Kocaelinde yazılım mühendislliği kazandım fakat babam aşırı muhafazakar bir insan olduğu için sadece 2 yurtta kalabileceğimi başka türlü ikna olmayacağını söyledi kendi başımın çaresine bakabilecek durumda değilim tügva ve ilim yayma cemiyetinin yurtlarından bahsetti sadece siyasi olarak ne kadar zor durumda olurum ve giriş çıkış saati olarak ne kadar sıkıdır kestiremediğimden çok endişeliyim ne yapmam daha iyi olur? Yurtlarda kalanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Kocaelinde yazılım mühendislliği kazandım fakat babam aşırı muhafazakar bir insan olduğu için sadece 2 yurtta kalabileceğimi başka türlü ikna olmayacağını söyledi kendi başımın çaresine bakabilecek durumda değilim tügva ve ilim yayma cemiyetinin yurtlarından bahsetti sadece siyasi olarak ne kadar zor durumda olurum ve giriş çıkış saati olarak ne kadar sıkıdır kestiremediğimden çok endişeliyim ne yapmam daha iyi olur?
Bluetooth kulaklık önerisi (kulak içi)
|
Mi band 4 ekran sorunu
|
iyi günler sayın forum sakinleri ben daha önce aliexpressten hiç alışveriş yapmadım ve bugün biraz incelerken yeni kullanıcı indirimi sayesinde uzun süredir almak istediğim led şeritin çok daha ucuz bir şekilde bulunduğunu gördüm 7 tl civarı normalde 5 6 kat daha pahalı başka ürünlerde öyle demek istediğim şimdi bunu aliexpressten alırsam türkiyeye geldiğinde ne kadar gümrük öderim fazla veya az mı olur eğer fazla olur ödemezsem geri gider mi pek anlayamadım bilen biri yardımcı olursa çok teşekkür ederim <3
ürün linki: https://tr.aliexpress.com/item/4001145718079.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.4edc20earcWyXE&mp=1
iyi günler arkadaşlar bugün laptopumu açtığımda 3 4 r t f g v b tuşlarının çalışmadığını gördüm hiç bir şekilde sıvı dökülmedi durup dururken oldu çözümü nedir bilen var mı?
AMD DRİVER SIKINTII RADEON 7670M
merhaba sayın DH üyeleri konuyu doğru yerde açıyor muyum bilmiyorum fakat benim yaklaşık 6 7 yıllık bir samsung laptopum var eskiden kullanırdım fakat sonra babama verdim kullanması için bir süre sonra geri aldım ve cs go vb. oyunlar yüklediğimde 15 fpslere kadar düştüğünü gördüm ve işkillendim sonrasında aygıt yöneticisine girdiğimde sadece anakartın ekran kartı olan intel hd graphics 4000 etkin olduğunu amd driverının bozuk olduğunu gördüm zamanında da amd driveri sıkıntı çıkarırdı o zaman bir aile dostu sorunu çözmüştü ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum amd den driverı indirdim kurdum fakat ne zaman driverı etkinleştirsem
pc mavi ekran vermeye başladı
göründüğü gibi amd radeon hd 7600m series yazıyor fakat tak ve kullan yaptığımda mavi ekran veriyor pc win 7 64 bit ilk başından beri bu arada içinde önemli dosyalar ve babama ait şeyler var yani içinden hiç bişey silinmeden bu olayı halletmenin yolu yok mu? şimdiden teşekkürler...
hugoda yarıştım yardım
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.380 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware