Şimdi Ara

Üniversiteliler Anılarınızı Paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle sınavı kazandıgınız sene o kapıdan ilk adımınızı attıgınızda neler hissettiniz.Sınava hazırlanmakta olan bizler için büyük bir moral kaynagı olacaktır

• kazandığımda biraz heyecan vardı ilk gittiğimde sessiz sakindim sonradan alıştık kızlı erkeklı takılıyoruz.Çok güzel deneyimler oluyor hayatın değişiyor.Farklı bakış açılar ortaya çıkıyor.Kazandığınız zaman ilk sene eğlenenin beyler o kadar çalıştınız 1 sene eğlenenin açık açık söylüyorum.Hayatınızı yaşayın ama 2.sene oturup çalışın..Bir sürü deneyimler var saymakla bitmez..
  • İlk gün biraz kötü oluyor kimse kimseyi tanımıyor yada tanıyanlarda birlikte takılıyor daha sonra sınıfa alışılıyor gruplaşmalar oluyor. Üni gerçekten çok farklı bi dünya girince anlıcaksınız zaten. Şimdilik tecrübelerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 16 Ekim 2011; 21:54:34 >
  • Baya güzel desenize :D
  • üni anısı diyorsan. alttan dersim var bu sene 1.sınıflarla hukuk dersine giriyorum. neyse ilk ders hoca sınıfa geldi. önümde oturan çocuk ayağa kalktı. acaip ironik bi durum gülsem mi ağlasam mı
    he bide tuvaletteyim pisuvara çişimi yapıyorum. sağ tarafa bi döndüm hatunun biri aynada kendine bakıyor beni gördü kaçtı
  • Ben de merak ediyorum, şurda üniye ne kaldı ünili abilerimiz ablalarımız aydınlatınız bizleri lütfen
  • Üniversite diyince benim anılarım gibisi yoktur ama simdi yaz yaz bitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ sol olaylarına girersen dayak filan yiyebilirsin senin için ilginç bir anı olur :) İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ndeyim ona göre konuşuyorum ilk girince mal gibi dolaşıyorsun anfiler filan daha yeni boyanmış olabiliyor hocalar geliyor artiz artiz konuşuyor gidiyor sonra birkaç kişiyle tanışıyorsun ve gidiyor ama ilk arkadaşların sonra konuşmadıkların oluyor ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.