Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi yazın ne tür işlerde çalışabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cüzi bir miktar da olur ama garsonluk gibi çok dışa dönük olmayan biraz arka planda hangi işlerde çalışabilirim (tanıdık yeri var mı sorarım ama pek sanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Haziran 2023; 21:13:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yine yanlış yere açtık konuyu

• ben de merak ediyorum. yazın napacam boş boş durcam genel olarak, ne yapılabilir ya da bir şeyler yapan tanıdığı-arkadaşı olan varsa önerilerini söylesin hatta evden yapılabilecek işler de olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uppp

• up up up

• Benim iş hazır. Cnc öğrenicem. Türev integral çalışırım + olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 8 Haziran 2023; 21:8:17 >
  • fabrika şehrinde değilseniz zincir market veya restorant harici bir seçenek yok gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbuldaysanız üni öğrencilerine günlük olarak tanıtım bilet görevlisi vs. işleri çok oluyor hem sosyal açıdan da insanı geliştiriyor.ajansların ilanına başvurun 2 3 güne arıyorlar.

• Garsonluk iyidir hem insan iletişiminiz gelişir hem de hem kötü hem de iyi insanlar hakkında fikriniz olur

Yabancı diliniz iyiyse turist rehberliği olabilir ya da direkt genel çeviri

Yukarıda da benzeri yazılmış ajanslarla görüşürseniz fuarlarda vs göre alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz uygun kullanıcısına yanıt
    Fabrikalar Kocaeli kadar olmasa da çok var

• istanbuldaysan karşıdaysan ikitellide fabrikalar, market
    anadoludaysan yine tuzla, gebze.
    ankaradaysan yine fabrika.
    sigortan yatıyo. gebze civarında iş bulabilirim, ben de giricem bayramdan sonra
    karamba işsiz kalacak bari sanayi sıcagına dayanır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 8 Haziran 2023; 21:17:56 >
  • Up

• dershanede etüt ver mat soru çözersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyse 4. soruya gelmeden yamulurum kesin.

• somyx kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şampiyolar ligi finali için bilet kontrolü yapacak. 1 gün için 480 lira verecekler. Burada dursun fikir vermesi açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 8 Haziran 2023; 22:13:6 >
  • hocam olmadı mutlaka bulaşıkta iş bulursun bu sene belediyenin parke fayans işi kursalrı var onlara katılabilirm ya da tatil yöresinde çalışan kütüphaneden tanıştığım arkadaş var o çağıarabilir

ama bence garson ol hocam anladığım kadarıyla benim gibi içedönüksün geliştirir seni ilk başta çekinirsin sonuçta farklı ortam ama 1 hafta sonra alışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 8 Haziran 2023; 21:41:24 >
  • Şampiyonlar ligi finali icin mi hocam

• ben kütüphane falan gibi daha sessiz sakin bi işte çalışmak isterim ya da internet üzerinden işte ödev hazırlamak falan gibi işler de olur da nasıl bulunuyor başvuruluyor bilmiyorum googlea yazmaktan başka bir şey de yapmadım zaten oradan da bulamadım

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ortamdan çok insanlar önünde her şeyi batırmaktan korkuyorum, biri aniden çağıracak tepkisiz kalacam ya da insanların dediklerini karıştırırsam falan, gözümde çok sıkıntılı duruyor.

Ceng olmasa ciddi ciddi yapacağım iş kalmayacakmış ama kütüphane iyi duruyor hem daha az seri bir iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Haziran 2023; 21:53:21 >
  • top toplayıcılık 550tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.