Şimdi Ara

Üniversitede Manita İşleri Nasıl ? Tavsiye verin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rahatlık konusu doğru. Kyk'da kalan kız arkadaşım gelip bende kalıyordu hiç bir sorun olmadan.
  • Hocam muhendislik okuyacaksan ekmek çıkmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede kız peşinde koşan,kız arkadaşı olan birisiysen üniversitede daha da rahat olursun.+18 olaylar yaşarsın (HARAM) :D

lisede birşey yapamadıysan üniversitede manitan olmasını bekleme.

üstteki arkadaşda yazmış eğer mühendislik fakültesinde okursan sınıfta 10 tane falan kız olur.güzellerininde sevgilisi olur SAP gibi kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Mart 2018; 22:2:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

lisede kız peşinde koşan,kız arkadaşı olan birisiysen üniversitede daha da rahat olursun.+18 olaylar yaşarsın (HARAM) :D

üstteki arkadaşda yazmış eğer mühendislik fakültesinde okursan sınıfta 10 tane falan kız olur.güzellerininde sevgilisi olur SAP gibi kalırsın.

Hocam cidden sınıfta 10 tane kız var . yarısı bıyıklı , yarısı kilolu. Kalanlarının da sevgilisi var .

O yüzden seçeceğiniz bolumde önemli. Mesela endüstri , biyomuhendislik , gıda gibi bolumler de sınıfın %70 i hatta daha fazlasi kız olur .

Biz insaatciyiz . derslerden kafamizi kaldiripda diğer bolumdeki hatunlara yazacak vakit bulamiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

lisede kız peşinde koşan,kız arkadaşı olan birisiysen üniversitede daha da rahat olursun.+18 olaylar yaşarsın (HARAM) :D

Hocam cidden sınıfta 10 tane kız var . yarısı bıyıklı , yarısı kilolu. Kalanlarının da sevgilisi var .

O yüzden seçeceğiniz bolumde önemli. Mesela endüstri , biyomuhendislik , gıda gibi bolumler de sınıfın %70 i hatta daha fazlasi kız olur .

Biz insaatciyiz . derslerden kafamizi kaldiripda diğer bolumdeki hatunlara yazacak vakit bulamiyoruz

Öğretmenlikler filan nasıl oluyor BOUN Mat filan kız oranı nasıldır sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy Makaay

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Öğretmenlikler filan nasıl oluyor BOUN Mat filan kız oranı nasıldır sizce ?

Hocam ogretmenlik , fen-edebiyat , iktisat bu bolunlerde bolca kız vardır o konuda sıkıntı olmaz .

İste mühendislik lerde sıkıntı var . ( inşaat ve makine ) bu iki bolum.hariç muhendisliktede kız oranı yuksek . bu 2 bolum harici bi yeri secersen her türlü manita olur .

• Önceliğiniz ailenizin emeğinin hakkını vermek olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black Mirror dizisinin 3.sezon 1.bölümünü izlersen ana fikri kapmış olursun üniversitedeki kızların büyük bi kesimi hakkında.

Edit: Hoş gerçi o bölüm cinsiyet ayırmaksızın(başroldeki oyuncu kadın olmasına rağmen) günümüzde sosyal medyanın insanları ne kalıba soktuğunu anlatıyor da. İzlemediysen tavsiye ederim şiddetle, bayanları bir tık daha fazla yansıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 29 Mart 2018; 23:11:45 >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Kimse bunu düşünmüyor maalesef.

• Kanka günde en az 5 ayrı kızla yazışıyorum gerisini sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Kanka günde en az 5 ayrı kızla yazışıyorum gerisini sen düşün

Anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy Makaay

quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Kanka günde en az 5 ayrı kızla yazışıyorum gerisini sen düşün

Anladım

Anlamadın

• Zaten gelenlerin çoğunun sevgilisi oluyor.Olmayanlarda ciddi birşey aramıyor takılmalık arıyor.Yani 10 kişiden 2 si falan ilişkiye açıktır onun için de farkını koyman lazım.

• Önce okul arkadaş. Oraya okumaya gidiyorsun. En son kız işleri. Üniversiteye gidiyorum dersler için tavsiye istiyorum desen tamam derim . Ama bu olmadı.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    İğneleme sezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni-ye mi gidiyosun başka bir yere mi gidiyosun, bir de baya ciddi cevap vermişler. 5 sene sonra niye issiz kaldim diye aglama, kendini gelistirmeye 2-3 yabanci dil ogrenmeye bak. kizlar bir sekilde olur zaten.

• Tipine ve muhabbetine bağlı konu kilit üye ban.

• Lisede ağzın laf yapıyorsa, yani iş yapıyorsan ünide de aynısını yaşarsın. Ailesinden uzak başına buyruk olması ünililerin bu işleri kolaylaştırıyor tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.