Hocam dile kolay 1.5 yıldır savaşıyordunuz ve kazandınız hayretler içerisindeyim |
UNİVERSİTELER ONLİNE EĞİTİME GEÇTİ (3. sayfa)
-
-
konuyu saptırmayalım, ben şunu diyorum: depreme dayanıksız ve fiziki imkanları çok yetersiz kyk yurtlarını depremzedelere tahsis edip tüm eğitimi online’a geçirmek yerine neden oteller ve prefabrik evler gibi olanaklar kullanılmadı? Rezillik diyorum. Bunu açıklamaya çalışan sensin o yüzden senden cevap bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rant diye yazdım ya işte. Otelciler istemiyor,turizm gelirini kaybetmek istemiyorlar diye. Turizm gelirini eğitimin üstünde tutuyorlar yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 11 Şubat 2023; 19:57:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abi madem benimle aynı şeyi savunuyorsun, haklı olarak gerek yoktu diyen adama neden karşı argüman üretiyorsun?
-
Karşı argüman yok işte brom. Gelip bana sordun niye kyk kullanılıyor diye. Otelciler niye vermiyor diye. Ben de böyle bir şeyi savunmadığımı söyledim sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 11 Şubat 2023; 20:57:5 >
otelciler vermiyor diye bir şey yok. sosyal devletse verecek. kyk son tercih bile olmamalıydı. burada ana amaç depremzedelerin her türlü mağduriyetlerinin hızla giderilip hayata adapte olmalarını sağlamaktı. online eğitim falan hepsi tıraş. depremden etkilenen 10 milyon kişi varsa artık 30-40 milyon böylece. diyecek söz yok.
-
Ben başından beri online demiştim. Biz bunları yazdık. Ateistim ama ettiğim her dua tutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni duyum olarak söylenen şey de şuymuş: Zaten devlet verilecek kadar yeri vermiş, kyk'lar bile yetmeyecekmiş. Devlet otellerden de açabildiğini açmış. Ama 17 bin otelin hepsi 100 kişiye açılsa 1.7 milyon insan ediyor. Yetmiyormuş yani. Duyum bu benim lafım yok.
Ödev daha mantılı çünkü test olursa derse katılmayan bile geçer sınavı
-
Yks sınavını online yapmazlar asla yaparlar ne olacağı az çok belli çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X