Şimdi Ara

Üniversitelilere olan sorularınızı nereye soruyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Üniversitelilere olan sorularınızı nereye soruyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 26.7.2019)
Giriş
  • Sorunuzu sorup öğrencilerden cevap alabileceğiniz bir platform var, just saying guys and gals ;)

• Gerçekten çok güzel bir site, üniversiteliler olarak böyle bir girişim yaptık. Sizi bekliyoruzz
  • Hocam siteniz yetersiz. Bence biraz daha geniş network elde ederek açsaydınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euroynomos

Hocam siteniz yetersiz. Bence biraz daha geniş network elde ederek açsaydınız.
    Merhaba, sitemize liselileri ve üniversitelileri aynı anda toplamaya çalışıyoruz, tahmin edersiniz ki biri olmadan diğeri olmuyor. Çok kısa zaman içerisinde çok iyi bir başarı yakaladık ve tüm üniversitelilere yayılıyoruz:)
  • Şimdi reklamlarrrrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatsın.com vardı o da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bizim sitemizin amacı iki grubu ÇOK DAHA samimi bi ortamda buluşturmak, bu anlamda daha iyi olacağını düşündük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteye baktım da üniversitelileri diğer kişilerden ayıran sistem yok. Buradan farkı da yok.

Eğer böyle bir şeye kalkıştıysanız üyelik bakımından üniversiteliler diğerlerinden farklı bir seviyede görünmeli ve gerçekten üniversiteli olup olmadıklarını onaylamanız lazım.

Şu haliyle siteniz normal bir soru-cevap sitesinden farksız ve oraya kıyasla burası çok daha faydalı bu durumda.
  • Merhaba, profilden üniversiteli olup olmadığı gözüküyor. Ayrıca sadece yöneticilerin onaylayabildiği bir kısım var, burayı YALNIZCA öğrenci kimliğini atanlar için işaretliyoruz. Başka bir sorunuz veya öneriniz olursa bekliyoruz :)
  • okulseciyorum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıt için. Küçük bir önerim olacak. Yorum yapanların profiline girme gereği olmadan kullanıcı adının yanına falan aslında üniversiteli olup olmadığı yazarsa çok iyi olur bana göre. Hatta üniversitesi de direkt görünebilir. Bu şekilde daha faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim. Bir sonraki güncellemede ekleyeceğiz, mantıklı :)
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.