Şimdi Ara

Üniversitede topluluklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topluluklara özellikle akademik olanlara girmek ve etkinliklerine katılıp zaman ayırmak bu efora değer mi. Bu topluluk yöneticilerine bakıyorum genelde okulda 7.seneleri vs oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• YKların (yönetim kurulu) bazıları genelde kulübü bölümünün önüne koymak gibi bence bir yanlış yapıyorlar bu da akademik açıdan pek iyi bir şey değil, belki bu adamların yüzlerce networkü vardır ama şirket ben ortalama istiyorum kardeşim dediğinde ne olacak?

Bunun dışında bence üye olunur, bunun faydasını gördüm, çevrem genişledi teknik açıdan (her ne kadar sevmediğim teknik alanlar da olsa da) gelişmeme büyük fayda sağladı, yarışmalara falan katıldık en azından belgesi oldu, iyi de oldu bence

Onun dışında YK olmanın da sanırım bazı faydaları var ama bu noktada baya fazla bir zaman ayırmak gerekebilir, toplantısıydı üye yönetimiydi cart curt vs.

Tabi bunları Sadece teknik alanda iş yapacak kişi için konuşuyorum yoksa kulüplerin çoğunun herkese hitap edecez diye yaptıkları etkinlikler hiç hoşuma gitmiyor bunlarla gram işim olacaksa ykya da hayatta girilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Aralık 2024; 19:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulüp etkinliklerinin bana tek faydası sponsorlardan aldığım eşantiyonlar.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Ceng okuyorum hazırlıktayım. Suan yazılım calısıyorum ama bu yazılım kulübü vs etkinliklerine gitmedim. Cok bisey bilmediğim icin yarısmalara vs de katılmıyorum. Bakacağız artık belki ilerleyen zamanlarda

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Beleşi severiz

• meckmin kullanıcısına yanıt

Tam bilmeden direkt yarışmalara girme hatasını ben yaptım, sevmediğim bir alan olunca işin gerisi çok sıkıcı oluyordu, dediğiniz gibi biraz temel atıp girmek daha mantıklı ama çok da üst düzey bilmeye gerek olmuyor genelde kulüplerde, yani ilgili olanları alıyorlar.

Onun dışında teknik şirket gezisi, konuşmacı etkinliği falan olursa onlar değerlendirilebilir

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam saolasın.
    Topluluk islerinden bağımsız sen hazırlık senesini akademik olarak nasıl geçirdin hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitelerdeki Kızlar
    6 yıl önce açıldı
    Üni arkadaşlık ilişkileri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam benim hazırlık senemden toplulukta katıldığım bir yarışmayı çıkarınca pek bir şey kalmıyor geriye  

Çok aktif değildim İngilizce falan kasmaya baktım zaten 2.dönem onlinedı öyle bitti hazırlık

• Kulüp yöneticisi olarak söyleyeyim:
    Etkinlik için çağırdığını kişiler olur etkinliğe katılanlar olur, birileriyle tanışma fırsatı yakalarsınız.
    Özgüven kazanma noktasında yardımcı oluyor, biraz daha sosyal bir hale geliyorsunuz.
    Kulüp etkinlikleri kimi zaman teknik yetenekleri (proje yarışmaları gibi) geliştirebilir.
    Ancak burada ufak bir mesele var; akademik kariyer. Kulübü okulun önüne koyarsanız diplomayı 6-7. yilinizda alırken üzülebilirsiniz. Her şey tadında güzel

• Econbender kullanıcısına yanıt
    Benim için en mantıklısı akademik bir kulübe girip bilgim dahilinde etkinliklere vs katılmak gibi duruyor, saol cevabın icin

• topluluktaki samimiyetsiz ortamlara gireceğine arkadaşlarınla okeye git, batak oyna, forumda takıl vs.

tamamen boş iş.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    forumda takıl

• Kariyer fuarında stantları gezip epey sohbet ediyorlar.

Sponsor arar, bulurken şirketler ile bir iletişim kurmuş oluyorlar. Bunlar kariyerlerine olumlu etki eder.

Değer mi değmez mi sorusundan çok keyif almak önemli bence. Keyif alacaksan yap ama kendini zorlamaya, 7. sene olmaya gerek yok.

la forum sadece burdan ibaret değil. ülke gündemi ve futbol bölümü çok eğlenceli, milleti buradakinden 10x daha fazla kudurtuyorum.  

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Cevap için tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.