Kocaelinde yazılım mühendislliği kazandım fakat babam aşırı muhafazakar bir insan olduğu için sadece 2 yurtta kalabileceğimi başka türlü ikna olmayacağını söyledi kendi başımın çaresine bakabilecek durumda değilim tügva ve ilim yayma cemiyetinin yurtlarından bahsetti sadece siyasi olarak ne kadar zor durumda olurum ve giriş çıkış saati olarak ne kadar sıkıdır kestiremediğimden çok endişeliyim ne yapmam daha iyi olur? Yurtlarda kalanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim |
Üniversite Yurtları Hakkında Yardım Lazım(tügva, ilim yayma)
-
-
İkisinden biri aşırı kötü mülteci dolu ama hangisi unuttum. Diğeri ise gayet rahattı (arkadaşımın deneyimleri) -
İkiside kötü hele Kocaeli gibi dinci bir yerde fena olur. -
Hocam rahat olan hangisi ve son giriş çıkış saati hakkında arkadaşınızdan bilgi alabilir misiniz rica etsem
-
Sordum kanka
Tügva çok iyi, sadece Türk vatandaşı olanları kabul ediyorlar.
İlim yaymada baya yabancı oluyor hatta arkadaşımın bütün oda arkadaşları yabancıydı.
Giriş çıkış saati KYK ya göre rahat ve sorunsuz -
Rahat olan tügva mı yoksa ilim yayma mı hocam bi de arkadaşınız hangi şehirdeki yurtta kalmıştı
-
Kocaeli'de okuyorum ikisini de tavsiye etmeyen daha çok gibi anımsıyorum. -
Kykda kal tügvanın yurdu de 40 takla at geç yalan olmasa şu hayatta nefes bile alınamaz -
baban muhafazak ama sen değilsen adaptasyon sorunu yaşarsın; ilim yaymada özelliklie. tügva yı bilmem. ama ilim yayma da katı kurallar olabilir.
-
Ankara'da ev, ev arkadaşı ve ev eşyası için 4000 kişilik WhatsApp topluluğuna katılmak isteyen özelden ulaşabilir. -
İyc daha free namaza zorlama yok diye biliyorum -
Forumda gördüğüm en kötüsü o mu bu mu sorusu. Sokakta yatardım herhalde. Eğer muhafazakar değilsen biraz iknaya zorla ama muhafazakarsan veya ikna olmuyorsa ilim yayma cemaati'nde bi arkadaşım gayet rahat diyordu. Namaza zorlama olayları falan yokmuş. -
Tügva, Afyon'da kalmıştı muhafazakar bir şehir. Şehirden şehire ve oranın yönetimine göre değişir sor soruştur -
Sanırım bayansiniz. (Tahmin)
Bu tip yurtlara giderken dikkatli ve uyanık olmak lazım. İmada bulunmak istemem ama bana resmen fetosculari hatırlattı.
Muhafazakâr aileler de zamanında fetos un yurdu olacak diye tutturuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 18 Ağustos 2024; 16:50:2 > -
İkna şansım pek görünmüyor hocam sanırım iyc olacak işin sonu
-
Bayan değilim hocam erkeğim ama sorun cinsiyetten ziyade babayı ikna edememekte nitekim okuma masrafını da kendi başıma karşılayamam o yüzden aynı argümanları savunarak vazgeçirmeye çalışsam da kendisi çok dar görüşlü bu konuda
-
Kesinlikle alakası yok. KYK bunların yanında çok daha rahat kalır ve giriş çıkış saatini geç bu yurtların önünde herhangi bir kız arkadaşınla görün anında uyarı yersin. Kou de okuyan arkadaşlarım var hepsine kyk çıktı ve de ortamlarını tanırım bilirim adamlar sabah karşı yurda giriş yapardı hiçte sıkıntı olmazdı. Postu açan hocam sana da tavsiyem şu kesinlikle kyk başvur zaten çıkıyor orda kesin ve çok daha rahat yaşarsın. İlerde sıkıntı olacağını düşünüyorum çünkü zamanında mahalleden bir abi bu tarz bir yurtta kaldı hatta kalma süreside 1 dönemdi çünkü atıldı yurdun önünde normal bir kız arkadaşıyla göründü diye Şu anda memur olamıyor bil bakalım neden..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kingy23Bayan değilim hocam erkeğim ama sorun cinsiyetten ziyade babayı ikna edememekte nitekim okuma masrafını da kendi başıma karşılayamam o yüzden aynı argümanları savunarak vazgeçirmeye çalışsam da kendisi çok dar görüşlü bu konuda
Böyle durumlarda düzgün bir iş bulup ve iyi bir şekilde para kazanmaya bak. Eğer bu konuda o yurtlarda kalmamakta ısrarcı isen bulunduğun üniversiteye git. Zaten yazılım bolumundesin kendini geliştirmeye bakar.
-
İlim yayma da yabancılar vardı baya. Böyle bangladeş, afrikadan gelmiş öğrenciler oluyor. Fiyatı kykdan bile ucuzdu. Yurtları kaliteliydi içi yapılıydı. Dini sohbetler oluyormuş zorunluymuş sanırım. Tügvayı bilmiyorum.
-
Kyk ya başvurucam hocam inşallah güzel bi yerde çıkar da direkt hiç uğraşmadan oraya gitmeye çalışırım sağolun yardımınız için
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İkiside kötü hele Kocaeli gibi dinci bir yerde fena olur.
|
Benzer içerikler
- ayt kaç ayda biter
- özel yurttan kyk yurduna geçiş
- üniversite whatsapp gruplarına nasıl girilir
- gaziantep dershaneleri
- endüstri mühendisliği mezunları yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X