Şimdi Ara

Üniversitede Test Kitabı Oluyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aswattha

Herkes muhendis olur ama herkes sanatci olamaz.

Herkes muhendis olurdan sonrasini okumadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Herkes muhendis olur ama herkes sanatci olamaz.

Herkes muhendis olurdan sonrasini okumadim.

Herkes muhendis olur

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Bana Turkiye'den Fazil Say kadar, Nuri Bilge kadar taninan bir muhendis soyle. Hakli olduguna kanaat getireyim. Onun disinda ben de 2 tane fazla matematik ve fen bilimleri sorusu cozseydim ben de muhendistim. Anlatabildim mi? Ama su an guzel sanatlarda okuyorum ve herkesin girebilecegi bir okul degil.

Bu arada Nuri Bilge muhendistir mesela. Bogazici mezunu. Ya da Cuneyt Arkin'a bak. Adam doktor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 23 Kasım 2016; 13:19:5 >
  • quote:

Bana Turkiye'den Fazil Say kadar, Nuri Bilge kadar taninan bir muhendis soyle. Hakli olduguna kanaat getireyim. Onun disinda ben de 2 tane fazla matematik ve fen bilimleri sorusu cozseydim ben de muhendistim. Anlatabildim mi? Ama su an guzel sanatlarda okuyorum ve herkesin girebilecegi bir okul degil.

Hepsi yurt disinda, sen de biliyorsun.

• Diş hekimliğinde yok. Adam gibi not da yok. Eğer derste dinlemezsen daha sonra sınav yaklaşınca öğrenmek için gtünü yırtıyorsun (hacettepe)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayisal bi bölüm okuyacaksan lise matematik defterini atma

• Angelica haklı.

• Sınavlarda puanlama da şöyle işliyor sonucu buldun 10 puan yok atıyorum soru 5 adımda çözülüyor her adım 2 puan yani sadece sonucu bulsan 5 soruluk sınavda 20 alırsın her şeyi yapıp sonucu yazmasan 80 alırsın gittiğin yolda hocanın istediği şekilde olucak yoksa istediğin kadar cöz fark etmez

• Herkes mühendis olur

• Bol bol fotokopi ve tek işlem hatasında soruyu çizen proflar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Herkes mühendis olur

Sinav sisteminden haberi olmayanlar bile muhedis oluyor iste. Ornekte oldugu gibi.

Hepsi? Cidden sanatla alakanizin olmadigi gercegi beni hakli cikartiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 23 Kasım 2016; 16:30:51 >
  • Bu sene bize vizede 16 sıklı test sınavı yapıldı

• quote:

He ya he.

Bak iste, herkes bir konuda "uzmanlasabilir" ama egitimini de alsa yetenek yoksa, hayal gucu, estetik duygusu yoksa sanatci olamaz. Bu da kabul edelim ki dogustan gelen bir sey.

Hangi üniversite Angelica?
  • quote:

Sanat okumak hiçbir şey kazandırmıyor + m.müh. herkes okuyamaz + BLOK

• Mühendis olmak istedin hayallerini yıktılar her halde Böyle 3 soru 4 soru hesabı yaptığına göre Merak ediyorsan 3 soru fazla çözünce Ooooo hemen mühendis yapalım demiyorlar zaten, üstte de anlatmış, bu mesleğe bilginin, kafanın ve merakının yetmesi gerekiyor. Kullandığın aletleri tasarlayan/yapanlar insanlar mühendisler anladın ? Aç oku bakalım dünya genelinde çeşitli mühendisler neler yapıyor neler konuşuyor, sonra dersin gene ''herkes mühendis olur''

Bayılıyorum şu forumda her şeye kolaymış gibi ya da biliyormuş gibi laf edenlere...

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ne testi kardesim?

Bir soru icin 10 kusur sayfa cozum yaptigim sinavlar hatirliyorum. Bildigin atomu parcaliyordum sinavda. Oyle 2 turev alayim sonucu bulayim olayi yok universitede. Anca 10 sayfa cozum yaparsin, son sayfanin son satirinda da integral alirsin oyle bulursun sonucu. Onemli olan o integrale kadar olan kismi cozebilmek.

Bir de adam sana direkt soruyu vermiyor. Mesela makinadan bir ariza veriyor, sen artik nasil cozersin hangi yontemle yaparsin, fonksiyonla mi girersin, laplace'la mi cikarsin sana kalmis :)

Tabi bu dediklerim muhendislik icin gecerli. Ben kampuste fluid mechanics sinavina girmek icin muhendislik fakultesinr giderken guzel sanatlardaki arkadaslar flüt calarak sinav oluyordu.

Enstürman çalmayı bu kadar küçümsemeyin lütfen. Her işin kendine göre zorlukları vardır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.