Şimdi Ara

Üniversitede yaş önemli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşında başlamış olmakla 21 yaşında başlamış olmak çok fark eder mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alakası yok.. Sosyal biriysen istersen 25 yaşında ol her türlü yaparsın.

21-22 yaşında meslek lisesi mezunu olup üniyi geç kazanan çok arkadaşım var.

3-4 yaşın hiçbir sorunu olmuyor.

Ünide en iyi arkadaşım 30 lu yaşlarına yaklaşmış memur bir abimizdi... Dgs ile kazanmıştı, bütün projelerimi de onla yaptım valla gayet de uyumlu çalışmıştık...

Hocam üniversite dediğin yerde, üniversite de okuyan adam da bu tür önyargılar varsa zaten o adam isterse okul birincisi olsun zihin olarak ondan bir bok olmaz.

yanlış anlamayın da ısrarla niye bu tarz konular açıyorsunuz? ne duymak istiyorsunuz? 5 yıl geç başlasan 5 yıl geç biter yani bence 25 yaşında mezun olmakla 30 yaşında mezun olmanın çok büyük bir farkı yok. hayatta her şey istediğimiz zaman olmuyor. endişelisiniz sanırım hayata geç kaldım diye ama küçülemeyeceğinize göre bunu dert edip soru açmanızın bir anlamı yok.
  • Çok önemli. Eğer sınıfındaki 18 yaşındakilere 21 yaşında olduğunu bir şekilde belli edersen anında soğurlar senden ve ortam kuramazsın !

• iki tane arkadaşım var okulda ikisi de 2001 doğumlu birisi 3. sınıf birisi 1. sınıf. yani önemsiz. ama öte yandan cs sınıfımda birisi var kaç yaşında bilmiyorum ama 40 yaşında gözüküyor ona bi değişik bakmıyorum değil.

• 17 ya da 18'de üniversiteye başlaman lazım 19 bile olmaz maalesef...

• Sebep ?

• değil, başka soru

• ez4dade E kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi 14 yaşında başlamak lazım en geç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upcuk

• yanlış anlamayın da ısrarla niye bu tarz konular açıyorsunuz? ne duymak istiyorsunuz? 5 yıl geç başlasan 5 yıl geç biter yani bence 25 yaşında mezun olmakla 30 yaşında mezun olmanın çok büyük bir farkı yok. hayatta her şey istediğimiz zaman olmuyor. endişelisiniz sanırım hayata geç kaldım diye ama küçülemeyeceğinize göre bunu dert edip soru açmanızın bir anlamı yok.

• tbagxx T kullanıcısına yanıt
    haklısın tuğba abla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uniye erken başlama mantığını anlamıyorum. Çok erken bence 17 18 gibi başlamak ailem müsade etse 1-2 yıl çalışirdim uniye başlamadan önce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuğba doğru söylüyor , şu tarz konularda biri çıkıp 20 başlamak için geç dese " tamam o zaman ben okumayayım markete girip çalışayım kariyer yapayım " mı diyeceksiniz :D

• Alakası yok.. Sosyal biriysen istersen 25 yaşında ol her türlü yaparsın.

21-22 yaşında meslek lisesi mezunu olup üniyi geç kazanan çok arkadaşım var.

3-4 yaşın hiçbir sorunu olmuyor.

Ünide en iyi arkadaşım 30 lu yaşlarına yaklaşmış memur bir abimizdi... Dgs ile kazanmıştı, bütün projelerimi de onla yaptım valla gayet de uyumlu çalışmıştık...

Hocam üniversite dediğin yerde, üniversite de okuyan adam da bu tür önyargılar varsa zaten o adam isterse okul birincisi olsun zihin olarak ondan bir bok olmaz.

• Üniversitede değil de mezun olunca yaşın fazla olmaması lazım. 26'dan fazla bir yaşta olup tecrübesiz olmak, özel sektörde problem çıkartır.

• 33 yaşında başlayan ben. halısahalara çağrılmıyorum. nargile içmelere davet edilmiyorum. kankalı dialoglarım yok. abi diye hitap ediliyorum.

3.üniversitem oluşu ve onların geçtiği yollardan geçmekten yorulmuş olmam dışında sorun yok :)

• 21-22 yaşında kazandım. Okuldakilerin çoğu sana çok salak gelecek ama iyi arkadaş ,uyumlu biriysen çok kolay elde edersin. Üniversitede yaşa pek şaşırmıyor insanlar. Her türlü yaş grubundan insanlar olabilir sınıfında. En büyük ben olcam diye gidersin ama senden bir sürü vardır onun gibi bi şey :D

• Okumaya gidiyorsan sıkıntı olucağını sanmıyorum.  

• Allah insana ömür versin her şeye her gün yenide başlanır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.