Şimdi Ara

Üniversiteden atılma geri geldi. Sen de atılacak olabilirsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben üniversitede 11. senemi bitirmek üzereyim. Gelecek sene ise herkes için atılma başlıyor artık. Eğer 2014 ve daha önce girişliyseniz, hazırlık da yoksa gelecek senenin sonunda atılıyorsunuz. 7. senesinde olanlar 5'ten az derse sahipse 2 sene ek hak kazanıyor. Tek dersiniz kaldıysa sınırsız sınav hakkınız var. Benim de 3 dersim var. Bu dönemin sonunda 2 dersim kalacak diye umuyorum. Muhtemelen 11.5 senede bitecek ama 12 senede de bitebilir. 12. senemde de bitmezse muhtemelen atılacağım ama ek sınav hakkı da verebilirler. Eğer 5'ten fazla dersim olsaydı, gözümün yaşına bakmazlardı, evet.

Hani söylüyorum, Kayra 12 senede bitirdi diye kafanız rahatlamasın, 7. senenizde de bitmezse atılıyorsunuz artık. Benim üniversiteden bir beklentim yok ama olan varsa diye söylüyorum, uzatma hakkınız 3 sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 sene olayı nede yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

7 sene olayı nede yazıyor
    Her yerde. Doğrusu da budur. 2 seneliklere 2 sene ek hak veriliyor, 4 sene ve üzeri olanlara 3 sene hak. Tıpçılara da 3 sene. Üniversiteden atılma koşullarını aratabilirsin. 2013 girişli biri 8. senesinde atılır mesela ama 2014 ve sonrası daima 7. senede. Kaliteli Avrupa okullarında atılma kanunları çok katıdır, böyle biliyorum. Bizde halen çok esnek.

• Up! Up! Okulunuza ve derslerinize dikkat edin gobeller. Atılabilirsiniz. Sadece 3 sene hakkınız var.

• 30 yaşında hala okul okuyan, misafir gelince odasında ses yapmamaya çalışıp kendini gizleyenler azalır böylece. İyi olmuş.
  • iyi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Senin OBP ne kadar geri attı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.