Şimdi Ara

AMD DRİVER SIKINTII RADEON 7670M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba sayın DH üyeleri konuyu doğru yerde açıyor muyum bilmiyorum fakat benim yaklaşık 6 7 yıllık bir samsung laptopum var eskiden kullanırdım fakat sonra babama verdim kullanması için bir süre sonra geri aldım ve cs go vb. oyunlar yüklediğimde 15 fpslere kadar düştüğünü gördüm ve işkillendim sonrasında aygıt yöneticisine girdiğimde sadece anakartın ekran kartı olan intel hd graphics 4000 etkin olduğunu amd driverının bozuk olduğunu gördüm zamanında da amd driveri sıkıntı çıkarırdı o zaman bir aile dostu sorunu çözmüştü ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum amd den driverı indirdim kurdum fakat ne zaman driverı etkinleştirsem

pc mavi ekran vermeye başladı

göründüğü gibi amd radeon hd 7600m series yazıyor fakat tak ve kullan yaptığımda mavi ekran veriyor pc win 7 64 bit ilk başından beri bu arada içinde önemli dosyalar ve babama ait şeyler var yani içinden hiç bişey silinmeden bu olayı halletmenin yolu yok mu? şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingy23 -- 14 Ekim 2020; 11:9:42 >

• Full bakım macun yapma iç temizlik, format atma ile çözmeye çalışın eski cihaz arıza yaptıysa düzelmeyedebilir.

En son sürücüsü burada.

Radeon Software Crimson Edition Beta
    Revision Number
    Crimson Edition 16.2.1 Beta

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 12:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ddu ile kalinti kalmiyacak şekilde silin hocam sonra amdnin sitesinden en gunceli indirin bakimla macunla ne alakasi var driverdam sonra mavi ekran veriyo diyo cocuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Eski cihaz eski.. Artık sürücü desteği olmayan hemde laptop Gpu pörtlemiş olabilir sürücü falan kurtarmazsa ancak servis kurtarır ama o masrafa da değer mi değmez mi bilemeyiz önce bunları yapsın işte. Ddu ile denesin bir güvenli modda eski sürücüyü silip..

Cihaz eski olduğu için bakım iyi gelir uzun kullanımda yaptırırsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 12:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Eski cihaz eski.. Artık sürücü desteği olmayan hemde laptop Gpu pörtlemiş olabilir sürücü falan kurtarmazsa ancak servis kurtarır ama o masrafa da değer mi değmez mi bilemeyiz önce bunları yapsın işte. Ddu ile denesin bir güvenli modda eski sürücüyü silip..

Aynen mantikli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Ddu ile kalinti kalmiyacak şekilde silin hocam sonra amdnin sitesinden en gunceli indirin bakimla macunla ne alakasi var driverdam sonra mavi ekran veriyo diyo cocuk

hocam ddu ile temizleyin demişsiniz ama pek alakam olan bir konu değil tam olarak nasıl yapabilirim?

• hocam sanırım anladım fakat sorum şu bunu yapmam bilgisayarda herhangi bir dosyanın kaybolmasına ya da sıkıntı çıkarmasına sebep olur mu?

• Timeguard T kullanıcısına yanıt

hocam crimson beta mı yüklemeliyim catalyst mi

• Kingy23 kullanıcısına yanıt

En son çıkan crimson beta ben onu yüklerdim.

peki hocam onu deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

hocam dediğiniz gibi ddu ile temizleyip tekrardan crimson kurdum fakat başta crimsonu kurduktan sonra hiç bişey gelmedi bende aygıt yöneticsinden gidip sorunlu driverı seçip yazılımı güncelledem amd klasörünü seçtim bişey buldu ve kurdu ancak en son şu hatayı verdi

tekrar tak ve kullana basmak istemedim şahsen mavi ekran verir diye

Windows 7 için olanı kurdunuz değil mi? Size lazım olan dosyaları harici bir diske yedekleyip format atın.. Olmadı sistem servislik olmuş gibi görünüyor. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ekim 2020; 16:14:39 >

evet win 7 için kurdum format olayı sıkıntılı ama o yüzden olacağını düşünmüyorum zaten driverı sıfırmış gibi resetledi ddu olay ekran kartında gibi napalım artık bi yol bulacaz sağolun yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingy23 -- 14 Ekim 2020; 16:15:52 >
  • DDU ile kalıntı kalmayacak şekilde hem amd hem de intel HD graphics 4000 sürücüsünü temizleyiniz.

drivers & software
    Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33]
    https://downloadcenter.intel.com/download/29802/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-33-?product=81499

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

Bu sürücüleri indirip ilk önce HD graphics 4000'i, daha sonra AMD Catalyst 15.7.1'i kurunuz. Sürücü kurulumlarından sonra yeniden başlatırsınız. Sürücü kaynaklı ise sorunun böyle çözülmesi lazım.

HP G6 laptopım var, aynı ikili benim Laptopta da var. Benimkinde bu yöntem tutmuştu. Crimson beta'da sıkıntı yaşamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

DDU ile kalıntı kalmayacak şekilde hem amd hem de intel HD graphics 4000 sürücüsünü temizleyiniz.

https://downloadcenter.intel.com/download/29802/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-33-?product=81499

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

Bu sürücüleri indirip ilk önce HD graphics 4000'i, daha sonra AMD Catalyst 15.7.1'i kurunuz. Sürücü kurulumlarından sonra yeniden başlatırsınız. Sürücü kaynaklı ise sorunun böyle çözülmesi lazım.

HP G6 laptopım var, aynı ikili benim Laptopta da var. Benimkinde bu yöntem tutmuştu. Crimson beta'da sıkıntı yaşamıştım.

hocam dediğiniz gibi yaparsam sıkıntı çıkar mı ya da ilk amd yi mi kurmalıyım ikisinide temizledikten sonra

İlk amd sonra intel denemedim. İlk intel sonra amd kurdum sıkıntı olmadı.

• Arkadaşım aynı olayı geçen hafta yaşadım. Ekran kartı chipseti bozulmuş onu değiştirdiler düzeldi. Bilginize

• uzun süre sonra konu hortlayacak ama yardımlarınız için teşekkür ederim pcyi win 7 den win 10 a güncelleyince amdyi görmeye başladı ve driverı kurdum sorunsuz çalışıyor tekrardan sağolun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.