Kanka valla kendim not tutmam,verene saygım sonsuz,Tek isteğim sınav haftası dişiliğini kullanarak not isteyenlere güzel bir s*ktir çekin.
Kankam ben emegimi kimseye vermem açıkçası
bütün sene susup sınav haftası nasılsın diyene çöp bile vermem
Valla ben rekabet olarak da görmüyorum herkes yapsın da kendisi yatarken sen zorluklarla not alıyorsun o gelip konuyor yani bi süre sonra ayıp olacaksa da olsun o da alsaymış diyorsun
Gittiğim yerden örnek vereyim. Ben iö deydim bizim sınıfın yaş ortalaması +30 du fakat birinci öğretimlerin 19 20ydi. Birinci öğretimdeki ergenuslar kendi aralarında gruplaşıyorlar, diğer grubun canı cehenneme günahımı vermem kafasındalardı. En yüksek notu biz alalım kafasıda değil resmen diğerleri kötü alsınlar kafası. Yazımın sonunda buraya tekrar değineceğim. Gruptaki kişiler kendi aralarında not vs verirler.
Gelelim bizim sınıfa bizim sınıfta ilk sene olmasada ikinci sene 40 yaşındaki adamlarda birinci öğretimlerin yaptığının aynısını yapar oldu. Karşı firmada çalışan bir ablaya sırf firmasının ismi yüzünden not vermiyorlardı sen hesap et Şahsen ben hiç gruba dahil olmadım 2 gruptanda otlanırdım 2 siyle de konuşurdum. Finallerde ise kendi çıkarıma kullandım bu durumu. Ablaya diyordum sen şu sınava gir soruları bana at bende şuna girip sana atıyım. O okey diyordu atıyordu bu sefer diğer gruptaki ablaya bak ben şuna girdim soruları bu sende şuna gir bana at diyordum. Olayı da kimse çakmadı 2 grup arasında aracı gibiydim ama en karlı çıkan bendim
Şimdi gelelim birinci öğretimdeki ergenuslara. Normalde onlar bizden önce girip sınavlara soruları bize atarlardı bizde önce girdiklerimizi onlara. Bunlar bir sınava girdi hepsi dökülmüş soruları bize attılar ve bizimde maşallahımız var herkes 100 100 çekti sınavdan. Bunu kaldıramayıp hocaya bile demişler biz şunlara soruları verdik ondan böyle yüksek aldılar diye
Kısacası hiç dahil olma gruplara herkesle konuş takıl. Olmadı imza at onlar gelmediğinde onlarda sen gelmediğinde atarlar imzayı. Kesinlikle çok not tutan biri olarak gözükme kimse görmesin mümkünse aldığın notları
Sınıfta not tutarken dinlemeye odaklanamıyorum ben dolayısıyla 1 tek kelime not almadım hayatımda.Not almak kişinin dersi anlama performansını düşürüyo bence.Yani bence çok yakın arkadaş olmadıktan sonra verilmemesi mantıklı.
Sen kopya verince yanlış düzene destek olmuş oluyorsun. Ayrıca kimse para vererek giremeyeceği programa girme hakkı kazanmıyor. Vakıf üniversitelerinde aynı bölümün burslu ve burssuz programları var. Bu bence gayet doğal. Bu durumu yanlış bulan bir kişi devlet üniversitesine giderse sorunu çözmüş olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme