Şimdi Ara

Üniversitedeyim 2.000TL lazım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil yol

Söyle sizinkilere gitsin

Ah be hocam dedigin kadar kolay olsa keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

Arkadaşlar bi özel üniversitede okuyorum hazırlık sınıfndayım.Vakıf uni.lerinin hazırlığı cok zordur ve ben yaz okuluna kaldım yaz okulu 2 bin TL bunu aileme haber vermeden bulup ödemem lazım aileme daha fazla yük olamam sizce nasıl bu parayı bulurum ?

Dedene anneanne falan söyle onlar bu durumlarda kıramazlar borç olarak iste
  • Vakıf üni. giderken bize mi sordun da şimdik parayı nereden bulacam diyosun
    Hazırlıkta ingilizce görmüyormusun ne kadar zor olabilir
    Daha hazırlıkta kalmayı başardıysan, 1.sınıfta hiç şansın yok
    Bu azarlamalar seni gelecek sene başarılı kılacaktır
    Parayı ailenden istemeyeceksen ya eşyalarını satacan ya da işe girecen
  • part time + yazın trabzonda 1,5 ay fınık topla tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil yol

Söyle sizinkilere gitsin

Ah be hocam dedigin kadar kolay olsa keske

Diğer yapacakların ya da burdakilerin tavsiye ettikleri daha zor. Bence hem ailene söyle hemde part time işler bak. Onlarında bilgisi olsun para kazanmak kolay değil ama başvur mağazalara falan haftada max.30 saat çalışırsın 500-600tl para kaldırırsın ayda. (bence çok güzel bir para sonuçta ayın her günü çalışmıcaksın (asgari ücret:700tl)) Ders saatlerine görede ayarlıyorlar çalışma saatlerini. Yinede kolay gelsin. Haa buarada kariyerden marks&spencer başvuru alıyor part time haberin olsun istanbuldaysan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

aileni soy ve soygun süsü ver.

mesaj-imza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Ha ha cok komiksin madem özel uni okuyorsun bizde zenginlere verecek para yok .
    eminimki telefonunun fiyatı +1000 tl dir

ulan senin gibilere sinir oluyorum ilk başta büyük amcamın oğullarına amcam memur babam ticaret yapıyor hatdaha memur maaşı yetmiyor diye babam işlerinin bir kısmını büyük amcama verdi yani ek olarak aylık 1500 tl net kar ama oğulları babama hediye gelen cep tlefonlarına bilgisayarlara lcd tvlere vs. elektronik eşyalarına kıskanıyorlar çamur yapıyyorlar. kendilerini herkesle eşit görüyorlar. seneye koleje gidecem. laf yapıyorlar çekemiyorlar.
  • Arkadaş git kredi kartı olan arkadaşlarından borç iste. Boşa fakir edebiyatı yapmayın. Özel üniversitede istersen bir tarafını yırt bırakıyolar. Para işin içine giriyor çünkü. 1 puanla en az 5 dersten kalmışımdır veremiyor mu hoca o 1 puanı. 2 sene okula parayı yar etmemek için yaz okuluna bursaya gittim her hafta gittim döndüm parayı otobüs şirketleri kazandı ama ben amacıma ulaştım. İlk sene 90 kişiden bölüm birncisi oldum. 2. sene sadece imza için derse girerek aldığım 2 dersi de b ile geçtim. Okula yazılmadan önce ben de sizin gibi amaaaan özel nasılsa bırakmazlar diyordum. Özel üniversitede kalma yokmuş lafı meşhurdu aynı ünide kızlar teklif ediyo diyorsunuz ya o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİCARDOQUARESMA -- 16 Nisan 2012; 22:09:38 >
  • @Dolmar

kaçıncı sayfada yorumum hatırlamıyorum, o yorumda ogün kafam doluydu anladın?
    o yorumu yazdığım ark beni affetti sorun yok hortun anlamı yok
  • quote:

Evet doğru dün akşam derslere fazla yüklendim, kafam allak bullaktı şimdi kaltım valla kafam anca yerine geldi sırf tarihten 300 soru yaptım.

bu arada konuda bi sürü fikir var.
    ayrıca öğrencilere kredi veren bankalar var ..site içi arama yaparsan bulursun.
    ayrıca kırdıysam sizi kusuruma bakmayın, dün hayatımda çok kötü olaylar oldu, aylardır ders yapamamıştım.bi anda 6saat yapınca kafam döndü::))

hocam ne ıcıyosun dogruyu soyle ?
  • O gün 6saat ders yapmistim kafam 1milyon olmustu
  • quote:

Benim demek istediğim biz 4kişi asgari ücretle geçiniyoruz lisede herkes hamburger, döner yerken ben simit yedim.2200tl para biriktirdim.
    gunde 3tl harçlıkla ben bu kadar biriktirdim.

ailem de para yok.dersaneye gitmiyorum.fakat alınteri ile derslere asıldim.

diyeceğim hem ailen paranı yatırıyor sende çalışmıyorsun.
    20yaşında bir adamın en pahalı ayakkabısı olan, 2giysi hariç ordan burdan 2.el giyindim.

fakat parayı kendime harcıycam...

ve para verip yıl boyu çalışmayan, özel üniye gidenlere gıcım .

Önyargı kötü bir şeydir. Neyse başka bir şey demeyeceğim. Başkalarının sorunlarını alaya almayı, haklarında bilmeden, tanımadan fikir yürütmeyi hoş bulmuyorum.
  • Dostum hazırlığın yaz okulunu ilk defa duydum. Onun yerine yazın otur inek gibi çalış sene başındaki muafiyet sınavını geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 18 Nisan 2012; 0:05:14 >
  • Böbrek çorbası, kasesi 10 liradan gider
  • ilk okul 3. sınıfa gıdıyorum yarın gezı var 10 tl lazım :D :D :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.