. Kulağında telefon car car konuşarak sınava girmeye çalışanlar. Telefonu bırakın deyince de telefonu da mı bırakacağız diyenler. Aklınız almaz. Sizler bir zahmet girmeyin sınava... Altında arabayla gelmiş ama sınana giremiyor. Kimliği düşürmüş araba da onu arıyor fellik fellik. Sonuç mu?

Yine hüüüsraaaaaaaan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

Siz benim dediğimi anlamak istememişsiniz. Kızın kulağındaki küpe kerpetenle çıkarılırken bu oğlan telefonla nasıl içeri girmiş onu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 10 Haziran 2024; 15:47:23 >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Kamera düzeneği ile girmiş bir tanesi yapay zeka ile çözmüş soruları  

Bence telefon yine masum kaldı  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.