Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ve BURS TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm büyüklerime tecrübelilere saygılar... Tavsiyelerinize ÇOK İHTİYACIM VAR. Çünkü çevremde hiç üni okuyon abim ablam tanıdığım birisi yok. YGS 1 den 367,... yapıp 41.000'e, YGS 2 den 380 yapıp 32.000'e girdim. SAYISAL öğrencisiyim. Allah'a şükür okulu ilk 3 te de bitireceğim. Sayısal okuyanlarda 1. yim de TMler geçiyor işte :(
    YGS 2 puanım yüksek diye ve asla ölmeyecek meslekler diye tıp, diş hekimliği ( sonrada ortodonti ) vb okumayı düşünüyorum ama tabiki de her türlü tavsiyeye açığım. Belki aklıma hiç duymadığım bi dal yatacak belli olmaz. LYS matematiğime biyolojime geometrime güveniyorum. İnşallah bunlardan güzel puanlar alırım.
    Hayaller ister hep Cerrahpaşa, ÇAPA, Boğaziçi, Hacettepe, ODTÜ, EGE (Diş hekimliği için sadece) ama puanları 500+ oldukları için (hepsi değil genelleme yapıyorum yanlış anlaşılmasın) birazcık imkansız kalıyor.
    Moleküler biyoloji ve Genetik düşünüyordum bi ara Boğaziçi de ama sonra yelpaze dahada genişledi.

Sosyal hayat konusuna gelincede benim için ortamın nasıl olduğunun bi önemi yok. ben herkesle geçinmeye çalışırım. (Esnaflığın İnsana kattıkları) Asosyal birisi değilimdir.

Mühendisliklerden de HER TÜRLÜ TAVSİYEYE AÇIĞIM. Lütfen sağlık sektörü ağırlklı yazdım diye yazmamazlık yapmayın.

Son olarak ünide BURSLAR nasıl oluyor? (ÖZELLİKLEDE BAŞBAKANLIK BURSU) sınava girmek zorunda mıyız? Üni kataloglarında yazan %100 burslu vb yazan burslar kalıcı mı yoksa kesilme riski var mı ? Ailemin durumu çok iyi değil hatta hiç iyi değil. Okutamayabilirler bile... O yüzden BURS konusunda yardımcı olsanız o bile yeter bana.

ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER. İNŞALLAH YAPTIĞINIZ YORUMLAR ve TAVSİYELERİN BENİM GİBİ DİĞER ARKADAŞLARADA FAYDASI DOKUNUR.

• EGE de sadece diş diye belirttim ama diş için özellikle orası demek istedim yanlış anlaşılmasın
  • Hocam ilk once mf3 mu mf4 mu ona tam olarak karar verin ve o puan turunun mesleklerini arastirin kendiniz bir suru sey var internette mesleklerle ilgili. Burda birinin dedigi seye goremi meslek seciceksiniz? Hani su okul mu bu okul mu diye sorsaniz yada 2 farkli muhendislik olur onu sorarsiniz olur gene bi sekilde yorum yapilirda boyle olunca bir suru meslek var ne denir ki yani.

Kendine gore meslek bulup ilerde mutlu olursun insallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor0167 -- 12 Mayıs 2015; 1:57:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.