Şimdi Ara

Üniversiteden Kayıt Sildirme Ve Başka Üniversiteye Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) Kayıt silinir silinmez askerlik tecili hemen düşüyor mu ? Düşerse online olarak yeni okula kayıt yaptırılamaz.Askeriyeden belge alırsak eğer yeni okula kayıt başvurusunu elden mi yapmamız gerekiyor ? Online olarak yapılamaz mı ?

2-)Kayıt sildirme işleri için çok fazla yeri gezip imza toplamamız gerekiyormuş.Süreç kaç günde bitiyor ? Malum bayram tatili falan girecek kayıt tarihleri de göz önüne alınınca bu işi ne zaman yapmamız gerek ? Ve bayram tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı halen belli değil.

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

@Ribas0 Hocam sizin bilginiz vardır sanıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer.

@lustral seyahat Hocam sizin de konunuzu gördüm sizden de yardım bekliyorum.

• lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Hocam tecil olmazsa online kayıt yaptıramıyor muyuz ?
  • Bayram tatili büyük ihtimalle 9 gün olmayacak. Damaaat Berat Albayrak kurban bayramının 9 gün olmasına sıcak bakmıyoruz demiş haberde gördüm.

Yine de bayramdan sonraya bırakacaksanız eğer 15-16sı olmak üzere 2 gününüz var. Sonrası haftasonu ve kayıtlar.
    İmzaları toplayıp dilekçeni vermen yarım saat sürer. Sistemden ne kadar sürede düşecekleri okuldan okula değişir okuluna mail at öğren. Ben mail attım aynı gün düşeriz dediler.

Ben o 2 güne bırakıp risk almak istemiyorum bayram öncesi halletmiş olacağım inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kayit olurken kac yil tecil veriyorsa o tarihe kadar bozulmaz zaten tecil edilmis oluyor bir kere.

Tamam hocam kızmayın anlıyorum sizi de.Çok soru sorduysam kusuruma bakmayın.
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ettim.
  • freyja.md F kullanıcısına yanıt
    Tecilimi yaparken sormuştum böyle bir şeyden bahsedilmedi araştırdığım kadarıyla askerlik tecili düşebilir,net bir şey söylemek güç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Askerlik şubesine gidip durumu bildiricem. Ha bir de tecil düşmeden e devletten çıktı almayı düşünüyorum

Başka ne olabilir ki?
    E devlette o belgenin adı zaten askerlik sorgulama gibi bişi değil mi?

Haklısın hocam. Askerlik şubeye gidince yardımcı olacaklardır hocam sana ne demişlerdi?

• arkadaşlar kesin kayıtlar ne zaman yapılacak merkezi yatay geçiş için? ben sizce ne zaman kaydımı sildirmeliyim diğer okulumdan?
  • 1- Hayır düşmüyor. Kayıt sildirdikten sonra belli bir süre yine teciliniz oluyor. Ayrıca yeni üniversitenize kaydolduktan sonra askerlik bilgilerinizi sorgulayıp duruma göre askerlik şubede çok kısa bir işlemle halledebilirsiniz. Böyle bir durumda öğrenci belgenizi e-devletten çıkararak gitmeyi unutmayın.

2- Ben kayıt sildirdiğimde mali işleri falan dolanmıştım öyle tüm ili dolandırmıyorlar sonuçta. Zaten 1 gününüzü almıyor. Ben online kayıt haftasından önceki hafta sildirmiştim kaydımı. Anında sisteme düşüyor bir sıkıntınız olacağını düşünmüyorum.

İyi günler.
  • PhaseEdge P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.