< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 14 Ocak 2024; 19:32:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 14 Ocak 2024; 19:32:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversitedekilere çok bağlanmamak lazım ya da gerçekten düzgün insanlarla arkadaş olmak lazım çünkü insanlar bile isteye kötülük yapıyor |
Üniversitedekilerden gerçek arkadaş olmaz zaten şükür ki aile evinde kalıyorum liseden arkadaşlar yetiyor bana |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Üniversitedekilere çok bağlanmamak lazım ya da gerçekten düzgün insanlarla arkadaş olmak lazım çünkü insanlar bile isteye kötülük yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversitedekilerden gerçek arkadaş olmaz zaten şükür ki aile evinde kalıyorum liseden arkadaşlar yetiyor bana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 14 Ocak 2024; 14:6:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de senin gibiyim ama bazıları gerçekten cok hain olabiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir daha yapmazsın işte iyi olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |