Şimdi Ara

Üniversitede üç yıllık kız arkadaş çevremin bana iftira atmaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furkan0650

Arkadaşım yazdığımı dikkatli okursan bazı avukatlar ile görüştüm çok sonuç alamayacağımı söylediler dikkat edersen polis ve yargı üzerinden sonuç alabilir miyim diye bu başlığı açtım. Ben bir halt yesem kendimi ne diye bu şekilde ele vermeye çalışayım.
    Gayet iyi okudum, tamda üstüne bastın. Avukatlar diyerek çoğul kullanıyorsun. Yani birden çok avukata başvurmuşsun. Buna rağmen çözüm alamayıp konu dışından çözüm bekliyorsun öyle mi? Yalanın buradan ele veriyor kendini.

Ayrıca kendimi neden ele vereyim diyorsun, sana manipülasyon yöntemlerini anlatmak isterdim ama uğraşıp satırlarca yazamayacam şimdi hiç :)
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Avukatlar ibaresini kullanırken şu ana kadar iki kişiyle görüştüm birisi elimde ses kaydı falan olmadığı için ki olsa da buda doğru değil yasak sonuçta sonuç alamayız dedi. Diğeri ise tam net bir şey demedi eğer bunu tekrarlarsa ve kanıt toplayabilirsen bir şeyler çıkabilir dedi. Bu arada yalan söylediğimi söylüyorsunuz, yaklaşık yirmi kişi cevap verdi ve bu şekilde ibare kullanan tek sizsiniz. Yalan olsa konuyu hiç açmazdım sonuçta şu an bu olay bitti suçum ve yalanım olsa niye kurcalayayım ben bana kullanılan hakareti cezaya çevirebilir miyim veya bu durum daha önce hiç başıma gelmedi neler yapmalıyım diye konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan0650 -- 10 Haziran 2020; 19:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz kiza takilmak istemisler hepsi bu, g.t kadar sehir karsilasinca da camura yatmislar. Rahat ol bisey cikmaz

• Gerçekten et bence yalancı çıkarma öyle iftiracılar hakediyo
  • Kızla erkek gerçekten arkadaş olamaz derken bundan bahsediyorduk. Bu kızlar kendi aralarında bile erkeklerin dostluklarının onda birini bile kuramıyorken karşı cinsle arkadaş olmaya çalıştıklarında böyle saçma hareketler yapabiliyorlar.
  • Şimdi daha hürsün :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzak durup gidicektin takma kafana salla gitsin

• Erkekle kızın arkadaş olabileceğine mi inandın oğlum sen? Yok öyle birşey unutun onu

• Seni tanımıyoruz hocam dedikleri şeyleri yapmadığına emin olamayız. Ayrıca 5 kız takılmak istemişler erkek olarak ekilmen çok da şaşırtıcı değil. 5 kızın yanında tek erkek olarak napmak istiyordun bodyguardlık mı?

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllardır biz hep böyle takılıyoruz. Bizim grubumuzda kız sayısı fazla bu olay olmadan birkaç gün önce de yine aynı kişilerle sayı olarak bu şekilde takıldığımı ifade ettim, üç yıldır birbirimizi tanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan0650 -- 11 Haziran 2020; 8:15:54 >
  • Welcome to real life.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.