Şimdi Ara

Üniversiteliler Not Ortalamanız Kaç?Dersler ne alemde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beykent Üniv. Lojistik bölümünden İstanbul Üniv. Lojistik bölümüne geçiş yaptım.

Ancak şunu dikkate almak lazım. Benim Beykent'te bulunduğum dönemde Çan eğrisi sistemi yoktu, 90 alamazsanız AA gelmezdi. Hep top notu almama rağmen 87 ortalama ile BA geldiği oldu. Birde ilk yılın iyimserliği falan düşününce, ben gittikten sonra hemen Çan eğrisi sistemi geldi ve o şartlar altında 4.00 mutlaka yapardım...
  • SAU-Elektrik Elektronik Mühendisliği 1.9 ile 3'e geçmiş bulunuyorum.Vee 4 FF imin 3 ünü almak üzere bugünlerde yaz okuluna başlamış durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bizde de ortalama kasılmıyor valla.
    mesela calculus1, kimya, tarih
    bu ve bazı derslerde en yüksek not benimdi bölümde. calculus bb, kimya ba, tarih ba geldi.

çan var gibi de yok gibi de. ortalamaya göre genelde belirleniyor not. ama hocanın keyfine bakıyor not sistemi.

şöyle diyelim, dif dersini veren hoca, ortalama 35 iken, 46 not ile bana dc verdi. cc ve üstü alan %10luk bir kısım vardı. cc'yi 55'e verdi.
    aynı adam bu dönem, 105 kişiden 90'ını f'ledi.

çan nasıl bir şeydir bilmiyorum ama hayatta f getirmeyeceğim kesin

Tamamen hoca belirliyor bizde de çan var ama hoca yaparsa Hoca geçme notunuz 60 dedi.Ortalaması 75 olan adam BA aldı 60 üstüne çan yapmış nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde 75 BB bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 18 Haziran 2010; 17:03:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill
    Tamamen hoca belirliyor bizde de çan var ama hoca yaparsa Hoca geçme notunuz 60 dedi.Ortalaması 75 olan adam BA aldı 60 üstüne çan yapmış nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde 75 BB bizde.

Hocalar kafasına göre, oynuyor.

mat-1 de geçen dönem hoca 50 ye cc vermiş , 70 in üstü de AA yapmış.
    Mat-2 de ortalamam 70 yapıyordu aha bu sefer AA alıcam diye sevinirken, BB geldi

• 1.66

• ilk dönem 3.65ti, bu dönem 3.4-3.3 arasında bişey gelecek

Bölüm -> YTU BİL MÜH.
  • dönem ortalamam 2,59, genel ortalamam 2,17. ilk dönemden matematik kalmıştı. artık veririz onu da bir şekilde.

bu dönem 1 dersi çanla kurtardım. geçme notu 60 normalde. 45'le geçtim.
  • Öss'de derece yapmıştım ancak derse gitme adeti edinemediğimden 2 buçuk 3 arasında geziniyor ortalama..Son durum ne inanın bilmiyorum
  • Son derste geldi... Ortalama 2.86 inşaat 2. sınıf sonu...:D
  • quote:

quote:

bu ve bazı derslerde en yüksek not benimdi bölümde. calculus bb, kimya ba, tarih ba geldi.

çan var gibi de yok gibi de. ortalamaya göre genelde belirleniyor not. ama hocanın keyfine bakıyor not sistemi.

şöyle diyelim, dif dersini veren hoca, ortalama 35 iken, 46 not ile bana dc verdi. cc ve üstü alan %10luk bir kısım vardı. cc'yi 55'e verdi.

benzer bir olay galiba.
    keşke hep çan olsa. ortalamanın altına inmemekle ünlüyümdür, hayatta ff getirmem

• Mak.Müh DEU 2.2 :) bakalım daha fizik2 + teknik resim 2 nin acıklanmasını bekliyoruz :D fizik te zaten finaller okunmuyor ordan bi cc bb tek.res 2 den bi BA ucarım :D
    HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN :)
    anlam veremediğim olay ; mat 2 hocası ortalamayı 12 den niye 40 a çeker ? ki olduğumuz sınavlar 125 puan üzerindedir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marool -- 19 Haziran 2010; 1:15:42 >
  • Paü de 3 ü göreni ben görmedim

2 yi zor geçiyoruz abey
  • arkadaşlar daha başlamadım ben vakıf üni sinde olduğumdan hazırlık vardı onu atlattım birinci sınıf geçiyorum.Hukuk bölümüm.Benim ort yüksek tutarak yatay geçiş şansım var mı?Öss puanına bakılıyor deniyor ort yanında.İyi güzelde o yıl orayı tutucak kadar puan alsak zaten tercih ederdik.Ben ona göre kasıcam dersleri.
  • ben 2.67 ile yatay geçiş yaptım
    3. sınıf bitti kpss yılı başladı
  • Bizim site ortalamayı göstermiyo.

a = ((0.3 * 20 + 0.7 * 10) * 4.5 + (0.3 * 40 + 0.7 * 50) * 4.5 + (0.3 * 54 + 0.7 * 88) * 4 + (0.3 * 55 + 0.7 * 75) * 2 + (0.3 * 90 + 0.7 * 80) * 2 + (0.3 * 90 + 0.7 * 88) * 2 + (0.3 * 86 + 0.7 * 83) * 4) / 23
    msgbox a, , a / 25

Sonuç: 2.43 = 60.78

Sırayla Mat-Fizik-Programlama-İnklap-Türk Dili-İng-Mesleki İng
  • quote:

Üniversiteliler Not Ortalamanız Kaç?Dersler ne alemde

genel ortalamam 2,86 idi.

bu dönem 2,523 ortalama geldi, 2,76'ya düştü genel ortalama.

3. sınıfa geçtik hayırlısıyla

seneye fizik1'i tekrar alıp aa getireceğim hayırlısıyla

Hocaaa mukoyu naaptın öle sen ya...:D

• quote:

quote:

quote:

benzer bir olay galiba.
    keşke hep çan olsa. ortalamanın altına inmemekle ünlüyümdür, hayatta ff getirmem

Böyle çan olmaz olsun

Bizdeki en iyiisi baba. Hocanın yaptığı tek şey vize ve final notlarını pc ye girmek gerisini bilgisayar hallediyor .Bilgisayardaki sistemde öğrenci dostu maşallah

• Not ortalaması ve Öss puanınızın ortalaması alınıyor. Örneğin benim geçtiğim dönemde %45 ortalama ve %55 Öss puanı öne çıkıyordu. Burada dikkat etmeniz gereken ortalamanızı olabildiğince yükseltmek, okulun kontejan durumu ve en önemlisi başvuran diğer adaylar. Umarım bu denklemin içinden başarıyla çıkarsınız...
  • Benim hazırlıktı güllük gülistanlık geçti valla bu sene
    Macera seneye başlıyo benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Üniversiteliler Not Ortalamanız Kaç?Dersler ne alemde

genel ortalamam 2,86 idi.

bu dönem 2,523 ortalama geldi, 2,76'ya düştü genel ortalama.

3. sınıfa geçtik hayırlısıyla

seneye fizik1'i tekrar alıp aa getireceğim hayırlısıyla

Hocaaa mukoyu naaptın öle sen ya...:D

kalıyordum az kalsın
    hiçbir derste, 1 günden fazla devamsızlık yapmadığım halde, haftada 5 saat olan mukoya toplam 15 saat gitmemişimdir.
    yunus hoca'ya selamımı ilet ve bir daha buralara uğramasın mümkünse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.