Bende otogara kadar annem duygularını hiç belli etmedi babam zaten pek duygusunu belli etmez daha sonra bineceğim otobüs geldi anneme baktım,babama baktm kendilerini sıkıyolardı sonra anneme sarıldım sıkı sıkıya ikimizde ağlamaya başladık ömründe çok az ağlamış babamda ağlamaya başladı sonra otobüse bindim ağlayarak el salladık birbirimize ve otobüs hareket etti bikaç gündürde yurttayım
altı üstü okuyorsun. ölmedin ya... böyle biribrine bağlı aileler görünce gıcık oluyorum.
Malesef yaşadığım şehri kazandım(adana) Belki değişirler felan diyodum, ı ıh aynı kafa. Şu 4 yıl aynı lise gibi geçicek umarım yatay geçiş vardır da ablamın yanına uçarım.
quote:
Orijinalden alıntı: W140
altı üstü okuyorsun. ölmedin ya... böyle biribrine bağlı aileler görünce gıcık oluyorum.
tamam
Askere gidince napıcaksın bilmiyorum. (bide erkek olucaksın hey Allah'ım.)
quote:
ÖLÜ TAKLİDİ YAPIN GİDER
Yarından sonra gidiyorum.Ne olacak bilmiyorum.Kafiyeli oldu.
quote:
evine ailesine bağlı olmayan aile bağları düzgün kurulmayan insanlar olabilir mi olsa bile ne kadar sağlıklı olabilir bu durum?
quote:
Tamam Sen Ailene Bağlı Olma.İçki İç Her Gece Barda.Üniversiteye Yada İşede Gitme Tamam Tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: zeybekoglu07
Bende otogara kadar annem duygularını hiç belli etmedi babam zaten pek duygusunu belli etmez daha sonra bineceğim otobüs geldi anneme baktım,babama baktm kendilerini sıkıyolardı sonra anneme sarıldım sıkı sıkıya ikimizde ağlamaya başladık ömründe çok az ağlamış babamda ağlamaya başladı sonra otobüse bindim ağlayarak el salladık birbirimize ve otobüs hareket etti bikaç gündürde yurttayım
Bende gidicem bu senede 6 senedir zati dışardaydım(4 sene öğrmn lisesi yatılı + 2 yıl orta okul dershane icin merkezde gidip geldim )
bende haftaya askere gidiyorum
Balkonnn çocuklarıııııııııııııııııı
quote:
Kıskanmışsın
ekmek almaya gidiyorum diye evden çıktım bidaha dönmedim telefon açtıklarında ooo otobüsteyim ben dedim ekmek parası olan 2 lirayıda cebe attım.
3. senem benim bu sabah geldim okudugum yere.sabah cantamı alıp cıktm kimse bişi demedi uyuyorlardı
Bende yarın uçacaktım ama akdenizin ders kaydı muhabbeti dolayısıyla 1 hafta sonra gelin biraz daha tatil yapın dediler. 37 tl rezervasyon değişikliği bize kitlendi.
Gece 00:30 da bende yolcuyum... Hayırlısı...
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Malesef yaşadığım şehri kazandım(adana) Belki değişirler felan diyodum, ı ıh aynı kafa. Şu 4 yıl aynı lise gibi geçicek umarım yatay geçiş vardır da ablamın yanına uçarım.
15 ay falan yurtdışında okuyup tekrar adanaya aile yanına döndüm.şuan 3. sınıftayım ünide.iyi yapmışsın diyorum.hiç üzülme dışarısı rezillik.
yarın akşam görücez neler olucak ama pek bir eşy olmaz herhalde gibi sanki belki
quote: