Şimdi Ara

Üniversitedeyim 2.000TL lazım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam part time iş bulup çalışacaksın başka yolu yok.
  • Salla başı , al maaşı @JiGolo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

hadi parayı buldun,yazın okula gitmeyi nasıl açıklayacaksın?

Okul extra ders koydu parasiz ona katilcam dicem.Bunu parali sekilde soylesem inanmaz arastirir supheye duser yani cunku sinavdan sonra moralim bozuktu o da farketmisti

Hiç sanmam yiyeceklerini. Çevrelerinden duymuşlardır. Bir de anneni babanı keriz yerine koymak hiç hoş değil. Çık delikanlı gibi söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Benim demek istediğim biz 4kişi asgari ücretle geçiniyoruz lisede herkes hamburger, döner yerken ben simit yedim.2200tl para biriktirdim.
    gunde 3tl harçlıkla ben bu kadar biriktirdim.

ailem de para yok.dersaneye gitmiyorum.fakat alınteri ile derslere asıldim.

diyeceğim hem ailen paranı yatırıyor sende çalışmıyorsun.
    20yaşında bir adamın en pahalı ayakkabısı olan, 2giysi hariç ordan burdan 2.el giyindim.

fakat parayı kendime harcıycam...

ve para verip yıl boyu çalışmayan, özel üniye gidenlere gıcım .

Yil boyu calismadigimi nerden biliyorsun birader esek gibi calistim hemde ama ingilizceye burde temelden basladim 4 sayfa writing istiyor adam senden.sen yasadigin bazi sorunlarin faturasini bize kesiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan deterjan -- 13 Nisan 2012; 23:55:15 >

• quote:

Baslıktaki tüm foruma hitap ediyor.
    2000tl lazım demek ne demek olan varsa versin demek

banane kim nerde okuyorsa okusun, özel ünide okuyupta paraya ihtiyacı olanlara gıcığım.
    her neyse uzatmaya gerek yok .
    verende olmaz zaten, millet akrabasına para vermiyorda
    forumda özel ünide hemde hazırlıkta takılmış birine para verecek..

yok artık .

Hocam ben para istemedim icerigi okursan fikir ariyorum dedim
  • Bosverin dostlar arkadas beni herhalde arabasina yarisan evinde hizmetciler cirit atan biri olarak hayal ediyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennisx

O değil hazırlığın nesi zor ben bunu anlayamıyorum.Türkiye'de en zor hazırlık Bilkent ve Yeditepede idi galiba,ben Bilkent hazırlıktayım yata yata geçiyorum,kalmayı nası becerdiysen parayı da öyle bul hocam yapacak birşey yok.

Cope'u verdin mi ?
  • Yabanci uyruklu bi kadinla evlen 5 yil sonra ayrilma kaydiylan sozlesmeli olarak 5000 tl cepte.
  • Buyur hocam,gel bir çayımızı iç, hallederiz...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_605/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm
  • beyler bende aynı dertteen muzdaribim, kız olsak iş kolaydı ama erkek olunca işler değişiyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Orijinalden alıntı: Dennisx

O değil hazırlığın nesi zor ben bunu anlayamıyorum.Türkiye'de en zor hazırlık Bilkent ve Yeditepede idi galiba,ben Bilkent hazırlıktayım yata yata geçiyorum,kalmayı nası becerdiysen parayı da öyle bul hocam yapacak birşey yok.

Cope'u verdin mi ?

Son ECA 'e girdim işte geçen salı günü % 90 ihtimal Pre-Faculty'e geçicem.Kısmetse Haziran Cope u ile bölüme geçerim,olmadı Eylülde geçerim problem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepeeAbi

beyler bende aynı dertteen muzdaribim, kız olsak iş kolaydı ama erkek olunca işler değişiyo :D

yukarda bi arkadaşın dediği gibi "salla başı , al maaşı -Jigolo"
  • zmax in devreler derselere fazla asilmaktan yanmis heralde.

yaz okuluna gelince onunde 2 yol var.
    1.cisi ailene gectim diyeceksin onlar seni fakulteye basladi sanarken sen 1 donem daha hazirliga gideceksin.irregular olacaksin.
    2.cisi yaz okuluna kaldim diyip 2000 tl olan yaz okulunun 1000 tl oldugunu soyleyeceksin. kalan 1000 i sen cebinden odeyeceksin.

bende ozele gidiyorum.cevremdekilerin cogu bu 2 yol u kullaniyor. tabi hic takilmadan gecenler de var.
  • Özel üniversitede okuyorsun ve kalıyorsun?Bırak üniversiteyi.İş bile bulamazsın özel üniversiteden mezun olursan.Boşu boşuna okuyorsun.Git adam gibi öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Özel üniversitede okuyorsun ve kalıyorsun?Bırak üniversiteyi.İş bile bulamazsın özel üniversiteden mezun olursan.Boşu boşuna okuyorsun.Git adam gibi öğren.

Hocam ozelde yaya yaya geciyorsun zannediyorsun sanirim bilginin yeditepe nin bir sinavlarina bak bakalim bol keseden sallamak kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet doğru dün akşam derslere fazla yüklendim, kafam allak bullaktı şimdi kaltım valla kafam anca yerine geldi sırf tarihten 300 soru yaptım.

bu arada konuda bi sürü fikir var.
    ayrıca öğrencilere kredi veren bankalar var ..site içi arama yaparsan bulursun.
    ayrıca kırdıysam sizi kusuruma bakmayın, dün hayatımda çok kötü olaylar oldu, aylardır ders yapamamıştım.bi anda 6saat yapınca kafam döndü::))

• quote:

quote:

Özel üniversitede okuyorsun ve kalıyorsun?Bırak üniversiteyi.İş bile bulamazsın özel üniversiteden mezun olursan.Boşu boşuna okuyorsun.Git adam gibi öğren.

Hocam ozelde yaya yaya geciyorsun zannediyorsun sanirim bilginin yeditepe nin bir sinavlarina bak bakalim bol keseden sallamak kolay.

Yaya yaya geçiyorsunuz zannetmiyorum,hiçbir şey öğrenmeden geçiyorsunuz.Hiçbir şeyin nedenini öğretmiyorlar(bu özel okullarda değil,tüm okullarda geçerli).Sadece ezberletiyorlar,şu şöyle olur,bu böyle olur bitti.Dediğim gibi,sadece özel okullarda değil,hepsinde var bu sistem.Ama ezberleyerek üniversite bitireceksen hiç bitirme.

• quote:

quote:

quote:

Yaya yaya geçiyorsunuz zannetmiyorum,hiçbir şey öğrenmeden geçiyorsunuz.Hiçbir şeyin nedenini öğretmiyorlar(bu özel okullarda değil,tüm okullarda geçerli).Sadece ezberletiyorlar,şu şöyle olur,bu böyle olur bitti.Dediğim gibi,sadece özel okullarda değil,hepsinde var bu sistem.Ama ezberleyerek üniversite bitireceksen hiç bitirme.

Hocam dedigin gecen seneye kadar gecerliysi bu sene amerikalilar aldi bastan assagi sistem degiati departmandaki hocalar isyan etmis ingilizce ogretmeden gonderiyosunuz diyr baya kastiriyorlar artik

• quote:

Evet doğru dün akşam derslere fazla yüklendim, kafam allak bullaktı şimdi kaltım valla kafam anca yerine geldi sırf tarihten 300 soru yaptım.

bu arada konuda bi sürü fikir var.
    ayrıca öğrencilere kredi veren bankalar var ..site içi arama yaparsan bulursun.
    ayrıca kırdıysam sizi kusuruma bakmayın, dün hayatımda çok kötü olaylar oldu, aylardır ders yapamamıştım.bi anda 6saat yapınca kafam döndü::))

Estagfurullah hocam herkesin boyle anlari olur hos gormek lazim fikir icinde sagol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dedigin gecen seneye kadar gecerliysi bu sene amerikalilar aldi bastan assagi sistem degiati departmandaki hocalar isyan etmis ingilizce ogretmeden gonderiyosunuz diyr baya kastiriyorlar artik
    Ezberleten üniversiteyi hiç bitirme,o üniversitenin yanına bile yaklaşma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.