İlk 1 haftada sınıftakileri çözersin zaten. Not tutanlara yanaş ama aldıktan sonra hiçbi muhabbet falan etmezsen vizede alırsın notu finalde bakarsın.
Ne kadar abartmissiniz su not isini. Kaliteli, bol sayfali ve bolumlere ayrilmis bir spiralli bir defter alacaksin bir tane. Her bolume de bir dersin notunu tutacaksin. Bu kadar basit tablet falan saka midir yahu?
Hocam ben en büyüklerinden kaliteli 3-4 defterle 10 dersi rahat not tutuyorum.. Ayrıca yukardaki laf doğru. "Not tutma, kızlarla aranı iyi tut." Ben not tutan biri olarak yine de onlara yetişemiyorum.. İllaki onlardan tamamlıyorum kendi notlarımı..
Bizim zamanımızda ses kayıtla, bilgisayarla not tutmak yasaktı yahu? O kadar mı gelişti, değişti sistem tablet diyorsunuz?
başkasının notundan hayır gelmez sen beni dinle. kendin not tut çalışırken çok işe yarar bir yerde takılırsan niye öyle yazdığını ya da o dersi hatırlama imkanın olur. başkasının notunda bir yeri anlamazsan atlamak zorunda kalırsın
Şu kızlarla aranı iyi tut yada sınıfta kim not tutuyorsa onla aranı tut muhabbetini oldum olası hiç sevmemişimdir, böylelerine bizim lisedeki müdür yardımcımızın sık sık söylediği asalak mısın oğlum sen sorusunu sorayım.
Şimdiden bölmeli defter aldım kendime o sorun değil de smart pen olayı gerçekten kullanışlıysa kullanmayı en azından bir süre denemeyi düşünebilirim.Var mı bu kalemin işlevlerinden bahsedebilecek ?
Notumu hep kendim tuttum... İlk sene çok isteyen oluyordu... Baktım hep vize zamanları milletle kanka olmuşuz....Sonra çok yakın arkadaşlar hariç arayana not vermiyorum diyorum. Notu nasıl tutarsan tut... Devlet sırrı gibi sakla not tuttuğunu... Kızlardan daha iyi not tutmuşumdur... Burda aranı iyi tut hep alırsın diyen arkadaşlar gibi sivrizekalar var okulda benden hep babayı alıyorlar...
gerek yok müdür üni ye yakın bir copy center bul yeter
Ben tutmadım sende tutma. Sınav zamanına yakın git tutanlardan fotokopi çektir
a4 olur, defter olur, karton olur ne olursa olsun kendi notun olsun. ben 2 yıldır kendim not tutmuyorum, sürekli başkalarından topluyorum ve hiç bir şekilde kendi yazdığımın yerini tutmuyor. amaç sadece sınıf geçmekse geçiliyor ama üniversitede amaç sadece bu olmamalı.
bir defteri 2 ders için kullanıyorum. bir daha ki sene yine aynı defteri farklı 2 ders için kullanıyorum. bu böyle defter bitene kadar sürüyor. Defterleride bim yada karfurdan alıyorum ki hem kaliteli oluyor hemde 2-3 lira birşey oluyor spiralli kalın kapaklı defter.
Hocam Bir Adet İyi Bir Ses Kayıt Cihazı Veya Bir KAmera Al Sınıfın Sonuna Koy Gizli Bir Şekilde Kaydettsin Ses Kayıt Cihazınıda Okuyan Programlar var Kayıttaki Sesleri Nota Çeviyor İşini Görür Diye Düşündüm
düzenli tertipli , tahtadaki herşeyi yazan , hocanın dikkat çektiği yerleri işaretleyen gerekirse püf noktaları not eden bi kız bulucaksın
onun notlarına çalışıp dersi ona öğreticeksin alan memnun veren memnun , ama dikkat et sonra eve gelip bulaşıklarını falan yıkamaya çalışır kurtulamazsın sonra
quote:
Orijinalden alıntı: -doruk-
quote:
Orijinalden alıntı: zoi41
echo smartpen
Zahmet olmazsa bir anlatabilir misin özetle nedir bu smart pen olayı
Akıllı kalem.Özel defteri var hiç yazı yazmadan öğretmenin sesini kaydediyorsun, sonra konuşmayı dinliyorsun. Linkler:
Defterle kalemle mi tutmalı yoksa tablet pc ile falan mı daha iyi olur?
8 ayrı ders var. Her birine ayrı defterle not tutmaya kalksak ohooo...
Tablet pc lerde çok pahalı.
Sizce?
Not tutmana gerek yok. Kızlarla aranı iyi tutacaksın ya da parasını verip alacaksın. Hiç uğraşmaya gerek yok.
bölüme gore degisir, ben not tutmazsam kalırım, baskasının defterinden calısamıyorum
hukuk okuyorum.
not demek dersi geçmek demek ama not tutamıyorum çünkü hocalar konuyu çok dağıtıyor. e adam hukukçu tabi uzun uzun konuşabilir..
ben iphone ile ses kaydı yapıyorum gayet iyi kaydediyor ön sıralarda.
Hiçbirine gerek yok, ses kayıt cihazı al 120 liraya Olympus marka. Al onu, otur en öne ve kaydet. Eve gitmeden önce yolda dinle, eve gidene kadar dinle. Ders sırasında biraz da not al yani yazı yaz. Yüzeysel olarak yaz. Faydasını göreceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme