Şimdi Ara

Üniversitede okuyup, yeni bölüm kazanan kyk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahali ben bir yükseköğretim kurumunda öğrenciyim. Kyk başvururalrında ilk defa bir yükseköğretim falan diyor, ben de yeni kazanmış gibi yapacam değil mi? Diğerinde okumam bir şeye engel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkicakir

Ahali ben bir yükseköğretim kurumunda öğrenciyim. Kyk başvururalrında ilk defa bir yükseköğretim falan diyor, ben de yeni kazanmış gibi yapacam değil mi? Diğerinde okumam bir şeye engel değil.

Evet ama kaydı al yine de bence sonuçlar açıklanmadan. Sorun çıkartabilirler.
  • Ne zaman açıklanır ki? Bayramdan sonr alayım kaydı diyordum. :/
  • quote:

Ne zaman açıklanır ki? Bayramdan sonr alayım kaydı diyordum. :/

Bilmiyorum kayıtlardan önce açıklanır herhalde. Benim de durumum seninle aynı, kyk'a başvuracağım ama gitmeyeceğim kyk'a sevmediğimden ve bildiğimden. En kısa zamanda al bence.
  • Hocam ben kendi şehrimdeyim o zaman gideyim bu hafta içi alayım. :) Aslında geç almak istiyorum sağlık sigortası yalan olmasın diye. :)
  • quote:

Hocam ben kendi şehrimdeyim o zaman gideyim bu hafta içi alayım. :) Aslında geç almak istiyorum sağlık sigortası yalan olmasın diye. :)

Bence de hallet, aradan çıksın o zaman :) Kesiliyor mu sigorta? :)
  • birde para istiyorlar 1 aylık diye duymuştum. Zorunlu sağlık sigortasıymış. Ama yalan olabilir. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.