Şimdi Ara

Üniversitede devamsızlıktan kalma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
34.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: makelonur

suan durum ne oldu arkadaşlar? ankara unıden komple devamsızlıktan kalmak uzereyım, seneye devam edebılırmıyım?

Not:Askerlıgımı yaptım

edersin
  • peki bomba bi soru soruyorum. dgs ile üniye geçtim. ilk dönem dondurmuştum. 2. dönem kaydımı yaptırsam ama devamsızlıktan kalsam atılır mıyım ? bu intibak olayı ne oldu bilen var mı ?
  • Bende ilk donem sadece vizelere girmistim ameliyatimdan dolayi hicbir derse katilamadim . Ustune birde hastalik cikinca finallere ve butlere giremedim .Dolayisiyla butun derslerden ilk donem kaldim.2.donemde ders kaydini yaptirdim fakat kendimi toparlamak icin 2.donemde hic gitmeyecegim ve butun derslerden kalacagim . Ben simdi seneye 1.sinifi tekrar okuyacagim degil mi ?

Bu sekilde bir yol izledim , ileride benim icin bir sorun yaratir mi bu ? (Okuldan atilma vs )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum bende de söz konusu ailevi nedenlerden başka şehre taşınmamız gerekiyor ve sınava tekrar hazırlanıyorum 2.dönem hiç okula gitmedim bu durumda sene tekrarı mı yapıcam eğer kazanamazsam,kazanırsam kaydımı sildirip diplomayı alırken sorunla karşılaşır mıyım? Not:1.sınıfım
  • bende kalmışım devamsızlıktan sınavda kötü geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

Bende ilk donem sadece vizelere girmistim ameliyatimdan dolayi hicbir derse katilamadim . Ustune birde hastalik cikinca finallere ve butlere giremedim .Dolayisiyla butun derslerden ilk donem kaldim.2.donemde ders kaydini yaptirdim fakat kendimi toparlamak icin 2.donemde hic gitmeyecegim ve butun derslerden kalacagim . Ben simdi seneye 1.sinifi tekrar okuyacagim degil mi ?

Bu sekilde bir yol izledim , ileride benim icin bir sorun yaratir mi bu ? (Okuldan atilma vs )

okuldan atılma diye bir şey kalmadı disiplin suçları dışında

yeni yönetmeliği okursanız her sorunun cevabı var
  • arkadaşlar bendede aynı porblem var ve gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. 2. öğretimim ilk senem kayıt yaptırıp harcımı yatırmama rağmen bazı problemler yüzünden güz dönemi okula hiç gidemedim bahar döneminide aynı şekilde ve hala gitmiyorum. 2.senemde 1. sınıfın güz ve bahar dönemi derslerini alıp 3 senemdede 2. sınıfın derslerinimi alıcam olay böylei işliyor ya da nasıl işliyor yardım edeerseniz gerçekten çok sevinirim birde okul uzadığı için harç fiyatı artıyor heralde artan fiyat 5. senemi istenecek yoksa kaldığım seneden itibaren her sene zamlı mı ödeyeceğim teşekkürler biraz uzun oldu :)
  • bende aynı durumdayım arkadaşla 1.dönem aynı böyle not durumum gidemedim 1.öğretimim harçta yok şimdi 2.dönem için kayıt yenileme yapmam gerekiyo mu gitmicem ygsye gircem kazanamazsam yine bıraktığım yere döncem ama üniversitede durumlar nasıl oluyo hiç bilmiyorum 2.dönemde kalcam seneye ben 2 miyim 1 miyim ders alcan derken bende 2.sınıf dersleri olcakta ben boş kalan kısma mı bu kaldığım dersleri alcam yardım edinnnn
  • Benim 2 dönemde not ortalaması 1.80 in altında. Ben şimdi sınıf tekrarı mı yapacağım?

Eğer yapacaksam bu yıl aldığım tüm dersleri tekrar mı alacağım yoksa sadece kaldığım dersleri mi alacağım arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboexit

Benim 2 dönemde not ortalaması 1.80 in altında. Ben şimdi sınıf tekrarı mı yapacağım?

Eğer yapacaksam bu yıl aldığım tüm dersleri tekrar mı alacağım yoksa sadece kaldığım dersleri mi alacağım arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz?

Okulunun öğrenci işleri daire başkanlığı sitesine gir, mevzuata bak.
    Her okulun sınıf geçme mezun olma şartları aynı değil.
  • Okulu aradım bana 3 hafta dedi arkadaşlar ise yüzde 30 gelmezsen kalırsın dedi bn 2 hafta gidemiyeceğim kalırmıyım

• Arkadaşlar ben Adnan Menderes Üniversitesi meslek yüksekokulu 2 yıllik üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve ilk yılın 2.döneminden yani bahar döneminden bir dersten devamsızlıktan kaldım. bu dersi hangi yıl hangi dönem alıcam ve okulum uzar mı ne kadar uzar.

• Arkadaşlar ben 2 yıllık maliye 1.sınıf öğrencisiyim ve ilk dönem hem devamsızlıktan hemde derslerden kaldım, ama ben açık öğretim okuyarak başka bi okula geçmek istiyorum nasıl yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.