Şimdi Ara

Üniversitede 2. sınıfta tekrar hazırlanıp sınava girmek İTÜ lüler konuya bekleniyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 18 yasımdayım bu sene aile baskısı benim cesaretsizliğim kafa karışıklığım sonucu sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliğine yerleştim ama ben hep itü istiyordum hala da istiyorum ilk dönem ruh gibi düşüne düşüne okula gittim kafam hep doluydu ama kararımı verdim kesin bir şekilde seneye hazırlanıp sınava gireceğim ve itüyü tutturup gideceğim hazırlığı geçmem farz oldu inşallah onuda geçecegim 1 den başlıyacağım şimdi benim sorum sakaryada olsam 3 e geçeceğim ama itüde 1 den başlıyacağım değermi bu zamana ben değer diye düşünüyorum kararım kesindir sizinde yorumlarını fikirlerinizi almak istedim bölüm olarak makine yada bilgisayar olarak tercih düşünüyorum

• up up up bi yardım edin da
  • 18 yaşındasın daha gepegençsin..kafanda ne varsa onu yap..fakültede 30 yaşında adamlar var 50 yaşında adamlar var..istediğin yerde okumalısın mutlu olduguna inandıgın yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gaza getirdin dostum

• Değer tabii ki. Birinden Sakarya diploması birinden İTÜ tabii İTÜ tek başına yeterli değil kendini geliştirmelisin özellikle dil konusunda, İTÜ'nün İngilizcesi yetersiz.
  • ing çalışıyorum zaten büyük ihtimalle yaza hatrı sayılır bi dereceye gelirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.