Bu sınav artık kesinlikle iptal edilmelidir.. Oha Diyorum... x (formerly twitter) Daily Türkist (@dailyturkist_) on X https://x.com/dailyturkist_/status/1799838950368104872 |
Üniversite Sınavında Skandallar Bitmiyor! Bu Sefer Sınavdan Telefonla Görüntü Paylaşan Olmuş..
-
-
Böyle anonim hesapla konu açıyorsunuz ya sanki devlet görevlileri forum yönetimine kim bu diye sorduğunda bilmiyoruz mu diyecekler? Böyle olacağını sanmıyorsunuz değil mi?
Paşa paşa kimsin nesin söyleyecekler. Yani bu anonim hesap falan kurtarmaz.
-
Adam olan haberi paylaşmış, Neden ne oldu ki bu niye suç olsun bilmedigim için soruyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sadece bu konu değil her konuda böyle. Ayrıca ösym sınav hakkında dezenformasyon yapanların peşine düşecekmiş.
-
Chatgpt sınavda serbest değil mi ?
-
Küpesi kerpetenle çıkarılan kız bunu görmesin. Türkiye Yüzyılı dedikleri bu olsa gerek :))
x (formerly twitter)DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xhttps://x.com/Darkwebhaber/status/1799749018135990622 -
Hala takı ile sınav girilemediğini öğrenemedi isen sen o sınava girme zaten.
2 gündür sınav için okul kapısındaydım. Neler gördüm yahu. Sınavdan önce kuyumcuya uğramışçasına takılarla gelenler. Kulağında telefon car car konuşarak sınava girmeye çalışanlar. Telefonu bırakın deyince de telefonu da mı bırakacağız diyenler. Aklınız almaz. Sizler bir zahmet girmeyin sınava... Altında arabayla gelmiş ama sınana giremiyor. Kimliği düşürmüş araba da onu arıyor fellik fellik. Sonuç mu?
Yine hüüüsraaaaaaaan :)
-
Siz benim dediğimi anlamak istememişsiniz. Kızın kulağındaki küpe kerpetenle çıkarılırken bu oğlan telefonla nasıl içeri girmiş onu diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 10 Haziran 2024; 15:47:23 > -
Kamera düzeneği ile girmiş bir tanesi yapay zeka ile çözmüş soruları
Bence telefon yine masum kaldı
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- migpack apk
- kuyumcular fiş keser mi
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- ötv muafiyeti 2025
- kaliforniyum nedir
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X