Şimdi Ara

Aliexpress gümrük vergisi olayı hakkında bi soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler sayın forum sakinleri ben daha önce aliexpressten hiç alışveriş yapmadım ve bugün biraz incelerken yeni kullanıcı indirimi sayesinde uzun süredir almak istediğim led şeritin çok daha ucuz bir şekilde bulunduğunu gördüm 7 tl civarı normalde 5 6 kat daha pahalı başka ürünlerde öyle demek istediğim şimdi bunu aliexpressten alırsam türkiyeye geldiğinde ne kadar gümrük öderim fazla veya az mı olur eğer fazla olur ödemezsem geri gider mi pek anlayamadım bilen biri yardımcı olursa çok teşekkür ederim <3

ürün linki: https://tr.aliexpress.com/item/4001145718079.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.4edc20earcWyXE&mp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingy23 -- 23 Şubat 2021; 22:48:15 >

• 10-20 TL arası tutar
  • duren kullanıcısına yanıt

bu fiyat civarındaki yani indirimsiz fiyatı 10 20 olan ürünler içinde böyle olur mu ve gümrüğü nasıl öderim

• Kingy23 kullanıcısına yanıt
    Bazı ürünlerde vergiyi normal ürünü alırken ödüyorsunuz. Ama çoğunluğunda kapıda PTT görevlisine ödüyorsunuz

sağolun hocam açıkcası başta biraz endişeliydim ama gümrük eklendiği zaman bile daha ucuza ürünler varmış onlara bakabilirim tekrardan sağolun bi sorum daha eğer vergi beklediğimden fazla olursa ürünü almama gibi bi şansım var mı

• Hocam ayrıca şuan kampanya var 10 dolar üstü ürünlere 10 dolar kupon ile neredeyse bedavaya getirtenilirsiniz
    Konu biraz hortlar gibi oldu ama yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam bir arkadaş bu işlerde uzmanmış hallettik onla benim için aldı tekrardan sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kingy23 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.