Şimdi Ara

Lise öğrencisine tavsiye edeceğiniz işler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 öğrencisiyim üniversiteye hazırlanmak istiyorum ama elimde kaynak yok kaynaklara ulaşacak param da yok. İnternetten yapabileceğim işler var mı youtube, twitch gibi platformları yapamam onların dışında tavsiye edeceğiniz iş var mı? Öğrenciyim diye hiçbir yer işe de almıyor. Yabancı dil felan da bilmiyorum çeviri yapamam. Herhangi bir yeteneğimde yok (grafik,yazılım gibi).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fırınlara bak. Tezgahtar olarak. Bi de şu bursluluk sınavı kazan ben aylık 320 lira alıyorum. Her şeye yetiyor bi öğrenci olarak.hem üniversiteye hazırlanmış olursun hem de 300 lira az değil her sene zam geliyo. Onun dışında dediğim gibi fırınlarda tezgahtarlık yapabilirsin ama tecrübesiz olduğunu belli etme. Dediğin gibi yt, Twitch bunlara bulaşma bunlarda uzun dönem sonrasında elle tutulabilecek para alabilirsin

• Unstoppable.. U kullanıcısına yanıt
    Bursluluk sınavına katılacaktım ama bu sene geçmiş geç kaldım fırıncılık felan ise öğrenciyim diye işe almıyolar bize tam çalışacak eleman lazım diyolar

• Git elektrikçiye berbere yada fırın pastahane gibi yerlere part time iş iste mutlaka bulursun zor olur ama hem okul hem iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.