Şimdi Ara

UNİVERSİTELER ONLİNE EĞİTİME GEÇTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam devlet Twitter da tag açılarak veya instaya etiket atarak mı yönetiliyor aw hükümet geri adam atmazsa 1 haftaya herkes susar zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şey diyeyim mi hocam imkanı yok. Öncelikle oteller halihazırda parasını verip konaklayan kişileri atamaz. Önümüzdeki aylara rezervasyon yaptırmış kişileri de iptal edemez. Üstüne üstlük otel sahipleri otellerinde uzun süreli kalan insan istemez. Ayrıca turizmden rekor gelir var. Savaş bitmedikçe Türkiye'ye gelen turist sayısı katlanarak artacak. Zaten en başından devletin otellere böyle bir şey yapma gücü yoktur. Oteller yurtların aksine devletin değil şahısların.

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt

geçmişte karar değiştiği oldu, neden yine olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 11 Şubat 2023; 17:27:12 >
  • Nisan'a kadar ertelenmesi daha makul olur.Sadece tıp ve dişin klinik intörn dönemleri devam etmek koşulu ile.Ayrıca depremde zarar gören o bölgedeki kurumların durumuna da bilmiyoruz.Buna da nasıl çare bulacaklar oda sorun.Gerek akademisyenler gerek kurumların durumu.Bunlara da bakmak lazım.

Depremden mağdur olan kişiler adına hızlı barınma sorunu var duş tuvalet ihtiyaçları var.En azından şu soğuk kış şartları geçene kadar en kısa vadeli çözüm bu kyklar ve diğer imkan ne varsa kullanılabilir.Kaç kişi totalde etkilendi daha bilinmiyor.

Gerek gönüllü olarak kurtarma adına çalışanlar istekte bulunanlar düşünüldüğünde bence erteleme daha doğru olan birşey.1-1.5 ay geç biter bir sıkıntı değil.Online da olmamalı bence imkanı olan var olmayan var.Orada da sıkıntı çıkar.

Her şeyde plan program olsa zaten bu tip şeyler yaşanmazdı.Bak marmarada deprem bekleniyor.Hiç bir eylem planı var mı acaba.ne diyelim ki.Birazcık empati.

Geçmiş olsun.

• Doğru karardır. Yanlış diyenler durumun vahametini henüz kavrayamamış kişiler. Yaklaşık 10 milyon insan bu depremden doğrududan veya dolaylı olarak etkilendi. Bu insanların kaçına çadır sağlayabilir ve o alanlarda düzeni sağlayabilirsiniz? Her şeyi eleştirmeden önce olayları doğru analiz etmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 11 Şubat 2023; 18:16:57 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Nisana kadar ertelense yaz yok olup gidecek. Hangi ara final yapacaksin? Hangi ara büt yapılacak? Hangi ara tatil yapacaksın? Hangi ara memleketine gidip geri döneceksin? Hangi ara yeni dönem başlayacak? Bu böyle gider. O yüzden olağan akışında olacak şekilde uzaktan yapılabilecek durumda olanlar uzaktan olup kyk yurtlarına gerçekten depremzedeler yerlestirilmeli. Oteller kullanılmalı, diğer kamuya ait konakevleri kullanılmalı.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Allah allah bak sen şu işe, olanakları cadırdan hallice olan kyk mı ilk tercih? turizm bakanının yüzlerce lüks oteli ve özel iştirakleri ne güne duruyor bi söylesene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Benim devletin yaptığını savunduğumu nerenden uydurdun? Devlet gerekirse parasını harcayacak o otelleri açacak. Anasını satayım Erdoğan'ın bir şeyi neden yaptığını açıklıyorum. Benim umurumda bile değil turizm geliri cart curt. Buraya seçim şundan ötürü ertelenir yazsam desteklemiş mi oluyorum? Hesabı benden soruyor adam. Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 11 Şubat 2023; 19:30:9 >

hükümette para olmadığı için depremden sonra eğitimde de çuvalladı. Rant için enkaz altında binleri ölüme terkettikleri gibi eğitimde de öğrencileri niteliksiz işsizler ordusuna kattılar online eğitimle. Tekrar söylüyorum bunun mantıklı tek açıklaması RANT. Başka yaptığın her yorum aklama çalışması oluyor.

E benim yazdıklarımda ranta karşı bir şey mi var? Adam oteline zarar gelmesin diye depremzede istemiyor devlette de vermiyor. Parayla açabileceği otel odalarını açmıyor. İnternetteki herkes sanki rant yokmuş gibi otel açın diyor. Ben de diyorum ki bu işte sürekli artan turizm parası var, otelcilerin tatlı canı var yani kısacası RANT var. O yüzden imkansız açmazlar diye yazmışım. Gelip benden hesap soruyorsun sen de.

Ayrıca devletin devlet olarak yapamayacaklarını yazdım. Zorla otel açamaz. Parasıyla.

„Benim devletin yaptığını savunduğumu nerenden uydurdun?“

ben böyle bir cümle mi kurdum? Kurduysam nerede kurdum? Oteline zarar gelmesin diye depremzedeye otel vermek istemiyor devlet de vermiyor dediğin adam Türkiye Cumhuriyeti’nin 17 bakanından biri. Dalga mı geçiyorsun? Ne biçim bi yazı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 11 Şubat 2023; 19:45:50 >

Almanya'da bildiğim kadarıyla Ukrayna'dan savaştan kaçıp gelenlere devlet, kiralık ev bulmaları koşuluyla 1 senelik kiralarını ödeyecekleri garantisi vermişti. Bu tarz otel ücreti veya ev kirasını devlet karşılayabilir depremzedeler için para olsa.

Arkadaş gelip bana soruyorsun devlet şunu şunu niye yapmıyor diye. Ayrıca ülkede şu yaşananların hepsinin sebebi de yaşamış 12 cumhurbaşkanından biri. 180 milyon rüşvet alan kadın 600 milletvekilinden biri. Bakan istemez devlet de vermez. Muz cumhuriyetinde yaşadığımızı falan mı unuttun? Her bakan görevini yapsaydı şuan nerelerdeydik.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

:D günlüğüne mi yazdın

• ikigai kullanıcısına yanıt
    O parayı vermezler. Eğitim feda edibilite olarak daha yukarıda onlara göre.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.