Üniversitedeyken buna benzer bir sürü problem yaşadım. Yıllarımı yediler hemde. itiraz ettim, aynı hocaya tekrar okuttular, aynı not. Onun dışında derslerimi vermeyip sınıf tekrarı yaptırttılar, aftan yararlandırmadılar. Dekanla bile ters düştüm hakkımı ararken. Koridordan geçerken içeri çağırıp masasının üstünde adımın numaramın vs yazıldığı kağıdı gösterip, açığını arıyorum seni atacam bu okuldan falan diyodu. Rektör yardımcısına kadar çıktım anlattım. Komisyon başkanı bile aradı dekanı yarım saat anlattı bu adamın hakkını yiyorsunuz, ben inceledim derslerini verin vs diye. Neler neler. Burada anlatsam roman olur. Sonuç: Herşey onların istediği gibi oldu. Paşa paşa uzattım okulu. Derslerimi alamadım. Ben mezun oldum işime gücüme bakıyorum ama onlar FETÖ'den atıldı. Bazıları içeri bile girdi. Sana tavsiyem boşuna uğraşma. Onların sistemine uy ve okulunu bitir. Haksızlığı yapan ya bu dünyada, ya öbür dünyada karşılığını alır merak etme.
Evet böyle durumlar öğrencilerin başına çok sık geliyor ve öğrencinin lehine sonuçlanan davalar çok az.Karma hak ettiğini verir veya öbür dünyada karşına çıkar gibi söylemleri kabul edemem benim işim bu dünyada oldu bu dünyada halledilecek,öbür dünyaya bırakmak istemiyorum konu dağılmasın için içine din kavramları girdi diye
Hocam gelişme varmı son durum nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme