Şimdi Ara

Üniversitelerde elektirik elektronik bölümü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze merhabalar ben 14 yaşımdayım bu sene inşallah lise 2 ye geçeceğim. bilgili arkadaşlara sorum üniversite sınavı na şimdiden hazırlanmaya başlıyacağım (geç bile kaldım) lise 1 de derslerim çok kötüydü ama 2-3 ve 4 te bunu telafi etmeyi düşünüyorum ve öncelikle üniversite için kendime bir hedef seçmek istiyorum.sizce elektrik elektronik bölümü nasıl bir bölümdür ? benim kafamda şu an bu var çok hoşlanıyorum elektrik elektronik işlerinden babamda elektronikçi ancak mühendis değil tekniker.bu bölüm hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? makine mühendisliğide var biraz kafamda ? bu 2 si arasında hangisinin + yönü çoktur ? iş bulma açısı olsun zevk açısı olsun (2 side tam benlik) bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. bu bölümleri okuyanlar dersler hakkında üni de ne yaptıkları hakkında iş oranları hakkında bilgilendirirse memnun olurum. birde bir sorum önceden elektrik elektronik mühendisliği ayrımıydı ? yani sadece elk yada elektrnk mi vardı?

• bence elektronik bölümünü seçmeniz daha iyi olur babanızda tekniker miş büyük yardımı olur derslerinde. Birde 4 yıllığa giremessen bile iki yıllığa gir derslerini iyi rtut ordanda dört yıllığa geçersin. ama sen 4 yıllık fakülteyi kendine hedef seç hedefin yolunda hiç şaşırma..
  • öncelikle matematik konusunda kendini geliştirmen gerekiyor. hem mühendisliği kazanmak için matematik puanına ihtiyacın var, hemde girdiğinde dersler matematik ağırlıklı olacak. ama benim denklemlerle, türevle, integrallerle işim olmaz diyorsan, düşünmesen daha iyi olur. bölüm seçerken önceliğini ilgi duyduğun alanlara versen daha iyi olur. iş olanağı en yüksek bölümlerde bile iyinin iyisi olamazsan, önün kapanır. kendini geliştirebileceğin bir alan seçmen, en iyisi olacaktır.
  • meslek lisesinde okudum meslek lisesi olmasına rağmen çok ağır matematik vardı. Özellikle ac devreler r-l-c rezonans devreleri empedanslar cos(fi) insanın saçını döküyor haa şimdi çerez geliyor ayrı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

meslek lisesinde okudum meslek lisesi olmasına rağmen çok ağır matematik vardı. Özellikle ac devreler r-l-c rezonans devreleri empedanslar cos(fi) insanın saçını döküyor haa şimdi çerez geliyor ayrı konu

aynen ya mum diktirmişti şimdi ben diktiriyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzbk

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

meslek lisesinde okudum meslek lisesi olmasına rağmen çok ağır matematik vardı. Özellikle ac devreler r-l-c rezonans devreleri empedanslar cos(fi) insanın saçını döküyor haa şimdi çerez geliyor ayrı konu

aynen ya mum diktirmişti şimdi ben diktiriyorum :D

kök söktürürdi hocalar sağolsun.

Siemens in sadece bir marka olmadığını anlamıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.