+1 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversitede yaş önemli mi (2. sayfa)
-
-
2 yıl mezuna kalıp girdim, herkesten büyük olurum diye bekliyordum. Arkadaş grubumun yarısı benimle yaşıt çıktı. 1 yaş veya 2 yaş küçük olanlarla veya 1-2 yaş büyük olanlarla da aranızda farklı bir durum olmuyor. Bir de topluluklar olsun dersler olsun, hepsinde çeşit çeşit değişik değişik bir ton insan var. Lise değil bu sonuçta belirli bir sınıfla birlikte girmiyorsun derslere. Aldığın calculus dersinde alttan alan yaşça büyükler de var, 2. üniversitesi olan veya merakından gelmiş öğretmen, mühendis, kamu görevlisi vs insanlar da var, yaşıtın da var küçüğün de var. Topluluklar benzer şekilde her bölümden her sınıftan her yaştan insanlar var her yerde. Genel olarak kimsenin yaşını falan öğrenmiyor ya da sormuyorsun zaten öyle bir ortam yok. Geçmişi falan konuşurken biz teoga girmiştik biz şuna girdik vs muhabbeti olunca geçtiğinden biliyorum yaşlarını insanların.
-
azerbaycanlı bir ekibe denk gelmediğin sürece sıkıntı yok. denk gelirsen çok yıkıcı oluyor.
21 yaşında mezun oluyorlar türko üniversitelerden
-
Tamamen okula, bölüme ve en önemlisi de ortamlara bağlı. Kişinin ekonomik problemi yoksa üniversiteye herhangi bir yaşta başlanabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X