Şimdi Ara

Üniversitede Manita İşleri Nasıl ? Tavsiye verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye inş. üniye geçicem gittiğiniz üniye göre bu manita işleri filan nasıl ?

Liseye benzer mi ?

• Tek farkı kızlar biraz daha özgür. Özellikle farklı şehirden gelenler. Böyle söyleyince kızlar teklif ediyormuşa getiriliyor laf, o kadar değil öyle farklar yok. Ama kendilerini daha özgür ifade edebiliyorlar hoşlandığını söyleyebilir bir kız rahatça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Tek farkı kızlar biraz daha özgür. Özellikle farklı şehirden gelenler. Böyle söyleyince kızlar teklif ediyormuşa getiriliyor laf, o kadar değil öyle farklar yok. Ama kendilerini daha özgür ifade edebiliyorlar hoşlandığını söyleyebilir bir kız rahatça.

Çevremde çok fazla gittiğin üniye göre değiştiğini söylüyorlar doğru bence de

Sizin üni neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy Makaay -- 29 Mart 2018; 21:6:28 >
  • Çok fazla beklentin olmasın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roy Makaay kullanıcısına yanıt
    İstanbulda özel bir üniversite, buradaki kızların çoğu baba parası yiyip günü eğlenerek geçirmeyle uğraşıyor. Günlük, haftalık ilişki yaşıyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Çok fazla beklentin olmasın bence

Abi lisede ki gibi mi onu merak ediyorum beklentim yok çok aslında malum liseyi sizde bilirsiniz fazla bir şey yok
  • Lisede nasılsan öyle olur büyük ihtimal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın evine rahatça gidebilirsin kız senin evine rahatça gelebilir. Bunun içinde illa sevgili olmanız gerekmez hemen herkesin maddi özgürlüğü liseye göre bir tık yukarda oldugu için daha rahat egleni pvakit gecirilebilir.

Ama unutma başladığın yıl üst sınıftakiler sınıfındaki ve o sene 1. sınıf kızları bir av olarak görüp pusuda bekliyor olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeytanınAvukatı

Lisede nasılsan öyle olur büyük ihtimal.

Bazı arkadaşlarım var işte üniye geçince karı kız vurucaz kalkıcaz filan diyorlar bana pek inandırıcı gelmedğini onlara söyledim o yüzden lise de çok karı kızla uğraşmıyoruz sen uğraşıyorsun farkını anlayamazsın filan diyorlar ondan üniye gidenlere danışmak lazım dedim
  • Aklın varsa zaten sınıftan kız yapma çünkü 4 sene boyunca yüzyüze bakıcaksınız arkadaş grubu bölünmeleri yaşarsın farklı bölümlere yönelirsen daha iyi olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Aklın varsa zaten sınıftan kız yapma çünkü 4 sene boyunca yüzyüze bakıcaksınız arkadaş grubu bölünmeleri yaşarsın farklı bölümlere yönelirsen daha iyi olur senin için

Bu her yerde geçerli sanırım
  • Cennet resmen her gün başka erkeklerle yatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -alpinist-

Cennet resmen her gün başka erkeklerle yatıyorum.

Anladım abi
  • Di mi ayol ahhahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Kızın evine rahatça gidebilirsin kız senin evine rahatça gelebilir. Bunun içinde illa sevgili olmanız gerekmez hemen herkesin maddi özgürlüğü liseye göre bir tık yukarda oldugu için daha rahat egleni pvakit gecirilebilir.

Ama unutma başladığın yıl üst sınıftakiler sınıfındaki ve o sene 1. sınıf kızları bir av olarak görüp pusuda bekliyor olacaklar

Sizin hangi üni böyle ortam ?
  • Lise biraz daha kaçamak aşk oluyor. Taraflar birbirinden hoşlantısını gizliyor ya da arkadaş vasıtasıyla söylüyor vs vs.

Ünide ise bu konuda daha özgür istediğin kıza git çevir arkadaşım olur musun? De 10 kızdan 2 si olurum der sonra gerisi sende artık arkadaş mı olursun yoksa ev arkadaşı mı olursun sana kalır.

Ancak gözlem çok önemli üniversitede tecrübesiz birisin kimi kızlar var ego kasmış kimisi var sana namuslu başkasına namussuz davranır. Kimisi var kafa dengidir bunları gözlemleyip bi bakışta çözmen lazım. Buda tecrübe gerektirir.

Bol bol aktivitelere katıl. Evden okula okuldan eve gitme. Kampüste boş boş otur girişken ol küluplerin aktivitelerine oldukca katıl. Kütüphaneye git kitaplar oku konuşucak konular yakala içinden.

• Roy Makaay kullanıcısına yanıt
    Ünide sabit bi ortam yoktur herkes kendi arasında zevklere ve kafa dengine göre ayrılır eğer biraz daha rahat insanlarla takılırsan böyle bişeyin gerçekleşme ihtimalide olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy Makaay

quote:

Kızın evine rahatça gidebilirsin kız senin evine rahatça gelebilir. Bunun içinde illa sevgili olmanız gerekmez hemen herkesin maddi özgürlüğü liseye göre bir tık yukarda oldugu için daha rahat egleni pvakit gecirilebilir.

Üstünden baya bi zaman geçti. Böyle olmayan üni var mı allahaşkına. Kızla kafaye gidiyorsun sonra evine kahvaltıya gidiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Üstünden baya bi zaman geçti. Böyle olmayan üni var mı allahaşkına. Kızla kafaye gidiyorsun sonra evine kahvaltıya gidiyorsun.

Lise ortamından dha rahat olduğunu anladım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lise ortamından dha rahat olduğunu anladım

TAbi hocam lisede kızı götürecek yer bulamıyorduk üni de ev arkadaşlarını kovuyorsun yada ev komple senin

Yada benim gibi yıllar boyu free takılıp bekarlık sultanlıktır deyip kendi evinde sefa sürüyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.