Şimdi Ara

Universitede okuyorum ama çok canım sıkılıyo(18 yaş altı yorum yapmasın lütfen) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevher değilsen şayet parlamiyorsan girişken olmalisin.neyi bekliyorsun karşim?lise arkadaşlari gibi üniversite arkadaslari beklemek abes olur zaten.universite kulüplerinde çevre yapabilirsin.dagcilik,fotografcilik kulubu digerlerine nazaran canlidir.ayrica barda ortam yapilmaz muhabbet edilir.çık git la şu forumdan! ilk adimini bu şekilde at,evet.kizilayda masaj yaptiriyorum ssli konularini bekliyorum hadi canim,hadi güzelim.aslansin kralsin.

• Dediğinin aynısını yaşıyorum monoton oldu artık hayatım.Evden çoook uzaktayım izmirde hazırlık okuyorum bende pek ortam yapamadım. Tek sinir olduğum bazı insanların ooo kardeşim izmirdesin hazırlıktasında yap ne yapabiliyorsan acıma vs.vs. cok biliyormus havalarını takınmaları.

• benimde bu senem aynı geçti hazırlığı atladım herkes hazırlıktan arkadaş edindi ben direk bölüm derslerine git gel falan
    liseden arkadaşlarımla takıldım hep
    kulübe yazıldım ilk dönem kulüpte takıldım biraz sonra bu dönem onu da bıraktım
  • Ne bekliyordun okudugun sehirden 5 6 arkadasin yoksa yeni basladigin universiteden mi bir donemde 5 6 arkadas bulacaktin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglım_aşortman_gey

okumaya mı gidiyon ortam yapmaya mı? bölümünü bırak 2 yıllık dandik bi bölüme git ortam istiyorsan. olay sınıfınla alakalı değil seninle alakalı. senin gibi tipleri biz de kendi arkadaş çevremize almazdık üniversitedeyken. zaten kendin de demişsin kendi çevresiyle takılanlar var diye. gerçekten kafa denkleri olsaydın eski arkadaş yeni arkadaş muhabbeti olmazdı.

bizim sınıf çok kalaballıktı 82 kız 8 erkektik introvert biri olmama rağmen asosyalliği bırak fazla sosyalleşmekten bunalıyordum. özellikle de kızlar sürekli beni kafeye sinamaya falan kendileri çağırıyordu. bende çoğu zaman bahane bulup gelmiyordum. öyle yakışıklı falan da değilim. karıya kıza para da yedirerek ortam yapan tiplerden de değilim. hatta biraz nerd sayılırım. ama abaza ve kızların ağızlarının içene düşen kişilerden olmadığım için ilgi gösteriyorlardı. takıldığım kızlar da kaşar tipler değildi.bu durum biraz da bölümle alakalı. bizimki eğitim fakültesi olduğu için öyle ortam kızları çok azdı. 4 yıl boyunca not bile tutmadım full kızlardan geçindim. 300 sayfalık kitabın özetini 10 sayfalık nota indiriyorlardı. ben de onlardan fotokopi çektirip ezberleyip giriyordum. bir kere bile gıcıklık yapmadılar bana.

erkek ortamı da az olmasına rağmen aramız gayet iyiydi. cemaatten olan vardı, komunisti vardı, ayık gezmeyeni vardı. hafif apaçi olanı vardı. ama beraaber takılabiliyorduk. cematten olan arkadaş maklube yapıp bizi çağırıyordu laptoplarla gidip ev cemaati de dahil sabaha kadar lan ile counter, quake, serius sam, pes vb. oynuyorduk. kızların evlerine malzemelerle gidip kısır, kek falan yaptırıyorduk. ps3 kiralayıp araba yarışı, pes oynuyorduk sıkılınca laptobu bağlayıp televizyonda sabaha kadar film izliyorduk. tabi kızlara karşı en ufak bir sarkma bile olmuyordu. zaten kızlar da bize güvendikleri için evlerine çağırıyordu. gerçek manada arkadaştık yani. hatta sevgililerini de çağırıyorlardı kızlardan daha çok sevgilileriyle muhabbet ediyorduk denebilir. bana çoğu zaman kendileri böyle böyle bi kız var tamsenin kafadan tanıştıralım mı seni diye kız ayarlamaya çalışıyorlardı. mezun oldum hala daha beni arayıp sorarlar. durduk yere mesaj atarlar 'hayırsız unuttun mu bizi' diye.

neyse baya uzun yazmışım farkında olmadan. bu ortamı yapmak için ne yaptın diye sorarsan hiç bişey yapmadım. ortam yapmak için zerre gayretim olmadı. oratma yapma derdinde olanlar başta 2 yıllıklar olmak üzere fen edebiyatlar bi de iibflilerdir. erkekler kız kaldırmaya çalışır kızlar koca bulmaya. tabi bu çoğu için geçerli arada istisnalar var. ayrıca en kaliteli otam da bilinenin aksine tıpçılardadır. çoğunlukla ders çalıştıkları için az olan zamanları değerlidir. bu kısa zamanlarda kimisi halk oyununa gider, kimisi elektro gitar çalar, kimisi bisklet turlarına katılır, kimisi dağcılık yapar. bizim eğitim fakültesindekiler gibi kıçlarını dikip yatmazlar. cafelerde de boşa zaman geçirmezler. boş boş dizi bile izlemezler. hatta benim haricinde anime izleyen tanıdıklarımın hepsi tıpçı. nerden tıpçıları bu kadar tanıyorsun diye sorarsan yakın bi arkadaşımın yerine bi çok kez derslerine girmiştim. onlarda devamsızlık sistemi farklıydı bi de bizimkine göre daha azdı devamsızlıkları. ordan tanıyorum çoğunu.

demem o ki yapacak bişey yok olmuyorsa ortam değiştir. gitar kursuna yazıl, tiyatroya katıl vb. üniversitelerde bi ton grup var.

Hocam merak ettim nerede okudunuz ve ne hangi bölüm mezunusunuz acaba, calısıyor musunuz ?

• Hazirlik okumamanin kotulugunu cekiyorum bende. Herkes hazirliktan arkadas cevresini bulmus. Zamanla tanisiyosun ama hep sonradan gelen oldugun icin bi eksiklik oluyo. Bakalim belki okul degistiririm yada alisiriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim pasif olmayacaksın. Arkadaşları ara okul çışı biryere gidelim de. Her iddiasına varim ki onlar takılıyorlardır. Kız ortamına gelirdek daha hazırlıktasın. Önce sağlam bi arkadaş çevrem olsun orasıda gelir.

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    okul öncesi mezunuyum çalışıyorum ama üniversteyi yazmayayım. malum ifşa team konu dışında aktif. eliyle koymuş gibi bulur adresime kadar. zaten okul öncesinde az erkek var. bizim üniversitede de yeni açıldı sayılır.
  • Hangi üni hocam

• BENDE ANKARADA OKUDUM.. SEN HANGİ ÜNİDESİN ?
  • 2000 liyim yolda görsem gülerim (blok)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.