Şimdi Ara

Üniversitede üç yıllık kız arkadaş çevremin bana iftira atmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok uzun yazmayacağım üniversitenin son yılında en yakın dediğim arkadaşlarım tarafından çeşitli iftiralara uğradım. Olayı kısaca açıklayacağım ne kadar avukat vs götürüştüysem çok sonuç alamazsın, senin dostun değiller miş vs falan dediler. Haketmedigim laflar beni inanılmaz rahatsız ediyor sizce ne yapmalıyım. Olayı kısaca anlatacağım.

Eskişehir'de son yılım evimi boşaltmak için bir haftalığına buraya geldim arkadaş grubuyla bir plan yaptık bir daha görüşemeyiz falan diye onlarda geldiler. ilk üç gün sorunsuz takıldık bugün son günümüzde burada kanlıkavak diye bir park var oraya gidelim dedik, içlerinden birisi halam hasta ben gelemiyorum dedi ve planı iptal ettik. Bu konuşmaların hepsi mesaj olarak duruyor neyse ben de son günlerim tek gideyim dedim gittim birkaç saat takıldım evime yaklaşırken bunlarla karşı karşıya geldim. Meğer plan iptal olmamış söylenildigi gibi diğer kızın gelmeme nedenleri falan yokmuş kısaca grupça ekildim.Ben de niye böyle bir yalana başvurduklarını sorunca aşağı yukarı bes, altı kız bana inanılmaz köpürdü sen bizi takip ediyorsun, telefonla çeşitli notlar alıyorsun, hep seninle karşılaşıyoruz bu arada bir arka sokağımda kalıyorlar bu tartışma sürünce biriyle kolum çarpıştı sen bizi taciz etmeye mi çalışıyorsun gibi imalar ile de karşı karşıya kaldim. Üstelik ne onları takip ediyorum ne böyle bir davranışta bulunuyorum ben seni evden çıkarken bizi takip ettiğini falan gördüm diyenler bile oldu halbuki ben şehrin bir ucundan geliyorum ve bağlantısı başka olmayan bir sokakta karşılarız bu söylediği imkansız.

Çok canım sıkıldı bunlarla en az üç yıllık arkadaşız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi çok üzüldüm bu sözleri ve davranışları hak etsem ne yargı konusunda bu işin peşine düşerim ne uğraşırım ses kaydı alsaydım keşke diyorum ama çok ani oldu acaba geçtiğim sokakların kamera kaydına falan ulaşıp bir işe yarar mi yukarıda soyleğim gibi birkaç avukat ile görüştüm sonuç alamazsın dediler . Arkadaşlar sizden istediğim ne yapmalıyım bir yol gösterin bana hayatımda ne böyle bir insanım ne böyle bir şey yaptım veya karşılaştım.

• Hocam niye uğraşıyorsunuz ki salın gitsin. Belli ki sizi gördüklerinde utandıklarından ne yapacağını bilememişler, panik ile kendilerini haklı konuma getirme çabası içine girmişler. Olur öyle insanlık hali. Kimse kimseyi satmayacak, ekmeyecek diye bir kural yok.
  • ya istemiyorlar seni boş boş konuşuyorlar işte salla kanka sen hayatına bak.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam belki de en iyi seçenek hiç tepki vermeden basıp gitmekti. Ama böyle bir durum hiç yaşamadığım için uygun reaksiyonu veremedim. Üç yıllık samimi olduğunuz üniversitesi arkadaşlarınızla yaşayınca inanamadım.
  • anlamadim sen tek erkek ve 5-6tane kızlamı takılıyorsun?
  • Şöyle söyleyeyim aslında 2-3 erkek 5-6 kız şeklinde bir grubumuz var diğer erkekler bu süreçte şehre gelmedikler için tek erkek bendim.
  • Bu konu için demiyorum ama üniversite arkadaşlığından hayır gelmez.
    Aslında herhangi bir arkadaşlıktan hayır gelme oranı bile çok düşük.
  • Geçmiş olsun kötü bir histir ama geçer mutlaka.
  • kızdan arkadaş olmaz.
  • İletişimi kes sanal reel fark etmez. Soğuk davran. Hem suçlu hem güçlüler.
  • Bence sen bi haltlar yedin, bunlarda seni şikayet etmekle ilgili tehdit etti. Sende her ihtimale karşı kendimi nasıl haklı çıkarırım yollarını arıyorsun burada.
  • Salın hocam. Onlardan bir aksiyon gelirse savunursunuz kendinizi yoksa uğraşmaya değmez.
  • Kızlarla takılırken buraya ugramazsin keyfin gıcırdi tâbi basın derde girince ne yapayım beyler?

Bu devirde kadınlarla araya 2-3 metre mesafe olacak. İyi ki sosyal mesafe var fazla kadın görmüyorum keyfim yerinde.

Her yerde mesleki açıdan kadınlarla mecbur bir araya geliyoruz. 10 dk bile tahammül edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 10 Haziran 2020; 18:7:45 >
  • hocam birden bire böyle bişey yapmaları çok ilgincime gitti
    altında yatan başka bi sebep falan olabilirmi acaba
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yazdığımı dikkatli okursan bazı avukatlar ile görüştüm çok sonuç alamayacağımı söylediler dikkat edersen polis ve yargı üzerinden sonuç alabilir miyim diye bu başlığı açtım. Ben bir halt yesem kendimi ne diye bu şekilde ele vermeye çalışayım.
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Altında başka bir sebep olmadığını düşünüyorum. Birkaç gün önce beraberdik gezdik takıldık güzel vakit geçirdik yani hiçbir sorun yoktu. Ben de bu durumla karşılaşınca ne tepki vereceğimi bilemedim. Genelde buluşmalar çok vaktinde falan olmuyor birkaç saat gecikiyor sözlerinde durmuyorlar ben biraz bu konuda şikayetçi oluyorum bu da benim yapımla ilgili biraz zaman konusunda hassasım. Ama bunun böyle bir sonuca götüreceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan0650 -- 10 Haziran 2020; 18:48:27 >
  • İletişimini kopar onlarla. Ya da gözleri korksun istiyorsan savcılığa mail at bak nasıl tırsıyorlar. Sonuç çıkmasa bile en azından gözleri korkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.