Ne o akranlarin seni zorbaliyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteye hazırlanacak ve gidecek arkadaşlara tavsiyem. (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam 96lıyım 2025de sınava gireceğim,ailemden kalma büro olduğu için hukuk yazacağım size sorum üniversite ortamında çok sıkıntı çeker miyim kızların bakışı bana nasıl olur,bu arada tipim ortalama üstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
96 li olan birisi kızlara bakış konusunda ergence düşünmez ve trolledigini düşünüyorum.
Cidden cevap vereceğim olursa geç kalmışsın derdim ama ailenin hukuk bürosu olduğu için ne bekliyorsunuz derim. Senin sorun şuna benzer babamın otobüsü var ama ehliyetim yok 96 liyim alabilir miyim demeye benzer.
moral için up
-
Aynı tepkiyi verdim.
CENG yazın, geçin.
iyi yerlerde ceng tutmayınca ne yapacaksın.
-
Genelleme yapılacak bir soru değil.
Öğrenci gelir, sıralamasını tamı tamına yazar. YÖK Atlas açarız, hangi üni/bölümler geliyor, gelebilir bakarız. Öğrencinin ilgi alanlarını, yeteneklerini öğreniriz.
Tek tek üni/bölüm detaylı araştırması, karşılaştırmalar, üni öğr/mezunlara soru/cevap...
CENG olsun, son sıradaki üniversitede olsun demiyorum tabii ki.
Örnek olarak BÖTE'yi de öğrencilere araştırmaları için öneriyorum ama nedense sıcak bakan yok.
-
Bunun cevabı çok basit
BILKENT CTIS
Tıp( pratisyen sıkıntısı baş gösterecektir ama şuan sıkıntı yok), iyi üniversite mühendislik,denizcilik fak,iyi diş harici lisans okumayın. Önlisans ta ataması olan bir kaç bölüm kaldır onları yazın memur olun. Bunlar olmuyorsa lise kpss deneyin memur olun aile evinde kalırsanız harika olur.
Memurluk kadar rahat meslek yok.
-
İyi yerde CENG tutmadıysa bu bölüm okunmaz bence. Sadece diploma için okunacaksa okunur yani, akademik hiçbir beklenti olmaması lazım.
ODTU'den, Bilkent'ten arkadaşların bu konuda tuzu kuru, yazıyorlar rahat da, ben de dereceli, Amerika Phd'li hocalardan, dereceli öğrencilerle birlikte, iyi işleyen okulda, kaliteli ders alsam şikayet etmezdim.
Bu saydığım şartlarda, karamba bile bilim adamı olurdu herhalde
-
son cümleye bağırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 4 Aralık 2024; 2:10:29 > -
benim tavsiyem: gitmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X