Şimdi Ara

Üniversite ye başlayacaklara kız tavlama taktikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
4
Favori
30.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulumdan memnunum kafam rahat Tecrübe ile sabit
     Üniversite ye başlayacaklara kız tavlama taktikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 8 Eylül 2014; 4:01:03 >
  • Cool davranmayin, ilk gunlerde girisken olun. Siniftan kimseyle cikmayin, siniftaki kizlarla aranizi cok iyi tutun. Ne kadar iyi kiz dostunuz varsa onlarin cevreside sizin icin potansiyel demektir. Tekrar diyorum siniftan biriyle cikmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen duygusal

• savul bre bozkır çadırı tecrübemi kuşandım da geldim!

tavsiye 1: kısa kollu elbise giymeyeceksin.

tavsiye 2: göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer mottosu gereğince göbekli olacaksın. (tercihen bira göbeği)

tavsiye 3: okulun ilk günü ray-ban gözlük ve takım elbiseyle gideceksin. (kravat giymeyeceksin)

tavsiye 4: kızların yanına yaklaşıp -fısıltıyla- erotik şiirler okuyacaksın.

tavsiye 5: seç, beğen, ister al ister alma
  • Yukari

• quote:

Orijinalden alıntı: boğucu

Sağlıklı doğduysan bununla her şey mümkündür

ya yiyesi geliyor insanin çikolata gibi :D

• İzmir kordona git sadece bekle. 2 gune kiz dusurursun.

• Eksi vermeye geldim

• cevaplar çok iyi kesinlikle yardımcı olacaktır,benim en çok katıldığım ve karşılığını aldığım taktik ise arkadaşların dediği gibi

tişört üstüne gömlek,gömleğin düğmeleri komple açık,alta kot pantolon ve basketbol ayakkabısı,saçları dik kulaklık tak ve güneş gözlüğü ile kombini tamamla

eller cepte baş parmaklar dışarıda olacak şekilde bahçeye gir ve çimenlere geç uzan ilk günden çimenlerde uzanan erkek çok cool gözükür hem çömez sanmazlar seni,sonra etraftaki kızları süzmeye başla muhakkak yanına gelip oturanlar olacaktır ateşiniz varmı demeleri kuvvetle muhtemel,ayrıca kantinden kutu kola almayı unutma
  • Tamamen kendin ol içinden geleni yap. Kız tavlicam diye maymuna çevirme kendini.

• hepsinden nefret ediyorum iki yüzlüler hep iyi niyetimi kullanıyorlar yaptıklarımın karşılığında arkamdan dalga geçiyorlar ve ben hep yalnız kalıyorum benim gibiyseniz uğraşmayın bunlarla yeter lan çektiğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Giyim kuşam çok önemli bakımlı olman lazım kıyafetinin duruşu saçın vs ama kesinlikle abartma saçları kirpi gibi yapıp yarım kilo jöle sürme
    2- İnsanlarla iletişim kurmaktan geri durma espri yap espriye gül sempatik davran ama asla saçmalama, cıvıklaşma ve her lafa atlama
    3- Mutlaka bir kaç sosyal aktivite ile uğraş sınıf gezisi vs olacaksa organizeye katıl fotoğrafçılık vb kulüpleri es geçme.. illa ki erkek arkadaş grubu başkadır ama sürekli okey batak vb. oynayan bi kro olma sosyalleş)
    4- Yakın çevrendeki kızlarla iyi arkadaş olmaya bak hatta sınıftan bir kaç kızla kanka bile olsan daha iyi ancak kesinlikle sınıftan bir kızla çıkma kesinlikle
    5- Tanıştığın / tanıştırıldığın kızlara hemen yapışma olaya girmeye çalışma.. kız senin nefes alsın yeter mantığında bi abaza olduğunu düşünmesin
    6- Olur da biriyle yakınlaşırsan bu senin son şansınmış gibi davranma kendini kaptırma kıza da hayatının aşkını bulduğunu zannettirme.. hemen ikinci gün elele tutuşup bölümün kantinine girme
    7- ve en önemlisi para.. Altında araban cebinde rahat gezebileceğin paran varsa yukarıda yazdıklarımı unut pis yedilideki orço da olsan sana yapışan çok olur gerçi karaktersiz olur ama olur yani

edit: ya da bunlar gibi bi tipin varsa da yukarıdaki maddeleri okumayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 8 Eylül 2014; 16:14:08 >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 15:49:15 >
  • Hocam sadece Euro mu geçiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

cevaplar çok iyi kesinlikle yardımcı olacaktır,benim en çok katıldığım ve karşılığını aldığım taktik ise arkadaşların dediği gibi

tişört üstüne gömlek,gömleğin düğmeleri komple açık,alta kot pantolon ve basketbol ayakkabısı,saçları dik kulaklık tak ve güneş gözlüğü ile kombini tamamla

eller cepte baş parmaklar dışarıda olacak şekilde bahçeye gir ve çimenlere geç uzan ilk günden çimenlerde uzanan erkek çok cool gözükür hem çömez sanmazlar seni,sonra etraftaki kızları süzmeye başla muhakkak yanına gelip oturanlar olacaktır ateşiniz varmı demeleri kuvvetle muhtemel,ayrıca kantinden kutu kola almayı unutma

Bizde çimen yok gardaş onu napıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Ünide kızlar teklif ediyo yorulma kanka

Konu dışı power

Geçmiş olsun...

• kıza gözlerin ne kadar güzel kokuyor de

• Efsane rekor konusu
    Bulunsun.
  • Dursun şurada.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.