Şimdi Ara

AMD DRİVER SIKINTII RADEON 7670M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı ekran kartlı bir laptop var bende de. Win 10 üzerinde gpu belli oyunlarda yüzde yüz yüke girmiyor, hep düşük fps veriyordu. Win 8 yükleyince sorun çözüldü. Win 10 için GCN öncesi amd ekran kartları beta seviyesinde sürücüyle kaldı. Net uyumsuzluk var. Özellikle yeni dx11 oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: machinarium

Aynı ekran kartlı bir laptop var bende de. Win 10 üzerinde gpu belli oyunlarda yüzde yüz yüke girmiyor, hep düşük fps veriyordu. Win 8 yükleyince sorun çözüldü. Win 10 için GCN öncesi amd ekran kartları beta seviyesinde sürücüyle kaldı. Net uyumsuzluk var. Özellikle yeni dx11 oyunlarda

win 10 yapınca sorun düzeldi ama yine de tam istediğim performansı alamadım ekran kartının eskiliği diye düşünüp pek takmadım zaten pcde 4 ram var geçen gün uyumlu bi 8 ram buldum çalışmayan eski bi laptoptan bi kaç güne onu da takarsam yeterli performans alırım gibi yine de sağolun <3

• Bu ekran kartlı laptop kullanmıştım daha önce. Eski Samsung marka np350v5c-s0ktr tam modeli.

Ekran kartına sürücü desteği kesildiği için amdnin legacy driverlarini kullanıyor. En güncel driverlar iş görmez. En stabil driver i araştırıp onu kurmalisin. Bu şekilde biraz daha düzgün çalışır. Intel in internal gpusu ile çakışma yapabiliyor arada. Bir kaç ek ayarla halledilebilir diye düşünüyorum.
  • Aynısı başıma geldi format attım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.