Şimdi Ara

Üniversite Tercih listemden hangisi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlık sıralamam 2765, boğaziçi psikoloji-işletmeye falan takılmayın onlar tutmaz da, ne olur ne olmaz konulmuş bölümler

Üniversite Tercih listemden hangisi gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrasiyab6 -- 17 Ağustos 2021; 20:43:2 >

• up

• Ortadoğu Psikoloji gelir gibi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

teşekkürler ama her sene yukarı çıktığı için girmesi zorlaşıyor, 19 da 2772 18 de 3440 la kapatmış mesela. Psikolojiye girmek kolaylaşacak diyenler de var ama ODTÜ-Boğaziçi gibi ünilerde öyle olacağını çok sanmam, bu sıralamalarda geçen seneye göre çok sayısalcı varsa belki durum değişir ama belli olmaz her şey talepe bağlı sonuçta

• Sayısalcıların etkisi gelmesini ssğlayabilir. 2020 normal bir yıl değildi, çok aşırı oynamaz ama biraz geriler diye düşünüyorum.

Alttaki ODTÜ Uİ zaten garanti sayılır.

• up

• Garip bir sıralama olmuş hocam, odtü psikoloji veya ui gelir.

psikolojinin altına işletme olmaz mıydı ya?

EAnın güzel bölümlerindendir bence işletme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Valla ilgi alanı uiye gidiyor, bölüm tercihi konusunda sınav sonrasına kadar çok araştırmamıştım ama o zaman bile Uİ okurum galiba diyordum, araştırdığımda ise dersleri konusunda doğru kararı yaptığımı fark ettim. Tarih ve dış politika okumaktan zevk alıyorum açıkcası. Ui nin sıkıntısı bölümle çok alakalı işlere gidememek oluyor o açıdan bakılabilirdi, ama yurt dışına gitmeyi ve yüksek lisansı orada okumayı düşünüyorum. İşletme gerçi gene konulabilirdi ama çok bir fikrim yok girişimcilik vs. konusu açıkcası çok ilgimi çeken bir şey olmadı, birde ilk 3 tercihe uluslararası ilişkiler vs. konulup yerleşilirse Türk Tarih Kurumu ilk belli bir sıralamadaki(hatırlamasam da o sıralamaya giriyorum) insanlara burs verebiliyor, belki daha çok şartı vardır ama şu anlık böyle yazıyor. Ama umarım ODTÜ psikoloji gelir

• İ

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.